Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2017. augusztus 27., vasárnap

Hiperkocka

Ha már volt szó a nyolcágú csillagról, akkor boncolgatom még tovább is kicsit a témát szíves engedelmetekkel.

,,A hiperkocka egyik vetülete a nyolcágú csillagA 4-dimenziós hiperkocka vetületei között a nyolcágú csillag.
Ez a különleges "csillag a csillagban" ábrázolás tehát a negyedik dimenzió egyik fontos jelképe. Magyarországon a Pannonhalmi Bencés Főapátság homlokzatán, angyalok között jelenik meg. Keresztszemes hímzéseinkben is gyakori motívum.",,Iráni mecsetekSheikh lotfollah mecset, Isfahan a 4-dimenziós hiperkocka megjelenítésével.


Ezeket a formákat hangrezgéssel is létre lehet hozni. Apró szemcsékkel és dob segítségével, vagy fémlemezzel és aranyporral (cymatics). Így lényegében láthatatlan erőtereket jelenítünk meg az anyaggal.

Hasonló ábrázolás a Pannonhalmi Bencés Főapátság homlokzatán, angyalok között.


Nyelvi ősgyökrendszeri összefüggések:
hang - anyag - angyal
angel - angle (angol angyal és szög, fok) "

,,Perzsa szőnyegKözépen a szakrális geometriából ismert platóni testek (3-dimenziós szabályos testek) jelennek meg több rétegen.
A szögletes kristályformák és a sejt szerű élő formák találkozása. "


,,A népművészetben: Karácsonyi csillag, vagy gömb horgolás minta. Divat volt egy időben a háló csomózás attól függően változott a minta, hogy melyik szögek köré húztuk ki a fonalat.
Horvátországban még ma is készítenek hasonló technikával csipkéket.

A tudományban:
Az általunk megtapasztalt világot évezredek óta jobbára háromdimenziósnak tartjuk: a tárgyaknak szélessége, hosszúsága és magassága van. A negyedik dimenzió a tárgyak olyan kiterjedése (dimenziója), mely merőleges a másik három térdimenzióra. A három dimenzióban a három lehetséges irány: szélesség, hosszúság (vagy mélység) és magasság, melyekre a hétköznapi nyelvben a fel/le, balra/jobbra és előre/hátra fogalmakkal hivatkozunk."


,,Hiperkocka csillagAz eltitkolt tudomány ott van a szemünk előtt. A modernkori fizikai halmazállapotokat az Őselemeknek megfeleltetve: Tűz-plazma, Víz-folyadék, Levegő-gáz, Föld-szilárd, ezek az ősi modern párok. mindegyikhez egy 3-dimenziós szabályos test kapcsolódik. Modern számítógépes megjelenítéssel képesek vagyunk nagyon pontosan modellezni az anyagi és láthatatlan világot. Az 5. elem az elért elem, vagy éter elem (illetve értelem). Mind a 4 elemhez kapcsolódik láthatatlan formában. A modern fizikában a 4 elemi erőnek felel meg. "

,,Jézus keresztre feszítése - Salvador Dalí festménye“Egyszer majd kénytelenek lesznek miattam az életművemmel foglalkozni” – jelentette ki egy alkalommal Salvador Dalí katalán festő. Jóslata bevált, a művész egyedülálló alkotásai mellett természetével is mély nyomot hagyott az utókorban. Salvador Dalí száztíz éve, 1904. május 11-én született Figuerasban (katalánul Figueres).


1920-tól Madridban tanulta a művészetet, a Szépművészeti Akadémia hallgatójaként botrányairól is híressé vált, le is tartóztatták. Ezekben az években kötött szoros barátságot a filmes Luis Buñuellel és a költő Federico García Lorcával. 1925-ben első önálló kiállítását ünnepelhette, egy évre rá Párizsban már Picasso társaságát kereste. A szürrealistákkal, valamint Paul Éluard feleségével való találkozása megváltoztatta az életét, képei óriási sikereket hoztak számára, az orosz származású Gala személyében pedig rátalált élete szerelmére. "

,,Zoborvidéki keresztszemes hímzés (egyenesek öltéssel, ívekből)Érdekessége a nyolcágú csillagmotívum.


Nyitra város szomszédságában a Zobor és Gimes hegyek aljában fekvő magyar településcsoport megjelölésére használt tájnév Zoborvidék. Ismeretes Zoboralja szinonim megnevezése is. A honfoglaláskorig visszanyúló szélesebb kiterjedésű nyitrai magyarság a 18. sz. óta elszigetelt, sajátos fejlődésű és kultúrájú maradványa. Alsóbodok, Béd, Csitár, Egerszeg, Gerencsér, Geszte, Gimes, Kolon, Menyhe, Pográny, Vicsápapáti, Zsére és a sok tekintetben más kulturális sajátosságokat mutató Barslédec községeket számíthatjuk területéhez. Néhány települése szlovák lakosság (gazdasági cselédek) beköltözésével a közelmúltban (19. sz.) átrétegződött, mint pl. Szalakuz. Helyi viszonylatot fejez ki a vízmegiek (Nyitraegerszeg és Vicsápapáti) és a hegymegiek (Menyhe és Béd) megkülönböztetése. A Zoborvidéki falvak peremtáji helyzete, nyelvszigetté válása számos archaikus jelenség és jellemző vonás fennmaradását eredményezte, amelyek különösen a folklórban az utóbbi évekig töretlenül éltek. "

,,
Egy hat dimenziós hiperkocka merőleges vetülete
A negyedik dimenziót olykor az idővel azonosítják. A következő térdimenzióra ilyenkor „ötödik dimenzió”-ként hivatkoznak. Ebből következik, hogy a köznapi értelemben vett világ három- és négydimenziós is lehet, attól függően, hogy az idő dimenzióját beleszámítjuk-e.
A három dimenzióból a negyedikbe többek közt a dimenziós analógia révén juthatunk el. Ilyenkor megnézzük, hogyan viszonyul az (n−1) dimenzió az n dimenzióhoz, és ebből kikövetkeztetjük, hogy viszonyulna az n dimenzió az (n+1) dimenzióhoz.
Edwin Abbott Abbott Síkföld című könyvében egy olyan négyzetről ír, amely kétdimenziós világban él, mint egy papír felszíne. Egy háromdimenziós lénynek e négyzet szempontjából látszólag isteni hatalma van: képes például egy páncélszekrényből tárgyakat kivenni anélkül, hogy kinyitná (azáltal, hogy a harmadik dimenzión keresztül mozgatja őket), lát mindent, ami a kétdimenziós szemszögből falak mögé van elzárva, s eközben teljesen láthatatlan marad, mert a síktól néhány centire áll a harmadik dimenzióban.... "


,,Rovással olvasható a téridő alapszerkezete!A pontból kialakul a szál. Az "SZ" a legegyszerűbb betű, egy függőleges vonás. Felülről megkettőzve lesz belőle egy sarok forma - ez a rovás "S".
Mondhatjuk azt is, hogy szerbe téve (szorozva, kettő-ször) alakul ki a szálból a sarok jele.
A sarok jelét megkettőzve kialakul a sík jele: a K-betű. Ebből 3 kell a 3-dimenziós tér ábrázolásához. Illesztésükben megjelenik a rovás "T" betű egy alakváltozata (Y), ami összetart.
Az R, mint láthatatlan mozgató energia, az eRő jele ott van minden hajtásban.
A felhasznált betűk a tér kialakulásához: SZ-R-S-T-K.
Ismerős betűk? Szeressétek, mert a keresett rend-szerben vagyunk: "KRST". A szó jelentése: a felkent. Jézus Krisztus és Hórusz (HR KRST), valamint más szentek neveiben is megtalálható.
A magyar keresztszemes (számolásos) hímzéstechnikák olvasásának alapjai. "


,,Minden amerikai terrortámadás -false flag- azaz -hamis zászló- hadművelet volt a vezető hírszerző tiszt szerintAz USA hírszerző tisztje arról nyilatkozik, hogy a terrortámadások hátterében az Egyesült Államok titkosszolgálatainak emberei állnak.
"Ez lehet, hogy túl sok lesz nektek fiúk, de hadd mondjam el az alapvetéseket amiket én látok.
1. Nincsenek tárgyalások a bankokkal...
2. A legtöbb terrorista 'hamis zászlós' terrorista, akik a saját titkosszolgálataink által lettek megteremtve. Nincs direkt hozzáférésem az angliai adatokhoz, de elmondom hogy, itt az USA-ban minden egyes terrorcselekmény hamis zászlós művelet volt..."


Robert David Steele volt tengerészgyalogos és CIA tiszt, a Marine Corps Intelligence egyik alapítója.
A "Nyílt forráskódot mindennek" című könyv szerzője. Együtt dolgozott a bankok és a Wall street bűncselekményeire rávilágító Occupy Wall Street (OWS) mozgalommal. [A Világbiztonság nemzetközi kezdeményezésének neve WOWS]"

,,
4-dimenziós hiperkocka a Csillagok között című filmben (Médiafigyelés: Tudományos fantasztikum)A génmódosított növények és a környezetszennyezés globális háborút szült, melynek túlélői új bolygót keresnek. A tudósok egy fekete lyukat felfedeznek fel az űrben, mely megmentheti az emberiséget a kipusztulástól. Útnak indulnak az expedíciók, de sorra kudarcot vallanak. Az téridőben való utazás meglepő ábrázolásával találkozhatunk. A főhős az időn túlról, a negyedik dimenzióból üzen saját lányának amikor a fekete lyukba kerül. A 4. dimenzió bemutatásához a hiperkockát használja a film, ahol az idő mint a tér egy végtelen síkja jelenik meg.


A hiperkocka szemlélteti a 4. dimenziót ahol a kocka részei különböző idősíkok."
F:vilagbiztonsag.hu


,, Ami mégis megkülönbözteti minden csillagtól, az-az igazi jelentése. Megjelenése a sumér kor leáldozására tehető. Ekkor az Eufrátesz-Tigris folyók területén megszületik az új Istennő, kinek neve: Vénusz, jele a nyolcágú csillag.
A kereszténységben Szűz Mária jelképe. Az újjászületés csillaga. Az utazok állandó támpontja. Nevezték még „Isharnak”, vagy „Astartnak”. Többször feltűnt a Templomos Lovagok jelképeként is, de megtalálható az északi kultúrákban, mint a gonosz elleni szimbólum.
De egy kis tudomány. A Hold után a legfényesebb égitest az éjszakai égbolton. Mivel a Vénusz közelebb van a Naphoz, mint a Föld, ezért nagyjából a Nappal egy irányban látszik, így vagy pár órával a Nap után nyugszik, vagy pár órával előtte kel. Ezért hívják Esthajnalcsillagnak.”

,,
Csillag lesz az Erdélyi Magyar Néppárt logója Krónika
2011. november 28., 17:02
Elkészült az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) logója, amit pályázat révén, közel 150 pályamunka közül választottak ki. Az EMNP logójának megtervezésére kiírt verseny legjobb pályaműve egy piros-zöld körbe helyezett, nyolcágú fehér csillag lett – közölte hétfőn az alakulat. A győztes pályázó Csáki Dénes, kolozsvári arculattervező szakember. Az elbíráló bizottság 58 pályázó 146 munkája közül választotta ki a szimbólumot. A testület az egyszerű, közérthető munkákat kereste, a győztes mű könnyen alkalmazható és felismerhető – írják. „A csillag a magyar népművészetben és mondakörben gyakran használt, ősi védő- és nagy erejű teremtő szimbólumunk. A nyolc ág az égtájakra utal, jelezve a szétszórtan élő erdélyi magyar közösség együvé tartozását. A csillagos ég az útmutatás, az irányadás jele, a tájékozódás és a biztonságkeresés hathatós segítője, az Erdélyi Magyar Néppárt is erre törekszik közéleti szerepvállalásával. A csillag fényt, megoldást hoz, az EMNP érdekképviseleti munkája pedig méltó kíván lenni ehhez az értelmezéshez. A jelkép az Európai Unió szimbólumrendszerében is fontos helyet kap, a logó ilyen módon a normalitás, az európai értékrend fontosságát hangsúlyozza” – olvasható az EMNP közleményében.(Ezt a cikket a Krónikáról másolták: https://kronika.ro/erdelyi-hirek/csillag-lesz-az-erdelyi-magyar-neppart-logoja)"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése