Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2021. március 17., szerda

Amikor már minden egybevág.

 

Kicsit vissza kell mennünk az időben hogy átláthatóbb legyen az egész. Néha hátra kell lépni, hogy lássuk az egész képet, ne csak egy-egy darabot.

 

Először is itt egy link, ami érdekes baktériumról szól.

Ebből néhány részletet kivettem, többek között hogy mutálódva, az addig olajat zabáló baci már embereket támadott meg, és nem mellesleg ez még mindig jelen van a vizekben, és csak vándorol, vándorol.

De erről csak azért némi kitérő, mert egy videóban is megemlítették, és felkeltette az érdeklődésemet.

ebben:

Milyenbetegség jön a koronavírus után? - Hatvani Galina, Jakab István - YouTube

Mesterségesbaktérium "Cynthia" (fotó) (luciafontains.com)

 

Érdemes megjegyezni, hogy a "Cynthia" baktérium soha nemnem létezett a természetben, és nem tudott megjelenni az ember segítsége nélkül. Létrehozása során 20 tudományos elmét dolgozott, és a csoportot a Nobel-díjas Smith Hamilton vezette. Annyi ember hozott létre olyan mycoplasma törzset, amely önmagában szaporodhat.

 

Kezdetben a tudósok elvitték az intracelluláris szervezetet,482 gént tartalmazó Mycoplasma genitalium néven ismert. Kromoszómái segítségével létrehoztak egy teljesen számítógépes DNS-sel rendelkező bacillust. A "Cynthia" fő feladata, hogy aktívan feldolgozza az olajat és gyorsan szaporodjon.

 

2010 tavaszán nagy baleset történtMexikói-öböl. Az olajtermelő platform elsüllyedt, aminek következtében a fekete arany elesett a tartályba. A szivárgás több mint három hónapig folytatódott. Ennek eredményeképpen közel 5 millió hordó olajat értek el az öbölben.

A "Cynthia" baktériumnak el kellett távolítania ennek a szörnyű balesetnek a következményei.

 

Baktérium mutálódott

A Plankton volt az első, aki elkapta a betegséget, majd a bacillus nagyobb tengeri lényekre kezdett átvándorolni.

Voltak találgatások, hogy valószínűleg a "Cynthia" eredetileg biológiai fegyverként jött létre, és véletlenül bekerült az óceánba.

Mindez azonban a Mexikói-öbölben kezdődött,és a baktérium gyorsan mozgott az óceánok körül. Az esőfelhőkön keresztül. Gyorsan arra a következtetésre jutottak, hogy a madarak és halak tömeges halála oka Arkansasban és Észak-Louisiana-ban a "Cynthia". 100 ezer halról készült fotók terjedtek el a világ minden tájáról. Tanulmányok kimutatták, hogy az áldozatoknak sérült belső szervei vannak.

 

Aztán egy ismeretlen betegség sújtotta a lakókat Északi-sark és Alaszka. Egy korábban ismeretlen betegségtől elkezdtek meghalni az állatok. Az állatorvosok sokáig nem tudták megérteni az okot: az állatok nem szenvedtek fertőzésektől. Aztán úgy döntöttek, hogy mélyrehatóbb tanulmányokat végeznek. A világ azonban még mindig nem tudta meg a valódi eredményeket.

"Cynthia" és az ember

Sok embert is megölt már, akik úgy döntöttek úszni mennek a mexikói-öbölben. Néhány nap múlva a fekélyek megjelentek a szervek belsejében, ami belső vérzést okozott. Az emberek egyszerűen azért haltak meg, mert a lábuk vizes lett az öbölben. Sajnos, Cynthia (a baktérium) nem törődött azzal, milyen életkorúakat támad meg.

 

 Nem hivatalos adatok szerint, és ebben az esetben nem tartottak nyilvánvaló statisztikát - 128 munkavállaló fertőzött bacillussal, azonban a szerződés szerint tilos nyilvános klinikákba menni.

2011-ben Bob Naman kémiai tudós elmagyarázta, hogy a baktérium nyílt seben lép be a testbe. Ebben az esetben a betegség kockázata magasabb a nőknél, mivel a szervezetben sokkal több nyálkahártya van.

A Bacillus önmagában reprodukálódik és gyorsan képes szaporodni.

Nem lehet megsemmisíteni (az antibiotikumok nem hatnak a mesterséges DNS-re).

A baktérium "nagy távolságra" (például csapadék formájában) utazhat.

A hölgy a videóban, amit az elején feltettem, nagy tisztogatást emleget, és bizony a víz az eső az ami tisztára mos. Kivéve, ha az éppenséggel gyilkos eső... 

 

A fenti-

Milyen betegség jön a koronavírus után? - Hatvani Galina, Jakab István - YouTube

videóban sok egyéb mellett említésre kerül a Long dark winter-hosszú sötét tél, és említi, hogy egy levegőben terjedő baktérium miatt kell majd néhány napra bezárkózni. Ahogyan azt is mondja, ez hamarosan bekövetkezik, és erről a baktériumról beszél többek között Dr. Walter Weber, az orvosok a tisztánlátásért egyik alapító tagja is.

Mediziner Dr. Walter Weber sprach bei Veranstaltung in Marburg (op-marburg.de)

Orvos beszél a megrendezett világjárványról.

Az az elképzelés, hogy genetikai információkat ültetnek be az emberi RNS-be (a számos forgatókönyv egyike), azt mutatja, hogy "a Merkel-kormány totalitárius jellege. 

 

Itt van néhány infó a háromnapos sötétségről, mint prófécia, vagy jóslat.

 

A háromnapos sötétség

 

katolikus-honlap/Istenharagja szent! (katolikus-honlap.hu)

 

 

„Az egész világra sűrű sötétség borul, mely három nap és három éjjel fog tartani. Az áthatolhatatlan sötétségben lehetetlen lesz bármit is látni. Közben a levegő megfertőződik, a ragály, nem kizárólag, de főleg a vallás ellenségeit fogja elragadni. Mindaddig, amíg a sötétség tart, képtelenség lesz világot gyújtani. 

 

Tél jön, három napos sötétség. Villám és mennydörgés és a föld meghasadása

Pater Pio 1950. február 7-én mondott intelmei a háromnapos sötétséggel kapcsolatban
Az Úr ezt nyilatkoztatta ki neki: „Vigyázzatok az állatokra ezekben a napokban. Én vagyok az állatok és az embereknek is a teremtője és védelmezője. Néhány jelet adok nektek előtte, hogy ekkor több eledelt gyűjthessetek össze. A kiválasztottak tulajdonát meg fogom védeni, az állataikat is. Senkit ne engedjetek az udvarra, aki kimegy, hogy az állatokat megetesse, az meg fog halni! Gondosan sötétítsétek be az ablakokat. Választottaimnak nem kell látniuk haragomat. Bízzatok bennem, és akkor én leszek az oltalmatok. Tűz hurrikánjai fognak kitörni a felhőkből és az egész földön elterjednek! Viharok, zivatarok, villámok és földrengés tombol a földön két napig. Véget nem érő tűzeső fog hullani! Egy nagyon hideg éjszakán fog elkezdődni.

 

Szeretet földje - Magánkinyilatkoztatások a három napos sötétségről (szeretetfoldje.hu)

Anna-Mária: Isten két büntetést fog küldeni. Az egyiket háborúk, forradalmak és egyéb bajok alakjában; ez földi eredetű. A másik az Égből származik. Sűrű sötétség fogja borítani az egész Földet három napon és három éjszakán keresztül. Semmit se lehet látni, a levegő tele lesz pestissel, aminek sokan áldozatul esnek, nemcsak a vallás ellenségei. Mesterséges fényt nem lehet használni majd ebben a sötétségben, csak szentelt gyertyákat. Aki kíváncsiságból kinyitja az ablakot, hogy kinézzen, vagy elhagyja a házat, ott helyben holtan rogyik majd össze. Ez alatt a három nap alatt az embereknek otthonukban kell maradniuk, imádkozzák a rózsafüzért és könyörögjenek Isten irgalmáért.

 

Még volt egy látomása, amelyben többször részesült:

— Látja a lángok által körülnyaldosott Földet; sötétség borítja; hatalmas épületek omlanak össze; úgy tűnik, mintha az Ég és a Föld a halállal küszködnék; a levegő gonosz szellemekkel lesz megfertőzve, melyek mindenféle borzasztó alakokban fognak megjelenni. Üldözni fogják a vallást, a papokat pedig megölik. A templomok zárva lesznek, de csak rövid időre. A Szentatya kénytelen lesz Rómát elhagyni; a csapásokat egy általános megújulás követi. Mindez akkor fog bekövetkezni, amikor majd úgy tűnik, hogy az Egyház elvesztette minden lehetőségét, hogy szembeszálljon az üldöztetésekkel.

 

 

Levegőben terjedő kórság, ugye látjuk az összefüggést…

 

 

 

Ám itt még mindig nincs megállás, mert ebből jón az hogy a Nibiru, mint egy űrhajó, ami eltakarja a napot, sötétséget hoz. Pontosabban az is elképzelhető, hogy ezt kicsit átvitt értelemben kell értelmezni, mivel ha űrhajó, képes lehet arra, hogy ahogyan közeledik a Föld felé, olyan energianyalábót lő ki, ami megbénítja az elektromos cuccainkat, ezáltal már csak későn vesszük észre. A Nibiru már nem először járt itt, ezt is tudjuk több feljegyzésből.

Egy korábbi írásom itt elérhető, a Nibirut is említem benne:

A Leplen Túl: Vámpírok-Idegenek- és egy kis Egyiptom (aleplentul.blogspot.com)

 

Illetve még egy kis szó a Nibiruról:

 

Az ősi ábrázolások némelyike ugyanis az égen megjelenő Nibirut, a műholdjaink egy részéhez hasonlóan, szárnyakkal rendelkező szerkezetként jeleníti meg, melynek közepén ül a bíró, az ítélő teremtő. A Földkörüli pályára álló, a Holdunk méretét megközelítő, vagy talán azt is meghaladó nagyságú űrbázis, a Nap fényét visszaverő fémszerkezete a mi szemszögünkből nézve olyan látványt nyújtott, mint amikor egy madár kitárja szárnyait. 

 

Talán nem véletlen, hogy sok nemzet jelképében megtalálható a szárnyaló madár, a turul, a sólyom vagy éppen a tollas kígyó.

Ide kapcsolódik, hogy a bibliából kimaradt egyik titkos iratban, Ábrahám apokrifában különös dolgok olvashatók. Amikor Ábrahám egyszer apja földjén dolgozott, Ezékielhez hasonlóan, nagy zajt hallott az égből. Amikor fölnézett, elképedve látta, hogy egy nagy tárgy közeledik felé, éppen arra a földre, ahol ő dolgozott. A fiú megijedt, elkezdett futni, de szerencsétlenségére a földre esett. Félelmében a földön maradt, ám kis idő múlva valakik durván megragadták a vállát és fölállították. "Ott állt két lény, amilyeneket még nem láttam a földön, nem emberi módon lélegeztek." A két lény ismerte Ábrahám nyelvét, mert többször is megnyugtatták: "Ember fia! Ne félj! A két idegen megragadott, elvittek a tűzláng határához. Aztán fölemelkedtünk, mintha a szél vitt volna. A levegőben, abban a magasságban, amiben vagyunk, mintha hatalmas fényt látnék. Leírhatatlan. A fényben pedig mintha tűz égne. És amint közeledünk, nagy alakokat látok, akik szavakat kiáltanak egymásnak, amiket nem értek... Én azonban szerettem volna leesni a Földre. A magas hely, amin álltunk, egyszer fölfelé állt, azután viszont megfordult. Egyszerre fönt láttam a Földet, és lent a csillagokat." Egyértelmű, hogy ezek a lények egy Föld körül keringő űrbázisra vitték, ami folyamatosan forgott a saját tengelye körül, így hozva létre a gravitációt.

Ha a Nibiru valóban egy irányított szerkezet, akkor nem véletlen, hogy eddig még senki sem észlelte az érkezését. Mert a Nap takarásában fokozatosan közelítették meg a Földünket, időnként megmutatva magukat: -Itt vagyunk. 

 Lehetséges, hogy ez a Napunk elé irányított óriási űrhajó idézi majd elő a háromnapos sötétséget?

A sumerok azért nevezték el az istenek lakhelyét Nibirunak, mert ennek a szerkezetnek a megjelenése együtt járt az emberek cselekedeteinek az elbírálásával és az ősi rend helyreállításával. Mily csodálatos a magyar nyelv, mely kutatók szerint, szavaiban sok hasonlóságot mutat a sumer nyelvvel. Az értelmes lények által irányított Nibiruval tehát nem más érkezik, mint a bíró (biru), aki ítéletet hoz világunk fölött. 

F:kilenc.blog.hu

 

Továbbá tudjuk, hogy az elmúlt időszakban iszonyatosan sok földrengés rázta meg a Földet mindenfelé. Írtam már a sztázis kamrákban lévő, alvó óriásokról is, amik akár e földrengések kapcsán is felmerülhetnek.

Ha pedig óriások, hát akkor Nimród-is.

A Leplen Túl: Nimród-Egyiptom-Pálosok-Hunyadi-Árpád vonal (aleplentul.blogspot.com)

A Leplen Túl: Nimród-Pilis (aleplentul.blogspot.com)

 

Egy rész az egyik jóslatból:

Tél jön, három napos sötétség. Villám és mennydörgés és a föld meghasadása…

és egy rész az egyik fenti, régebbi írásomból:

Goode elmondta, hogy információkat látott a Földön élt óriásokról, akik közül egyesek jelenleg sztázis kamrákban alszanak.

Elmondta, hogy ezeket a sztázis kamrákat, bennük a tökéletesen megőrzött óriásokkal az egész világon megtalálták.

Az ősi mágus neve “Jaromir” volt, akiről azt mondták, hogy “biológiailag aktív” volt – azaz valamilyen alvó/sztázisos álapotban találták meg.

Számos bizonyíték van óriások megmaradt csontvázára, melyek az egész világon megtalálhatók, valamint hivatkozások az Ószövetségben.
Így lehetséges, hogy néhány óriást titkos sztázis kamrákba helyeztek a világtól elrejtve, ahogy Goode elmondta.

 

És ha már vírus, hát érdemes ezt is elolvasni:

A Leplen Túl: Halálos vírusok itt is ott is (aleplentul.blogspot.com)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése