Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2016. március 13., vasárnap

Vírusok-, Nazca-vonalak-, a Párhuzamos dimenzió-, s minden más..





Korábban írtam már ugyan az oltásokról, de valahogy mindig kimarad valami, és ha csak bővítem a korábbi írásokat, akkor nem biztos, hogy újra átolvassátok- bár jelzem, hogy már így is bővültek az irományok egyik másika.
Na de akkor még egy kis oltásos bekezdés.
Igazából nagyon sokféle mutálódott vírus létezik. Minden vírus, ami létezik ezen a Bolygón, úgy lett előállítva. Van amit üzleti fogásként a gyógyszeripar fejlesztett ki, és van, ami kifejezett népességcsökkentési célból jött létre. Sokfajta kísérlet folyt már ilyen-olyan kisebb népességgel rendelkező helyeken. Pl. A zombi vírus. Ez csak egy példa a sok közül. A harmadik világban már félnek az okos kis orvosoktól, és oltásoktól, elbújnak a nők, ha oltásról van szó. És milyen jól teszik!!
Egyébként próbálnak egy olyan vírust is kifejleszteni, amitől sokkal jobban kezelhetőbbek leszünk. Mostanra már túlságosan is gondolkodó faj lettünk, és ez egyeseknek nagyon nem tetszik, ami érthető, hiszen túl sokan vannak már akik átlátják a dolgokat.
De nem csak a védőoltásokkal van elég nagy probléma, hanem a vérvétel környékén is érdemes körbenézni. Pl:

Sajnos azt amit kerestem cikket, nem találtam meg, már elég régi volt, vagyis három éves. És nem mentettem. Viszont emlékszem rá, hogy az volt benne, miszerint egy koncerten vettek vért zsidó emberektől, csontvelő vizsgálat címen. Egy koncerten!!! Talán nem kell mondanom, hogy nem véletlenül! Ha megtalálom a cikket, mindenképpen kiegészítem vele eme kis szösszenetet.
És lám... pár perc keresgélés után, voila:
Bizony- milyen jól lehet így kísérleteket végrehajtani! Pláne fiatalok körében, hiszen nem sejtenek semmit. Akik viszont már látják valamennyire a dolgok valódi oldalát, ők már sejtik amikor ilyesmibe futnak bele, hogy valami nem stimmel.

És íme egy másik cikk, ismét vírusról, csak ez éppen eltűnt:
Erről pedig csak annyit, hogy kellett egy titkos dologhoz, ezért „eltüntették” az eredeti helyéről. Egyébként pedig erről is készül már film, mint annyi mindenről. A címe: Fertőzés. Ebben nagyon szépen látszik, hogy hogyan is tárolják ezeket a veszélyes vírusokat, és bár a film végén úgy állítják be, mintha egy szerencsétlen disznó-denevér dologból alakult volna ki a vírus, azt bizony szánt szándékkal tenyésztették ki, és kísérleti céllal engedték szabadjára.


A Nazca vonalakkal kapcsolatban még megemlítenék egy-két dolgot:
Először is, hogy ezt a népet is eltüntették, mert túlságosan fejlett volt, és azt nem hagyhatták. A nacza-ábrákat leginkább a már ismert barlangrajzokhoz lehetne hasonlítani, és akárcsak azoknak, ezeknek is mondanivalójuk van.
A másik pedig amit ezzel kapcsolatban kiemelnék, hogy kicsit érthetőbb legyen, az csupán csak egy film lenne: Felhőatlasz címmel keressétek. Lehet, hogy többször meg kell majd néznetek, de higgyétek el, érdemes. Előző életekről szól, és arról, hogy az előttünk lévő civilizációk, sokkal fejlettebbek voltak nálunk.

Ha pedig vonalak, akkor lássuk a Ley vonalakat, illetve először is a Pálosok-ley vonalak kapcsolatát- Bocsánat a háttér színéért, valamiért csak így látható.
A Pálos kolostorok olyan energia vonalak (Szent György vonal, Ley vonal, csillagösvény, delejvonal) keresztezõdési pontjaira épültek, amelyek mentén, alagutak húzódtak, húzódnak. Ezen alagutak tágas voltáról legendák beszélnek. A kapcsolódási helyeken „ökrös szekérrel meg lehetett fordulni”... Nem tudom mi célt szolgáltak az alagutak. Lehettek valaha közlekedési utak, életenergiát vezetõ pályák is... A Pálos atyák talán ezen életenergia áramoltatását végezhették."
Azért ne keverjük a régi fehérruhás Pálosokat a mostaniakkal, mert van közöttük különbség, de ennek utána tudtok nézni terméeszetesen magatok is, és nem akarok senkit sem megfosztani a kutatás és találás örömétől!
A párhuzamos dimenziók kapcsán pedig meglehet említeni, hogy a Föld azon pontjain, ahol az energetika a legerősebb, bármikor megnyílhatnak, vagyis hirtelen előbukkanhatnak olyan átjárók, amik más dimenziókba vezetnek. Ezek véletlenszerűen tűnnek fel, és nem lehet tudni, hogy meglétük csupán néhány másodpercig, vagy esetleg órákig tart majd, ahogyan azt sem, hogy aki azon átlép, az visszatér-e valaha. Ilyen helyek nálunk is találhatóak, ahol rejtélyes eltűnésekről számolnak be a helyiek. Egy ilyen hely hazánkban például az Alföldön található hármas kunhalomnál van. Ez a hármas halom egy része még a Kr.e. 4000-es évekbők származik.
A fenti linken nagyon érdekes dolgokat olvashattok ezekkel kapcsolatban! Illetve itt is:
Persze nem csak Védőoltásos kísérletek vannak, hanem pl. Tesla által kezdeményezett kísérletek is. Ilyen volt a Tunguszkai esemény is, amit szépen beadtak a nagyközönségnek, hogy az egy üstökös volt, pedig nem.
Nem lehetett sem üstökös, sem aszteroida, hiszen azt már hetekkel azelőtt látniuk és érzékelniük kellett volna, mint ahogy az a légtérbe kerül. A műholdas figyelőrendszerek kimutatták volna. A másik érdekesség, hogy egy üstökös, nem lapos szögben közelít a Föld felé, és nem robban fel csak úgy a levegőben. Ez az esemény kimondottan Földünk légterében történt, méghozzá egy kísérlet eredményeképpen, és nem ez volt az első és egyetlen ilyen kísérlet, de kétség kívül a legpusztítóbb erejű. Ha jól megfigyeljük, az összes többi hasonló eset is mind aránylag lakatlan területen történt, és ez nem véletlen. Azokra is rásütötték, hogy meteorit, kisebb üstökös, vagy minibolygó, de ezek egyike sem válogatott volna lakott és lakatlan terület között, és ha más nem is, ezek közül minimum egynek, lakott területbe kellett volna csapódnia. Mégsem így történt. Nyilván voltak valós meteorit becsapódások is, de nem az összes, ezzel kapcsolatos feljegyzés állja meg a helyét!
Adott egy tökéletes, nehezen megközelíthető helyszín. Aránylag lakatlan. A helyszínt, pont a rossz megközelíthetősége miatt, csak később kezdik hivatalosan vizsgálni. Addigra már persze minden lehetséges nyomot eltávolítanak, természetesen maradéktalanul képtelenség lenne, hiszen hatalmas a hatótávolság, de a legfeltűnőbb és legegyértelműbb nyomok eltűnnek, mintha nem is léteztek volna. Ez megnehezíti a tudósok dolgát, mert konkrét bizonyíték egyik feltevésre sincs, csupán a találgatások maradnak, ahogy azt már sok más dolog kapcsán is megszokhattuk.

Ilyesfajta kísérletek mindig is voltak, és lesznek is, csakúgy ahogyan az időjárás befolyásolására irányuló kísérletek, hiszen feltűnés nélkül lehet eltűntetni egy-egy földrészt, népet, ha nem derült égből villámcsapás módjára következik be az időjárás hirtelen megváltozása, hanem időnként játszadoznak kicsit azzal. Így beépül az emberek agyába, a köztudatba, hogy – hát máskor is volt már ilyen, ez nem annyira szokatlan ám....

Pl: Emlékeztek arra, amikor pár évvel ezelőtt Húsvétkor szakadt a hó? Hú, de odáig volt mindenki ettől, pedig, mint látható, nem kirívó esetről volt szó:
Ha pedig Tesla, akkor lássuk a Gyorsuló idő kérdését:
Talán nektek is feltűnt, mintha túlságosan is felgyorsult volna az idő. Mintha régen nem így járt volna az idő kereke...
Belenyúltak a Bolygó rendjébe és atmoszférájába, elmozdítva ezzel minden mást is. Változásokon megyünk keresztül, ami mindenre hatással van. Ezért olyan furcsák az időjárási és hőmérsékleti viszontagságok is, immáron sokadik éve, és ezért érezzük azt hogy gyorsabban megy az idő, mint eddig.
Itt van néhány cikk, amiből jobban meglehet érteni ezt:
Tudom, megint kicsit egyvelegre sikerült ez a bejegyzés. Azért bízom benne, hogy nem bánjátok túlságosan!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése