Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2017. augusztus 5., szombat

Jöhet egy kis filmelemzés?






Figyelem-figyelem:

Film elemzése következik, így aki esetleg nem akarja végigolvasni, megértem, mert bár nem akarom lelőni a poént- már ha van benne olyan-, mégis hogyan máshogyan elemezzek egy filmet, ha nem úgy, hogy biza bele kell menni a dolgok sűrűjébe.
Na szóval, a film címe:
A kör.(2017)

Nem, nem a régi horror kör, hanem egy új, idei kiadásos Kör. Ami már az elején igen érdekesen alakul, hiszen egy teljesen átlagosnak mondható csajszi belecsöppen álmai munkájába- egy olyan hiper-szuper állásba, ahol szinte minden nap rácsodálkozik a nagy világra...
Aztán ahogyan haladunk az időben előre, az emberben olyan szavak bukkannak fel a film nézése során, mint pl: kontrollálhatóság, irányíthatóság, egyensúly...
Igen, kb. ezen három szóval lehet kifejezni a mai világban folyó eseményeket is.
Azt ahogyan befolyásolnak minket, irányítanak, megvezetnek, úgy, hogy közben mi még ennek örülünk is...
Akkor már a lány is elég furcsán néz, amikor a két Körös társa, majdhogynem a falhoz szorítják a kérdéseikkel- hova tűnt pár napig, mit csinált a hétvégén, hogy-hogy nem oszt meg mindent a többi Körös társával stb...
Tehát- a digitális világ, csúcstehnológia által létrehozott totális kontroll a lényege a filmnek. És ugye az, hogy vajon a néző rájön erre, vagy csak a jó oldalát látja, hiszen természetesen arra is kitér a film.
 
Egyensúly: Nagyon jól tudjuk, hogy mindennek van jó és rossz oldala, sőt valaminek még ennél is több oldala- árnyalatai, ha úgy tetszik.
És igen, még a rosszul, balul elsűlt dolgokból is a filmben szereplő két vezető emberke előnyt tudott -volna- kovácsolni. Csakhogy erre már a csajszink kezdte átlátni a dolgokat- jó ehhez természetesen tragédia is kellett, de lássuk be, legalább nem reménytelen a főszereplő.
Koncentrálljunk a jó oldalára kicsit eme csodás Kör bigyónak, mennyi ember megmenthető lenne ha mindig egy karnyújtásnyira lenne a segítség, ha minden velünk történt dolog nyilvánosságra lenne hozva, ha a menekülő bűnözőket közös, világméretű összefogás által meglehetne találni, ha a szervezetünk minden egyes változása befutna doki bácsihoz, ha valami baleset történne akárhol a világban, de a telepített apró kis kamerák által valós képeket kapnánk és azonnal menne az s.o.s stb...
Másik oldal: Hol a magánélet??? A bűnözőket előbb-utóbb úgyis elkapják, és elnyerik méltó büntetésüket. Ha velem baleset történik, akkor annak is oka van és számomra tanulságul szolgálhat. Mi az hogy megvezetve bár, így saját akaratomból ugye, belemegyek a totális megfigyelésbe?? Megvezetve, átverve. Ejnye meg bejnye kérem. Az embereknek joguk van a magánélethez!
Amire szerencsére a főhősünk is rájött, így aztán nagyon okosan, nem vádaskodva, hanem rafináltan a vezetők ellen fordította azt, amit ők tettek vele. 
Tovább mondjuk nem megy a film ennél, így a szegény néző csak remélheti, hogy a csajszi jó irányba vezeti ama Kört, amit oly sikeresen megbuktatott- vagyis az egykori vezetőket, s így átvette a helyüket. Nekem mondjuk így sem jön be az egész elgondolás, a kontroll miatt. És egy ponton azon kezdtem gondolkodni, hogy azért ez a való világban annyira nem működne, mert tuti biztos lenne egy lázadó csoport- ha nem több. Én közéjük tartoznék, annyi szent!

Igen, sajnos manapság is a fent említett három szóval vezetgetnek minket, csak óvatosan, lassabban, nem úgy mint a filmben. Így aztán mire ráeszmélünk, hogy a saját börtönünkben élünk, amit bizony mi magunk építettünk fel, lehet már késő.
Persze hitessük el velük hogy van magánélet- vagyis ne kürtöljük szét, hogy mindig megfigyelés alatt állnak- ez a legegyszerűbb.

Egy ponton egyébként a filmben felbukkan a -törvénybe hozzuk vezetők által- dolog, és akkor aztán nincsen menekvés azon polgárok számára, akik nem akarnának csatlakozni eme édi kis csoporthoz- és igen, ez bizony így működik a valódi világban is. Ha törvénybe hoznak valamit, és te ellenállsz, akkor jön a bírság, vagy a dutyi. Vagy lehetsz Robin Hood- törvényen kívüli, de ez az opció csak akkor ajánlatos, ha nincsen senkid, akivel megtudnának fogni.

Egyébként nagyon jó filmnek mondanám, szóval ajánlatos a megnézése.
Jajj, és a link, miről is dumcsiztam nektek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése