Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2017. augusztus 20., vasárnap

Nyolcágú csillag a vallásokban.






Igazából lehet, hogy túl nagy fejszébe vágom a fejszémet, de majd kiderül.
Valójában elég nehéz eligazodni a történelmi dolgokban, a múlt árnyai között szlalomozni, miközben megpróbálhatjuk kibogozni a hamis és valós dolgok, ama csodásan összenőtt szövethálózatát, amik az évszázadok egybefontak. Bizonyára nekem sem sikerül maradéktalanul, hiszen csak akkor lenne ez lehetséges, ha visszautaznék az időben és láthatnám valójában mik is történtek... de jó is lenne!

Tyű, micsoda ezdő szöveget levágtam...
Na szóval, azért megpróbálkozok némi infót közölni. Valójában a nyolcágú csillag (ogdoad) keltette fel a figyelmemet, és az, hogy ez vajon hogyan is kapcsolódik Egyiptomhoz, a templomosokhoz, sőt a Koránhoz, és még ha tovább akarok menni akkor Salamon király démoni pecstjeihez is akár.

A nyolcágú csillag, avagy a kozmikus kereszt szimbóluma- talán ez lehetne a címe a mostani bejegyzésnek.

Az egyiptomi vallásban több csoportra osztják az isteneket, de ami minket jelen esetben érdekel az :
A hermopoliszi Ogdoád: Jelentése nyolcrétű/nyolcak. A négy férfi-nő pár. A nőket a kígyókkal hozták kapcsolatba, a férfiakat a békákkal. Tagjaik Naunet és Nu, Amaunet és Amun, Kauket és Kuk, Hauhet és Huh. A hermopoliszi teremtéskultusz jelképe volt. A nyolcas számnak nagy jelentősége van az ezoterikus hagyományokban, a kabbalistáknál, a gnosztikusoknál, és nyolc pont van a templomosok keresztjén is.



Érdemes Sabbatáj Cvi után is olvasgatni és akkor kiderül, hogyan is lehet párhuzamot húzni a szefárd kultúra, a kabbalista hit, és a muszlim vallás között.

SZALAGOK ÉS IDŐHULLÁMOK

A síkba kilapított két Tetrás-szalag, mint nyolcágú csillag, két négyzetből összerakva.

A kétszer egymás után szimmetrikusan felvágott Möbius-szalagból két egymásba fonódó Tetrás-szalag lesz, amik síkba kilapítva két összefont négyzetet adnak. Ezt egy nyolcágú csillag formájába lehet kifeszíteni. A Tetrás-szalagok nyolcas alakzatba való eligazítása pedig egy térbeli Bindut, négyszirmú virágot (fénymagot) alkot.
Akit bővebben érdekel a möbius- szalag, az itt olvashat róla:

Nyolcágú kereszt, más néven nyolcágú csillag, fénycsillag. Máig használt ősi misztikus szimbólum, aminek több változata van, s ennek megfelelően az időfizikai jelentésük is eltérő. A két egymásra helyezett négyzetből készített alakzat (ami a Korán borítóján is szerepel, mint népszerű arabeszk), ami a fénymag (Bindu) topológiai megfelelője.



,, Az általunk- Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila által - a "Kozmikus Szövetségi Csillagnak" nevezett nyolcágú csillag valójában egy nagyon régi szimbólum. Ez a szimbólum először Jézus születéséhez kapcsolódott. Vagyis a legenda szerint pont egy fellobbant nyolcágú csillag vezette el a Napkeleti Bölcseket ahhoz a helyhez, ahol megszületett a csecsemő. Az adott csillagot a Jézus születése helyéről nevezték el Betlehemi csillagnak. A későbbiekben ez a csillag elterjedt a templomok és a szentélyek kupoláin is. Sőt megtalálhatjuk számos kolostor bejárati ajtaja felett is. Ezen kívül sok országban is jelen van: Olaszországban, Franciaországban, Amerikában, Grúziában és Oroszországban valamint több más országban is. Az elterjedésének az oka abban található, hogy az adott nyolcágú Csillag a Földet- és az emberiséget felügyelő Kilenc Kozmikus Szövetségi Rendszer által került átadásra az emberiség számára.A nyolcágú csillag - egy ISTENI Szimbólum. És mivel az adott 9 Rendszer irányítja az egész emberiséget, ezért a jelük – a "Kozmikus Szövetségi Csillag" – számos más nemzetnél is megtalálható. Viszont a 21 század elején már elérkezett az ideje az elfelejtett szimbólum felélesztésének és a mindennapi életbe való beillesztésének. És habár ez a szimbólum régi, viszont a Kozmikus Rendszerek egy teljesen új oldalát tárták fel a számunkra.A nyolcágú Csillag a Kilenc Kozmikus Rendszer közösségének a „Szövetségnek” a szimbóluma. Az adott Rendszerek adták át az emberek számára az arab számokat (1-9), ahol minden egyes szám egy Kozmikus Rendszert szimbolizál. Vagyis a 8 sugár – 8 Rendszert szimbolizál, a kilencedik pedig a szimbólum közepében található, és egy kör formájában jelenik meg. Amely egyesíti az összes többi nyolc Rendszert. Minden egyes Rendszer bizonyos meghatározott módon dolgozik a Földdel és az emberiséggel. A "Kozmikus Szövetségi Csillag" nem tartozik a teljes Világmindenséghez, hanem csak a FöldhöAz emberiség számára a"Kozmikus Szövetségi Csillag" kilenc olyan alapvető minőséget/tulajdonságot is szimbolizál, amelyet ki kell fejlesztenie önmagában. Mint: a szeretetet, a reményt, a hitet, a jóságot, az üdvözülést, a könyörületet, az alázatot, a lelki emelkedettséget, és a felelősségtudatot. Ez a szimbólum terjedelemmel rendelkezik, és minden egyes sugara egy fejlődési Hierarchiát képvisel. A szimbólumon négy Rendszer a másik négy előtt található, amely más dimenziók létezésére utal. Mindez a különböző dimenziók összefonódásáról/ összekapcsolódásáról szól, amelyek egymás között a térben bizonyos meghatározott felépítési Törvények által kapcsolódnak egymáshoz.

Ez az elkövetkező hatodik faj szimbóluma. Az adott szimbólum elkészítéséhez az arany a legmegfelelőbb fém, hiszen az arany a lélek finom energiáinak a legjobb felgyűjtője. Mivel a hatodik faj emberének még 2 új burokkal kiegészítik a finom energetikai felépítését, ezért még két új energia terjedelemmel kell majd dolgoznia ahhoz, hogy az adott burkokat feltöltse energiával. Mindez az emberiség megemelkedett fejlődési Szintjével kapcsolatos. Ezért segítségképpen egy erőteljes energetikai szimbólumra lesz szüksége. Amely a nyolcágú "Kozmikus Szövetségi Csillagban" kerül megnyilvánulásra.

A nyakban hordott amulett segít az embernek a fizikai teste számára szükséges energia felgyűjtésében, valamint az adott energia helyes elosztásában. Mivel az adott szimbólum sajátos geometriai felépítéssel rendelkezik, ezért erőteljes energiát koncentrál önmagában. Nálunk az adott szimbólum egy körbe van foglalva és terjedelemmel rendelkezik ( vagyis nem síkban), amely azon világ terjedelmet szimbolizálja, amelyben ez a 9 Rendszer is létezik, és amelybe a fejlődésük folyamán az emberi lelkek is átkerülnek.

A "Kozmikus Szövetségi Csillag" az ember védelmének a szimbóluma, amely elősegíti a másokkal való összefogást és egyesülést.

Az általa felgyűjtött erőteljes energiának köszönhetően, az adott Csillag automatikusan elkezd az alábbiak szerint funkcionálni:

1. védelmi sajátosságokkal rendelkezik

2. segít az embernek a belső energiája megtartásában

3. kiegyenlíti az ember energia mezőjét

4. elősegíti az ember gyógyulását, vagyis elősegíti a beteg szerv által- vagy a szervezet által elvesztett energia pótlását

5. erőteljes védelem szemmelverés és átok ellen

6. az amulett segít a finom energetikai síkon létező lények ellen való védelemben, mivel az erőteljes energiája riasztó hatással van rájuk. Mint ahogy a kereszt is elriasztja a gonoszt és az ördögöket, úgy az adott szimbólum még nagyobb mértékben képes elzavarni a viselőtől a finom energetikai síkon létező mindenféle gonosz szellemet.

7. a szimbólum arra is emlékezteti az embert, hogy melyek azok az elsőrendű fontosságú minőségek/ tulajdonságok, amelyek az ISTENHEZ vezető fejlődési úton szükségesek.


És itt látható a kapcsolat Salamon Király egyik démoni pecsétje között, hiszen van közöttük egy olyan, ami a negatív erők elleni védelemre szolgál, amin szintén nyolcágú csillag formájában láthatóak bizonyos jelek, amik középen egy körben összpontosul, vagyis kapcsolatban vannak egymással.


A Templomosok kozmikus "kincse" és a Skóciában lévö Rosslyn kápolna
(Edinburghtöl hét mérföldre ) közt, szoros kapcsolat áll fent! Építtetöje egy William St Clair (Sinclair) nevü gróf volt. A kápolnát Templomosok építették fel, akik tisztában voltak a rejtett misztériumok építészetbe való rejtésével ! Az elsö Templomos nagymester Hugh de Payen felesége a St Clair családból származik (Katherine St Clair - Sinclair)! Késöbbiekben ez a kápolna a Szabadkömüvesség kegyhellyévé vált!

"Ahhoz, hogy tökéletesen megértsük, hogy a keresztények miért épp pogány szenthelyeket választottak (katedrálisok építéséhez), nem csupán az asztrológiához és az asztronómiához, de az ösi ezotériához is értenünk kell, valamint figyelembe kell vennünk az eretnek "miként fent, úgy lent" törvényt"."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése