Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2016. május 1., vasárnap

Tobozmirigy - DMT








Ismét egy érdekes, hasznos írást hoztam nektek, ami szintén egy kicsit kapcsolódik az előző írásokhoz, cikkekhez, csak ez most a tobozmiriggyel foglalkozik,illetve egy kicsivel többel is. Ki ne hallott volna már róla? Ha mégsem, akkor íme:

,,Tobozmirigy aktiváló rezgés – 936Hz


A tobozmirigy embernél az agy közepén, a két félteke között elhelyezkedő parányi mirigy, mely a “harmadik szem” biológiai szerve. A felemelkedési folyamatban nagy szerepet játszik, ezért aktiválása rendkívül fontos.

Ez is jó kis hanganyag:

Mi okozza a tobozmirigy blokkolását?

Ez a szerv a spirituális látókészüléked, a fizikai és metafizikai világ közötti híd. Ez teszi számodra lehetővé a misztikus és tudatos álom tapasztalatokat, amelyek elengedhetetlenek a spirituális fejlődésedhez. Ezek a lélek üzenetei, és a tobozmirigy az antenna, mely fogadni tudja őket.
A legtöbb ember tobozmirigye mégis leáll, mire eléri a 12 éves kort. Talán magad is észrevetted, hogy a gyerekek mind intuitív és spirituális természetűek, de elveszítjük ezt a képességünket, ahogy felnövünk. Miért?
A probléma a tobozmirigy meszesedése. Ez a mirigy valójában belül vízzel van töltve, ami azt jelenti, hogy a korral meszesedik, és más okok miatt is. Pontosan mi okozza a meszesedést?
  • Fluorid a fogkrémben és a vízben
  • feldolgozott “szemét” élelmiszer
  • üdítőital és más szénsavas italok
  • finomított cukrok, zsírok, liszt
  • korlátozó hiedelmek
  • spirituális gyakorlat hiánya

1. Lépés – mondj búcsút a Fluoridnak

A Fluorid a tobozmirigy legnagyobb ellensége! Kis mennyiségben ártalmatlan, valójában természetesen előfordul a vízben. Azonban a csapvízben és a fogkrémben lévő Fluorid egyáltalán nem a természetben előforduló Fluorid, és a mennyisége is messze meghaladja a biztonságos határértéket.
A tobozmirigyben felhalmozódik a Fluorid, így ennek van a legnagyobb Fluorid koncentrációja az emberi szervezetben, és ez az elsődleges oka a tobozmirigy meszesedésének.
Amerikában például a vízellátás 70 százalékához Fluoridot adnak. Azt mondják, hogy a Fluorid biztonságos, és megakadályozza a fogszuvasodást, de ez egy hazugság. A kutatások azt mutatják, hogy nincs különbség a Fluorid használó és a nem Fluorid használó országok között. A biztonság… minden évben több mint 20 ezer hívás érkezik a mérgezési központokba az Egyesült Államokban akut Fluorid mérgezés miatt, melyet a fogkrém lenyelése okoz. Ezért van szükség minden Fluorid tartalmú fogkrém tubusán egy figyelmeztetésre, hogy elkerüljék a véletlenszerű lenyelését: ez egy ismert méreg. Valójában a Fluorid a legutóbbi időkig a patkánymérgek egy aktív hatóanyaga volt.
A fluor természetesen előfordul a vizekben, kőzetekben, a litoszféra 13. leggyakoribb eleme. Magyarországon a legtöbb fluort a vezetékes vízzel és az ásványvizekkel vesszük magunkhoz.
Az uniós szabályozás szerint a vezetékes víz fluoridtartalma nem haladhatja meg az 1,5 mg/l-t. Ezt a határértéket csak három település lépi át Jász-Nagykun-Szolnok megyében, ott 1,7 mg/l körül van a fluoridkoncentráció. Az ország nagy részén azonban az 1 mg/l alatti érték a jellemző. Ez a víz természetes fluoridtartalma, itthon mesterségesen nem adunk fluort a vezetékes vízhez” – mondta el dr. Vargha Márta, az Országos Környezetegészségügyi Intézet Vízmikrobiológiai osztályának vezetője.
A kaposvári egyetem kutatói egy korábbi vizsgálatukban nagyon alacsonynak találták a hazai vezetékes víz fluorszintjét, az általuk vizsgált településeken a vizek fluoridtartalma 0,3 és 0,6 mg/l között volt.
http://www.origo.hu/egeszseg/20130304-kelle-felni-a-fluortol.html
Nyilván megvan annak az oka, hogy az országok kormányai végtelen bölcsességükben úgy döntöttek, hogy Fluoridot tesznek a vízbe, az élelmiszerbe és a fogkrémbe – mindenki vonja le a saját következtetéseit.
Függetlenül attól, hogy hiszed vagy sem, a tény az, hogy a Fluorid mérgező, és leállítja a legfontosabb spirituális szervünket. Ha igazán érdekel, a Lélek molekulája című dokumentumfilm elmagyarázza, hogy miért nem jó az uralkodó osztálynak, ha az embereknek spirituális élményeik vannak.

Tehát az elsőszámú dolog, amit a tobozmirigy aktiválásáért tehetünk, hogy csökkentjük a bevitt Fluoridot.
  • Használj csak természetes, nem Fluoridos fogkrémet, és utasítsd vissza a Fluorid-géles kezelést a fogorvosnál
  • Igyál tisztított vagy szűrt vizet, és ne feledd, a palckozott víz is lehet Fluoridos
  • Egyél friss bioélelmiszereket – minél feldolgozottab egy étel, annál több Fluoridot tartalmaz
  • Kerüld a feldolgozott italokat, mint az üdítők, gyümölcslé italok, instant és palackozott teák, sportitalok
  • Kerüld a tapadásmentes serpenyőben, lábosban való sütést és főzést, mivel ezek növelik az élelmiszer Fluorid tartalmát
  • Igyál biobort! A bor (különösen a vörösbor) bizonyítottan jó hatással van, persze mértékkel. A növényvédőszerek túlzott használata a szőlőültetvényeken szintén a Fluorid egyik forrása lehet.
  • Kerülj bármilyen feldolgozott húst (pl. csirkeszárnyak, csirkefasírtok) – a mechanikus kicsontozó folyamat szennyezi a húst a magasabb Fluorid tartalmú csont részecskékkel.
  • Igyál fiatal levelekből készült teát (pl. fehér tea), vagy maté teát (yerba mate) – ami egy gyógynövény tea Dél-Amerikából
  • Sok Fluorid felszívódik a bőrön keresztül, amikor zuhanyzunk vagy fürdőt veszünk. Akik szeretnek hosszan zuhanyozni, vagy pihentető fürdőt venni, azoknak ajánlott egy Fluorid szűrő telepítése a fürdőszobában. Egyébként próbáld leöblíteni a tested, majd zárd el a csapot, szappanozd le magad, majd öblítsd le a végén a szappant. Így nemcsak spórolsz a vízzel, de minimalizálod a Fluorid felszívódását is.
  • Kerüld a Kálcium pótlást, mivel az nem szívódik fel a csontokban, és végül csak eltelíti a szerveidet, beleértve a tobozmirigyedet is

2. Lépés – Vegyük ki a szemetet

A tisztítás egy újabb fontos lépés, hogy aktivizáld a tobozmirigyedet. Ez a Fluorid eltávolítását jelenti, ami az évek során felhalmozódott a szervezetedben.
  • Tamarind gyümölcs vagy paszta. Egyes tapasztalatok szerint a tamarind paszta fogyasztása a legjobb módja a tobozmirigy mésztelenítésének. A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy a tamarind hatékonyan eltávolítja a szervezetből a Fluoridot a vizelet kiválasztáson keresztül, és még a csontokban eltárolt Fluoridot is mozgósítja.
  • A bór kiegészítés egy másik ismert ellenszere a Fluoridnak. Egy teáskanál bór egy liter vízhez, ami bevihető kis mennyiségben a nap folyamán. Bővebben a bórról: A bór a táplálkozásban
  • A máj tisztító működése elengedhetetlen a fizikai és spirituális jólétünkhöz. Egy jó máj eltávolítja a nehézfémeket és számos méreganyagot a szervezetből, többek közt a Fluoridot. Az egyik ajánlott módszer a kávé beöntés. Természetesen ez csak a vastagbél tisztítása után végezhető, különben a méreganyagok elakadnak, majd újra felszívódnak a vérbe. (Gerson terápia, azaz kávé beöntés)
  • A szauna vagy egy izzasztókunyhó szertartás nagyszerű a Fluorid és más mérgek eltávolítására a bőrből, mivel a verítékkel kiürülnek. Szükséges letörölni a testről a verítéket többször, hogy megakadályozzuk az újra felszívódást, és sok vizet kell inni. A hidratálás elengedhetetlen, ha ezen módszer mellett döntesz!

3. Lépés – Spirituális gyakorlat

A harmadik lépés, hogy aktivizáld a tobozmirigyed, a spirituális gyakorlat. Egyesek azt állítják, hogy ez a legfontosabb lépés.
Bár fontos az étrended megváltoztatása és a test egészségének fenntartása, nem helyettesítheti a napi lelki gyakorlatot, mely lehetővé teszi, hogy a gyógyulás természetes módon történjen meg, nyugodttá teszi az elmét, és felkészít a magasabb tudatállapotok megtapasztalására.
  • Meditálj, meditálj, meditálj! Számos meditációs gyakorlat létezik, melynek célja a tobozmirigy, például a “love” (szeretet) szóval történő meditálás. Ülj egyenes háttal, csukott szemmel, a nyelved legyen a fogaid között. Finoman harapj a nyelved hegyére. Rezegtesd a “love” szót a fogaidon keresztül, ahogy csücsörítesz az ajkaiddal.
  • A Harmadik szemen keresztüli légzés egy másik technika, ami a tobozmirigy aktiválásához használható. Lélegezz be ragyogó ezüst fényt a Harmadik szemeden keresztül, tartsd ott, majd képzeld el, ahogy körülveszi a tobozmirigyedet. Nézd, ahogy vibrál ezzel az ezüstös fénnyel, lásd, ahogy a meszes héjat széttöri és lebontja, lásd a tobozmirigyedet egy ragyogó fényben, ahogy áttör a kálcium akadályon. Gyakorold naponta körülbelül 15-20 percig.
  • Egyszerűen helyezd a figyelmedet a Harmadik szemedre, ez hatékonyan serkenti a tobozmirigyedet. Amikor csinálod, egy enyhe nyomás érzést fogsz észrevenni a homlokod területén, ami jó jel. Csak tartsd ott a figyelmed, és légy tudatában a testednek és az elmédnek.
  • A tobozmirigy a Kundalini jógával is aktiválható, mely a kígyóval szimbolizált Kundalini energiáddal működik együtt. A Kundalini fel tud emelkedni a gyökércsakrától a gerinc mentén egészen a koronacsakráig, és azon túl. A Kundalini jóga és meditáció mögötti elgondolás, hogy létrehoz egy fokozatos energia felhalmozódást, amely aktiválja a csakrákat egyenként természetes módon.
  • Használhatsz drágaköveket és kristályokat. A drágakövek, melyek együttműködnek a Harmadik szem csakrával a mély kék színű kövek, mint a lapis lazuli, a zafír és a szodalit. Kommunikálj a kövekkel! Kérd meg őket, hogy segítsenek felébreszteni és meggyógyítani a tobozmirigyedet. Tarthatod a követ a meditáció közben, vagy a homlokodra helyezheted, hogy növeld a hatást. "
Forrás:egeszsegeselet.tippek.net



És hogy hogyan is jön a tobozmirigyhez a DMT nevű anyag?



,,“1990-ben én kezdtem el 20 év óta az első új kutatást a tudattágító vagy hallucinogén szerek emberre kifejtett hatásáról az Egyesült Államokban. A projekt öt éve alatt körülbelül 400 adag DMT-t adtam be 60 önkéntesnek. A kutatás az Új-Mexikói Egyetem Orvostudományi Intézetében folyt Albuquerque-ben, ahol a pszichiátria kinevezett docense voltam. Azért kezdtem el a DMT-vel foglalkozni, mivel ez az anyag mindenkinek a testében jelen van. Úgy gondoltam, hogy a DMT forrása a rejtélyes tobozmirigy lehet, egy kis szervé, mely az agyunk közepén helyezkedik el. A modern orvostudomány keveset tud a mirigy szerepéről, viszont gazdag metafizikai történettel rendelkezik. Descartes például úgy vélte, hogy a tobozmirigy a “lélek trónja” és a nyugati és keleti misztikus hagyományok is ide helyezik a legmagasabb spirituális központunkat. ”Dr. Rick Strassman – DMT: A lélek molekulája.
A kutatás azért indult a témában, mert érdekelt, hogy meg tudom-e határozni a misztikus tudatállapotok biológiai alapjait. Azt hiszem ezzel indult minden. Nagy hatást gyakorolt rám a spontán megjelenő misztikus tudatállapotok néhány közös vonása, például azok, amik meditáció és spirituális gyakorlatok vagy éppen halálközeli élmény alatt jelennek meg. Az ilyen állapotokban tapasztalt élmények igencsak hasonlónak tűnnek tudatmódosító szereket nagy dózisban használó emberek élményeihez, így felötlött bennem az a lehetőség, hogy az agyban lehet valami pszichedelikus hatással bíró anyag, ami az ilyen spontán élmények okozója lehet. Elkezdett érdekelni a tobozmirigy, mint valami pszichedelikus vegyület lehetséges forrása az agyban. Ez egy nagyon titokzatos szerv. Elég kicsi. Úgy tűnik, hogy a mirigynek van valamiféle vizuális kapcsolata a fénnyel és a színekkel, ezenfelül elég hosszú történelme van a misztikus irodalomban. A harmadik szemként és a koronacsakraként írták le és ilyesmi. Azt beszélik róla, hogy aktiválódik, amikor az emberek magas misztikus tudatállapotokat érnek el. A tobozmirigy fejlődésének egyik érdekes jellege, hogy az emberi embrióban a terhesség 49. napja körül jelenik meg, és a tibetiek hite szerint ugyancsak 49 nap szükséges a léleknek, hogy a következő inkarnációba lépjen. Ez egy elég érdekes egybeesés. A magzat nemének kialakulása is a 49. nap környékén történik meg. Igencsak meglepődtem ezen az érdekes időbeli egybeesésen, és ahogy telt az idő, elkezdtem a tobozmirigy kémiáját vizsgálni, és úgy tűnt, hogy képes egy DMT nevű anyag előállítására. A DMT a dimetiltriptamin rövidítése. Közeli kémiai rokona a szerotoninnak és eléggé erős hallucinogén vegyület. Úgy tűnt, hogy a tobozmirigy tartalmazza a DMT készítéséhez szükséges összes enzimet és alkotóelemet. Aztán azon kezdtem el gondolkozni, hogy talán DMT szabadul fel és stimulálja az agyat különleges tudatállapotok alatt és a halál alatti misztikus tudatállapotokban vagy a halál közelében. Ezután arra gondoltam, hogy talán a születés ideje alatt is stimulálja az agyat. A tobozmirigy stressztől nagyon jól védett, de stresszbe hozható, ha elég nagy stressz éri. A mirigy védőmechanizmusát le lehet győzni és a legstresszesebb időszak egy ember életében nyilvánvalóan a halál idejében van. A stresszhormonok, mint például az adrenalin és az endorfinok szintje kiemelkedően magas a halál idejében. Ez stimulálja a DMT létrehozását és felszabadítását a tobozmirigyből ebben az időszakban , így az egyén tudata a DMT hirtelen felszabadulásának lehet kitéve a halál idejében, és így az utolsó dolog amit a testében a tudatával felfog valaki az ezen hihetetlenül pszichedelikus anyag nagymennyiségű felszabadulása.” Dr. Rick Strassman.
Kísérletei alatt Strassman felfedezte, hogy abnormális DMT szintek olyan tudatállapotokat eredményeztek, amik teljesen hasonlóak a túlvilági élményekhez: „Valóban, majdnem mindenki átélte tudatának mélyreható és összetéveszthetetlen elválását a testétől.”,
A DMT nagyobb dózisban elősegítette a halálközeli élmények átélését, sőt úgy tűnik, hogy ténylegesen elindította a túlvilági gépezet működését.
Úgy gondolom, hogy a tanulmány egyik legváratlanabb eredménye az intelligens lényekkel való találkozásokról szóló beszámolók gyakorisága volt. Érzékelték az önkéntesek jelenlétét és kapcsolatba is léptek velük ezen a különös helyen. Voltak barátságos és rosszindulatú lények is. Néhány segítő angyalszerű volt, míg más lények ellenségesek és fenyegetőek voltak, és néhány önkéntes megrázó élményeket élt át az ilyen lényekkel való találkozásuk során.”



Bővebben: http://filantropikum.com/tobozmirigy-a-test-es-lelek-talalkozasa/









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése