Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2016. május 15., vasárnap

Kérés, kérés :)

  Nos, kedves olvasók, eljött az ideje, amikor előtérbe kerülhettek, és kérhettek témákat. Mikről szeretnétek olvasni, milyen témákat boncolgassak legközelebb? Email-ben is nyugodtan íhattok témákat, vagy akár ide is.

5 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Érdekelne, hogy mi a kapcsolat Saint Germain és a vámpírok között?

  VálaszTörlés
 3. Szia Riella!

  Nos, inkább csak annyi a kapcsolat, hogy a Vámpírok is tudják, ki is ő valójában. Konkrét meghatározást nem tudtam róla szerezni, csak annyit, hogy ő se nem ember, se nem vámpír, hanem egy magasabb szintű entitáshoz tartozik. Bár hihetetlen képességeit tekintve akár lehetne egy Ős Vámpír is. Azt mondják róla, hogy halálát már többször is megrendezték, azonban más néven a mai napig közöttünk él, és természetesen segít az embereknek, a tudománynak. Azt sem tudják pontosan mikor is született.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Penelope a válaszod. Így akár még ma is élhet, ez tetszik és milyen jó lenne megismerni! Még annyi lenne a kérdésem, hogy Toth-ról azt írtad Toth/ Enoch. Arra az Enochra gondolsz, aki az Énok könyvét írta? Ő és Toth ugyanaz lenne? Jól értettem, hogy arra céloztál, hogy Toth, mint ősvámpír? Így érthető lenne a többször "ujjászületése".

   Törlés
 4. Nagyon szívesen Riella! Igen, így értettem. Egyébként olykor érdemes újból utána keresgélni a dolgoknak, mert mindig előkerülnek újabb infók, amikből még teljesebb képet kaphatunk :) Itt lehet pl még olvasni a Misztériumiskolákról is, és a fehér ruhásokról, ezt ugye már tudjuk, hogy ők voltak az ősi Pálosok, akikből jelenleg sajnos már igen kevés található meg. Ők sok tudást birtokoltak. http://boldognapot.hu/blog/12429/ A lényeg, amit mindig szem előtt kell tartani, hogy minden összefüggében van mindennel, és egyik dologból következik a másik :)

  VálaszTörlés