Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2016. augusztus 27., szombat

Érzelmek nélkül...

Kívántátok már valaha is, hogy bárcsak ne lennének érzelmeitek, mert azok folyamatosan csak megnehezítik a napjaitokat, életeteket? Bárcsak lenne egy varázsgomb, amit ha megnyomtok, varázsütésre lesöpritek magatokról a negatív hatásokat, és minden mehet szépen tovább. Mintha a sima víz tükrét soha nem zavarhatná meg a vízbe dobott kavics által keltett hullám. Persze ez csak akkor lenne jó, ha mi magunk dönthetnénk el, melyik érzelmet nem kívánjuk az életünkbe, egyébként elég sok problémával szembesülnénk.
És bizony vannak olyanok is, akik életéből hiányoznak az érzelmek:

,,Az alexitímia tünetei viszonylag jól felismerhetőek. Az ilyen ember cseppet sem közvetlen másokkal. Inkább zárkózott személyiség, aki semmilyen érzelmi témáról nem tud beszélgetni. Olyan témákat keres, amelyek érzelmektől mentesek. Észre lehet venni, ha valaki nem képes beleélni magát a másik helyzetébe, nem érzi át a problémáját, fájdalmát, örömét. Távolságtartó típus: nem lehet közel kerülni hozzá, ha valaki igyekszik is, viszonzásra nem talál, ezért nem próbálkozik sokáig.

Az alexitímia tünete szintén, hogy a beteg nemcsak hogy nem tudja értelmezni érzéseit, hanem kezelni sem képes őket, még a legalapvetőbbeket sem. Nagyon kevés olyan érzelem van, amelyet egyáltalán meg tud nevezni. Mivel a hétköznapokban felmerülő érzelmi szituációkat nem tudja kezelni, ha valamilyen kellemetlen helyzet áll elő, többnyire menekülőre fogja, vagy pedig indulattal reagál.
Hogyan állapítható meg az alexitímia?
A környezetében élők többnyire nem tudják megfogalmazni, mi lehet a baj az érzelmi analfabétával, csak hidegnek, távolságtartónak látják. Testi tüneteket azonban produkál. Felfokozott érzelmi helyzetekben az alexitímiás nem okolja az érzéseit, hiszen nem kapcsolja össze a kettőt – ellenben váratlan testi tünetei lesznek. Ezeket észlelheti, ezek miatt fordul esetleg orvoshoz, ő vagy egy hozzátartozója. Jellemző például, hogy ha valamilyen sérelem, bántás éri, fejfájással reagál.

Az érzelmi analfabétizmus a pszichoszomatikus betegségekkel áll összefüggésben. Okát feltehetően a családi háttérre lehet visszavezetni – azok a gyermekek például, akiket az édesanyjuk már kisbabaként sem szeret, nem ölel meg, nem figyel rájuk, mindezt úgy értékelik, nincs értelme az érzelmeiket kifejezni.
Az érzelmeket később is veszélyes dolognak gondolják, úgy érzik, nem szabad magukat kiadniuk, mert akkor a másik fél nem vesz róluk tudomást. Az érzelmek elnyomása, megakadályozása nyomán alakulhatnak ki betegségek, elsősorban pszichoszomatikus betegségek.
Magyarázat lehet ugyanakkor a problémára az is, ha nem kommunikál egymással megfelelően a két agyfélteke. A jobb felel az érzelmek átéléséért, a bal pedig a beszédértésért – ha viszont a kettő között kommunikációs zavar lép fel, a beteg nem tudja kifejezni érzéseit."
F: napidoktor

Akárhogy is legyen, én úgy vélem, hogy egyszerűbb lenne az élet, ha lenne egy csodagomb rajtunk. Persze-persze ,,kellenek"(kinek???) a negatív tapasztalatok, érzések is, hogy azokon keresztül is tanuljunk, de a negativitás csak depit szül, és az mégis kinek jó... Megpróbálhatjuk máshogyan felfogni a rossz dolgokat az életünkben, de vajon csak hazudunk magunknak, és a környezetünknek is? Azzal igen, ha azt mondjuk kutya bajunk, de közben belül üvöltünk és törünk, zúzunk. A probléma csak az, hogy megélni a negatív dolgokat, és túllépni rajtuk piszok nehéz munka! Ráadásul mire felépíted magad ismét a darabokra hullott romokból, és kezdenéd éppen azt érezni, hogy minden a helyén van, biztosra veheted, hogy a francos élet ismét próbára tesz, vajon mennyire könnyen hullasz darabjaidra... és akkor rájössz szépen lassan, hogy soha ne örülj semminek, ne merészelj örülni!!, mert akkor megint jön a nagy bummm- és nem a jó értelemben...

4 megjegyzés:

 1. Szia!
  Érdekes téma. Milyen lenne érzelmek nélkül? A legtöbb ember azt gondolná, hogy minden sokkal könnyebb, egyszerűbb. Milyen csodálatos, gondtalan élet...
  Hát egyáltalán nem. Én tapasztaltam. Egy hatalmas trauma hatására alakult ki az élményben egy mentális blokk, ami az érzelmeimet elzárták előlem. Ahhoz, hogy újra érezhessek, a húgomnak még kellett halnia.
  Nos, kifejtem bővebben.
  Érzelmek nélkül az ember nem más csak egy üres héj. Mert minden érzelem eltűnik. Nincsen boldogság, harag, fájdalom, kétségbeesés, de még félelem sem. Semmi. Nincsenek vágyak, álmok, sem halálfélelem. Én még gyerek voltam, mikor mindez megtörtént velem. Olyan voltam, mint egy marionett bábu. Egy üres héj, mint már említettem. Nem voltak barátaim, nem törődtem a családommal, sem semmivel. A nap 24 órájában ültem egy helyben és meredtem magam elé. Nem gondolkodtam, mert nem volt min. Én nem éreztem akkoriban bűntudatot, de a családom szenvedett miattam. Egy csöppnyi szeretetet sem mutattam senki felé. Nem féltem, tehát minden gondolkodás nélkül léptem ki az autók elé. Ezért mindig kellett felügyelet. Nem is részletezném tovább ezt az időszakot. Szerintem a lényeg így is pontosan érthető. Ahhoz, hogy éljünk, kellenek érzelmek. Nélkülük olyanok vagyunk, mint egy üres báb. Az pedig nem élet.

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Nagyon sajnálom a veled történteket!De a lényeg hogy túlvagy a nehézségeken.

  Igen, ha semmiféle érzelem nem lenne, akkor az nem lenne jó, én arra gondoltam, amikor magunk döntünk, mikor melyik érzelmet kapcsolunk ki és be. Vagyis tökéletesen uralnánk az érzelmeinket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Ah, így más. Az érzelmek feletti uralkodás nem olyan nehéz. Azt hiszem agykontrollal lehetséges. Csak hát nagy a kockázat. Azért ezzel is óvatosan kell bánni.
   Ha tudnánk irányítani bizonyos érzelmeket, akkor tényleg könnyebb lenni. Sokszor jobb hideg fejjel gondolkodni. A pillanatnyi érzelmeink befolyásolják a tetteinket. Ami persze nem minden esetben jó.

   Egyébként folyamatosan olvasom az írásaidat. Itt is és a fórumon is. Jó hogy van valaki, aki végre kimondja azt, amit más nem mer.

   Törlés
 3. Szia!

  Agykontrollt tanultam, csak már régen volt, amikor elvégeztem egy tanfolyamot.
  Talán ha a helyén tudjuk kezelni a dolgokat, és megpróbáljuk átlátni a dolgok miértjét, talán akkor is lehetséges az érzelmeket irányítani. Bizony jobb hideg fejjel gondolkodni, csak olykor szinte lehetetlen, és az ember utólag megbánja ha tett vagy mondott valamit. Viszont akkor már késő.

  Örülök neki, hogy olvasod a bejegyzéseimet, a facebook csoportba még több minden kikerül, mint ide. Úgy gondolom, ha valaki nem mondja ki ha tud valamit, inkább magában tartja, az senkinek sem lesz hasznára. Az én célom pedig a segítés nem pedig a hátráltatás.

  VálaszTörlés