Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2016. július 9., szombat

Még egy kis információ Róluk :)


Igen intenzíven látják a színeket. A legmodernebb, legszebb képet sugárzó TV készülékhez, a led technológiáshoz hasonlóan káprázatos színeket, éles képeket látnak.
Az embereket, ahogyan az összes többi élőlényt, leginkább színekben látják, a bioenergiájuk színeiben. Az aurájukhoz képest, szinte elmosódik maga a test és az arc. Ezt látják alapból, amin aztán tudnak finomítani a különböző látásmódokkal. Fókuszálnak, élesítenek a látottakon. Láthatják pl. az adott élőlény érhálózatát és hőtérképét, ami az éjszakai látásban is segíti őket. A ragadozó állatok látnak hasonlóan. A szaglásuk nagyon fejlett, ezért messziről megérzik egymás és egyéb élőlény jelenlétét. Minden élőlénynek van egy rá jellemző „szaga”, ami alapján meg lehet különböztetni. Olyan mint az ujjlenyomat, nincs belőle kettő egyforma.
Na de az emberek is képesek látni az aurákat, persze nem olyan tökéletesen, mint Ők:
,,Vannak olyan emberek, akik képesek látni a körülöttünk lévő aurát, amely tulajdonképpen egy rétegekből álló energiamező.Az aura színe attól függ, hogy milyen lelki és egészségi állapotban vagyunk.
Mindenkinek egyedi az aurája, egyeseknek a testüktől messzire kiterjed, míg másoknak „tömörebb”, közelebb van a testükhöz.
A legtapasztaltabb látók képesek „kiolvasni” az auránk színéből, az érzelmi életünk eddigi történetét, az auránk „önéletrajzként” jelenik meg előttünk, és az életünk minden része kiolvasható belőle.

Lehet, hogy tudattalanul is érzékeljük az aurát és ráérzünk mások gondolataira, érzéseire.
A gyerekek különösen képesek ráhangolódni az aurára, és a családról vagy barátainkról készült rajzaikban gyakran megjelenítik am megérzéseiket.

Az auralátók a következőképpen szokták leírni, amikor valakivel kapcsolatba lépünk: „a színek elvegyülnek és összeolvadnak”, „az energiák összekeverednek”, „az energiacsápok közelednek egymáshoz”, „az egyik személy csápjaival energiát szív le a másiktól”.
Gyógyítás során gyakran összekeveredik a kezelt személy és a gyógyító energiája.

Amikor megölelünk valakit, akkor a fizikai szinten történik, a körülöttünk levő érzések azonban az érzelmi testünkön keresztül áramlanak.
Ha valaki eléggé intuitív és együtt érző, akkor ilyenkor ráérezhet mások érzéseire, mivel az ölelés során érzelmi „ügyeik” egy részét átveszi.
Másoknak viszont az intellektus segítségére van szükségük ahhoz, hogy be tudják azonosítani, milyen saját, múltbeli élményükhöz hasonlítható az, amit a másik érez.

A létezésnek ezen a szintjén nincs szükség szavakra – bár használhatók – és gyakran érintés vagy szaglás útján zajlik az információ csere. ( A félelemnek is megvan a maga fanyar, avas jellegű szaga. )

A várandós nők magzata átéli az édesanya érzéseit, akár örömérzetről, akár félelemről van szó. A vérben lévő kémiai hírvivő anyagok a méhlepényen keresztül adják át az érzelmi „üzeneteket”. Emellett a magzatnak is lehetnek megérzései az édesanyja érzelmeivel kapcsolatban.

Anya és gyermek között különösen erős az extra-érzékeny észlelés.
Regressziós hipnózissal az anyaméhbe visszakerülve nagyon sokan ösztönösen érzik, hogy mit gondolt és érzett az édesanyjuk, vagy más családtagjuk.

A legtöbbünkben ez képesség röviddel a megszületés után elzáródik, egyesekben azonban a születés után is tovább élhet, és összezavarhatja őket, hogy amit mondanak nekik, az nem ugyanaz, mit amit éreznek.
Ilyenkor vagy elnyomják magukban az érzéseiket, vagy befelé forduló, bizalmatlan gyermekek lesznek.

Amikor egy gyermekben nagymértében jelen van ez az érzékenység, akkor úgy működik, mint egy „radarhálózat”, mindent felfog, ami körülötte zajlik.
Ha nem sikerül erős önvédelmi rendszert kialakítania külvilággal szemben, akkor „szivacshoz” hasonlóan magába szívja a körülötte lévő emberek érzéseit és gondolatait. "
F:angyalitarsasag.hu

Tehát, mint látható, az emberekben is ott van az auralátás képessége, csak nem annyira tiszta, inzenzív, mint a Vámpíroknál.

A születési év, hónap és nap is igen lényeges az emberek életében. Benne van a múltunk, jelenünk, és a jövőnk is nagyvonalakban. Így természetes, hogy ez is a segítségükre van abban, hogy egy-egy ember életfeladáatával tisztában legyenek. Ezért aztán, attól függően veszik fel a kapcsolatot az egyénekkel, hogy mi is a jelenlegi életüknek a valódi feladata. A szabad akarat törvényét viszont tiszteletben tarják, és nem csak azt. Magasabb rendű dolgokat is figelembe vesznek, hiszen a kitágult tudatuk sok mindent lehetővé tesz számukre. Ezt csak azért említem, mert sokan nem értették régebben sem, miért nem sikerül velük kapcsolatba lépni. Talán azért, mert nem az van ,,megírva." Igen, ez a sors dolog nem egyszerű a számunkra. Akik régi fórum olvasók- már ha vannak itt ilyenek, akkor ők még emlékeznek egy bizonyos G. Albert-re is. Így a fentiek tökrében talán érthető, hogy miért is kellett neki eltávoznia.


11 megjegyzés:

  1. Penelope, megkérdezhetem, hogy te találkoztál-e már vámpírral?

    VálaszTörlés
  2. Úgy fogalmaznék, hogy is-is. Tudom ez nem éppen kielégítő válasz,de az ennél bővebb magyarázat nem éppen rövid lenne. Mondjuk úgy, hogy ismerek Vámpírt. De ez tényleg elég hosszú magyarázatot érdemelne.

    VálaszTörlés
  3. Ez is megfelelő válasz, köszönöm. Arra voltam kíváncsi, van-e személyes tapasztalatod.

    VálaszTörlés
  4. Igen, tudom, hogy arra vagy kíváncsi, de ez tényleg bonyolult, és itt biztos, hogy nem fogom ezt részletezni bizonyos okok miatt. Sokféle tapasztalatom van :)

    VálaszTörlés
  5. Nem is gondoltam, hogy részletezni fogod, biztos nem lenne hasznos a számodra.Ennyi elég, van saját tapasztalatod, így hiteles, amit írsz!

    VálaszTörlés
  6. Szia Penelope! Furcsa kérdésem van.Mit tudsz a vámpírok szerelmi életéről, érzelmeikről? Ha két vámpír szerelmes egymásba, hűségesek egymáshoz szexuálisan akár évszázadokig? Ez olyan elképzelhetetlen számomra. Vagy nem ismernek olyat, hogy hűség? Csak simán kíváncsi vagyok, mert ezek a dolgok gondolom másként működnek náluk, mint az emberek között. Nem baj, hogy ilyet kérdezek?

    VálaszTörlés
  7. Szia Riella! Erről igazából őket kellene megkérdezni, én nem kérdeztem még rá konkrétan a szerelmi életükre. De, a véleményem az, arra következtetek, mivel nekik elsődleges dolog az érzelmeiket uralni, így kétlem, hogy lenne olyan két vámpír között, hogy hosszan tartó hűség, vagy egyáltalán szerelem. Egyébként nem baj, hogy ilyet kérdezel :)

    VálaszTörlés
  8. Szia! Köszönöm a választ! Megkérdezném én, ha ismernék vámpírt! :)

    VálaszTörlés
  9. Szia! Na igen, vannak így ezzel páran.
    És szívesen!

    VálaszTörlés
  10. Szia Riella!

    Kicsit bővebben is tudok írni a fenti kérdésedről. Lényegében igen, megtanulják uralni az érzelmeiket, azonban azt kell hogy mondjam, ha nem időben kapcsolnak, akkor bizony előfordulhat, hogy érzelmileg belebonyolódnak olyan dolgokba, ami nem biztos hogy jól fog elsülni. Mondjuk ha egy vámpír szerelmes lesz egy emberbe! Lássuk be, ez a kobináció túl sok zűrt kavarhat a későbbiekben.

    VálaszTörlés
  11. Én valami teljesen másra jöttem rá, vagyis gondolom, hogy rájöttem. Számomra elég furcsa volt, hogy a Vámpírok színre lépése egyezett annak az Írónő könyvének megjelenésével aki a "központja" mindennek. Mikor a szenzáció elmúlt, akik vámpíroknak tartották magukat elcsendesedtek. Sok ember beszélt velük. Sok embernek írtak, valószínűleg sokuknak fel is törték a profilját, email címét, de hackereket felbérelni sem nagy dolog, megannyi módja van. Akárki akart velük fizikailag is kapcsolatba lépni, a hónapokig tartó hitegetéseket kapta, s végül mikor a találkozáshoz került volna a sor valami mindig történt. Az egyik vámpírt elkapják, pont a találkozás előtt, a másik egy lány elméjébe férkőzik, említi mennyire fontos a spiritualitás és ennek gyakorlására unszolja, ám szintén mikor a találkozóra kerülne a sor, eltűnik valamilyen okra hivatkozva. Mindenkinek megvan a maga stílusa, mikor ír, ezt nem tudjuk levetkőzni. Egyetlen egy személy volt, aki "méltó" volt arra hogy először donor, majd vámpír lehessen. Ennek a lánynak az írás stílusa, a foglalkozása is megegyezett az Írónőével. Számomra elég furcsa, hogy pont ez a személy volt az, aki eljutott a "célig". Saját meglátásom az az, hogy a könyv eladásának növelése érdekében lett kitalálva ez a szerepjáték, és a szervezők csúnyán átverték, hitegették az embereket. A csattanó pedig saját tapasztalatom. Évekkel ezelőtt nagyon szerettem volna kapcsolatba kerülni velük, mindent megtettem és megtanultam hogy ezt elérjem, többek között a feltöréseket is. A vámpíroknak volt egy közös email címe, amit használtak. Semmilyen módon nem volt védve, a legkönnyebb volt belépni oda. Az ember azt várná, ha ilyen fontos dologról van szó vigyáznak rá a legnagyobb mértékben. Beléptem az email címre, nem találtam igaz semmi komoly dolgot, de egy valami bizonyossá vált számomra és már emiatt megérte, a levél amit kaptam a helyre amit feltörtem. Azt a levelet, azután kaptam meg, hogy az Írónő tudomására került melyik címet törtem fel. Előtte, hetekig semmi nem történt. A levélben átlagos dolgok voltak, és olyan információk, melyeket a levelezésem során az Írónővel váltottam. Itt, hogy a továbbiakban nyugton maradjak el lett hintve a "talán lehet belőle valami" dolog. Megint talán és reménykedés. Összességében, szerintem sok esetben maga az Író volt az aki eljátszott különböző szerepeket, és voltak akik ebben a segítségére voltak. Többször fel lett hívva rá a figyelmem olyanok által akik tapasztaltak és idősebbek (leginkább biológusokat kerestem meg az ügyben) hogy ez az egész dolog sántít, a vírussal kapcsolatos rész leginkább, illetve maga az email cím szerintük is ahhoz képest mekkora fontosságot tulajdonítanak neki túlzottan könnyen elérhető volt. A spiritualitásunk fejlesztése nagyon fontos, talán ez volt az egyetlen hasznos dolog ami ki lett emelve emelve az egész szerepjáték során. Egy jól összerakott, kitalált hazugság, bár így is túlzottan ütik a dolgok egymást. Remélem senki más nem fog beleesni a hitegetések hálójába.

    VálaszTörlés