Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2016. május 21., szombat

Idővonalak, életek

,,A bolygótok a legteljesebb lényegi átalakulás szélén egyensúlyoz. Ennek az átalakulásnak az alakja többszörösen összetett megjelenést mutat és ti vagytok azok közösen, akik kisebb-nagyobb mértékben befolyásoljátok ennek kimenetelét.

Ezeknek a kimeneteleknek, ezeknek a lehetőségeknek némelyike megfelel a bolygószintű pusztulás és tisztulás próféciáinak. Más idővonalak, más kifejeződések ettől eltérő eredményt tárnak fel. Egy váratlan hirtelen változás az emberi tudatosságban térdre kényszerítheti azokat az Irányító Felügyelőket, akik negatívan befolyásolják a sorsotokat. És e között a két polaritás között a lehetséges idővonalak százai találhatók. Olyan anyagi érdekeltségek húzódnak meg a társadalmatokban, akik szeretnék, ha hipnotizálva maradnátok, melyek szeretnék, ha folytatódna az a megtévesztés, mely szerint egyetlen idővonalra vagytok korlátozva, az élet egyetlen tapasztalatára, amit ők helyesnek ítélnek.

Nektek viszont megvan a természetetekben az a képesség, hogy megváltoztassátok az idővonalakat és a valószínűségüket bármely esemény akár utolsó pillanatában is – akár személyes, akár kollektív szinten. Ezt nem egy 'pozitív' dologként állítjuk. Ezt az evolúciós potenciálotokra vonatkozó tényként állítjuk. Kollektíven vagy eléritek ezt a lehetőséget vagy nem, majd elválik, de egy Beavatott ösvénye az, hogy felfelé törekedjen a legmagasabb potenciál felé, függetlenül attól, hogy mi történik vele és körülötte vagy mi nem. Ennek megfelelően ebben az üzenetben azt tárgyaljuk meg, hogy mit tehettek és hogy ezt miként tegyétek.

A mi nézőpontunkból kollektív sorsotok nem más, mint önálló személyekként hozott egyéni döntéseitek összegződése. Ez egyesül olyan evolúciós és földi erőkkel, melyek messze fölötte állnak akár a ti saját, akár embertársaitok irányító képességének. Az erők ilyen együttese magába foglalja az energia naprendszereteken túlról származó kozmikus mintáit és szándékait, mivel részei vagytok egy komplex kozmikus mátrixnak, ami a ti univerzumotok.

Ha egy hasonlathoz szeretnénk fordulni, akkor azt mondanánk, hogy ti mint emberiség egy hatalmas óceánjáró hajó vagytok. Ám sokan még alusztok és van valaki a kormánykeréknél, aki irányítja a hajót, de akinek nem kellene ott lennie. Sok történelmi és történelmen túli okból, melyekbe most nem kívánunk belemenni, különféle lények parancsoltak már a hajótokon.

Egyre többen ébredtek fel, bár egyesek még csak a félálomig, dülöngéltek a fedélzeten, figyelitek világotok szilaj viharát magatok előtt. Az Irányító Felügyelők tisztában vannak vele, hogy sokatok ébredezik – túl sokan az ő kényelmükhöz képest.

Felemelkedés

A felemelkedési folyamat a mi szemszögünkből magába foglalja második energia testetek, a KA, energiával történő feltöltését és vibrációja felemelését, hogy több fényt bocsásson ki és hogy végül átalakuljon a SAHU -vá, a Halhatatlan Energia Testté. Az ember KA teste rezgésének felemelésére számtalan módszer létezik. Legtöbb spirituális hagyományotoknak megvan a saját módszere a vibrációtok emelésére, ezek többségét azonban sajnálatos módon átrostálták azoknak a dogmái, tabui és egész őszintén szólva közbeavatkozó gondolat mintái, akik eddig sem óhajtották és most sem szeretnék a ti szabadságotokat, de akik profitáltak a bebörtönzöttségetekből.

És sajnos szomorúan, de ki kell mondani, hogy spirituális hagyományaitok némelyike – és főleg a vallásosak – alattomos csapdák és ha felértek saját lényetek emelkedettségébe, akkor el kell választanotok az igazságot a hazugságtól! Ezt a feladatot csakis ti magatok végezhetitek el, mivel ez a mesterré válás előfeltétele. Ez magának a tudatosságnak a homokba rajzolt irányvonala azok számára, akik saját lényük felemelését választották. Ők az igazság mestereivé válnak és nem riadnak vissza elválasztani az ocsút a búzától. Nem válnak dogmák rabszolgáivá. Nem hajtanak fejet senki és semmi más, csakis a maguk istenisége előtt.

Energetikai nézőpontból a felemelkedési folyamat akkor kezdődik el, amikor az életerőtök, amit az ősi egyiptomiak Sekhem -nek neveztek, el nem kezd felemelkedni a Djed -be vagy másként a csakrák szakrális ösvénye felé. A maga legegyszerűbb alakjában ennyi a felemelkedés. A tudatosság vagy éberség kiterjedése. Amikor az életerőtök belép a felsőbb agyi központokba és amikor a KA testetek energiával telítődik, akkor éritek le a felemelkedés következő fázisát. Ebben a fázisban kezditek el magát a fény anyagcserét. A fényre itt spirituális értelmében utalunk, azaz ahogy a spirituális birodalmakban létezik. Ez a fény táplálja a KA testet és növeli a vibrációját. Amikor a KA elér egy bizonyos amplitúdót vagy a vibráció erősségét anélkül, hogy ingadozna, akkor felizzít egyfajta éteri tüzet, ami átfordul a SAHU -vá vagy Halhatatlan Energia Testté. Ezt tekinthetjük az ilyen felemelkedési folyamat végső stádiumának.

A legtöbb ember fél az ismeretlentől, de ebben az esetben ennél sokkal több alattomos elemről van szó. A Irányító Felügyelők, akik kontrollálni kívánják a sorsotokat és hasznot húzni belőle, a félelem kivetítésének a mesterei és a médián keresztüli elme kontroll és hipnózis hatalmas erőforrásait vetik be, hogy meggyőzzék a tömegeket arról, hogy sok mindentől kell félni. És amíg néhány dolog, őszintén valljuk be, valóban okot ad az aggodalomra, addig a magasabb igazság nem nyilvánul meg.

Nézőpontunk szerint ez a magasabb igazság az a képességetek, hogy megváltoztassátok a valóságotokat, az a belső képességetek, hogy független akaratotokat és érzőképességeteket eszközként használva átnavigáljatok új idővonalakra.

Különféle történelmi és történelmen túli okokból, ahogy azt már korábban is említettük, régtől fogva mutatkozik egy összejátszás arra, hogy az emberiséget az alsó központokba zárva tartsák, hogy fenntartsák a félelemet, mint a sorsot irányító eszközt. Ennélfogva bármelyik mester számára, aki a felfelé tartó utat választja, a első akadályt az átkelés jelenti a Félelemek Völgyén – az illetők kultúrája által kivetített gondolat formákon. Aztán át kell kelnetek a korlátozottság átjáróin, melyek elszigetelve tartottak titeket, hogy ezzel felismerhessétek azokat a hazugságokat, melyeket akár a legszentebb vallásaitok is fenntartottak.

A feladatot itt az jelenti, hogy hűnek kell maradnotok a látomásotokhoz, mialatt figyelmet szenteltek annak, hogy az aktuális valóság mit mutat nektek! Nem tettetésről van szó! Arról van szó, hogy úgy néztek szembe a valósággal, ahogy az megjeleníti magát, miközben ezzel párhuzamosan fenntartotok egy magasabb látomást. Másként kifejezve, törődtök az életetek valóságával, miközben vele egy időben fenntartjátok egy másik élet látomását. Ez a művészet!

Tisztában vagyunk vele, hogy régtől fogva és most is folyamatosan olyan erők manipulálnak benneteket, melyek legfőbb vágya, hogy kordában tartsanak titeket. De úgy döntöttünk, hogy ebben a közlésünkben kulcsokat adunk át nektek ahhoz, hogy kiugorhassatok a fogságotokból, nem törődve ennek történeti okaival vagy az érintettek személyazonosságával. Az igazi Irányító Felügyelők ugyanis valójában láthatatlanok a számotokra. Ők a Bábokat rángató Mesterek.

Fizikai és Spirituális Túlélés

A legfőbb érvünk, amiért átadjuk ezt az üzenetet, valami sokkal nagyobb jelentőséget hordoz, mint hogy személyes kívánságoknak feleljen meg. Ennek a 'valami' -nek szó szerint a testi és a spirituális túlélésetekhez van köze.

Amikor a kaotikus események kiterjednek, intuitív erőtök sokkal fontosabb lesz, mint bármikor korábban. Néhányan ezt 'előérzetnek' nevezik. Anélkül, hogy a hogyan-t ismernétek, hirtelen megtudtok valamit, hogy egy helyzetben mit tegyetek.

Így működik az intuíció. A megérzésnek ezekben a pillanataiban egy kapcsolódási pontnál tartotok – egy idő csomópontban – amikor át tudtok ugrani egy másik idővonalra és egy másik végkifejletre.

Az intuitív érzékenységnek az a növekedése védjegye a személyes felemelkedésnek vagy a tudatosság felfelé indulásának. Egy fejlettebb intuíciónak nyilvánvaló fizikai túlélési előnyei vannak. "

F:spiritvideo.eoldal

Amit tudok ajánlani még elolvasásra, az a rejtettkéz beszélgetés:
Pdf-ben a teljes beszélgetés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése