Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2016. március 11., péntek

Illuminati, Háttérhatalom, Kristálykoponyák és egyebek...


A Háttérhatalom nem azonos az Illuminatival! Akkor nem félnék őket annyira a vámpírok sem. Az illuminati társaságot szabadkőműves zsidó emberek alkotják, akik műveltek, következetesek, bár persze ők is csak bábok!
Egy kis hír, nem is túl régi:
,,

A szabadkőművesség támogatja az európai illegális bevándorlást

2015. november 5., 17:00
Huszonnyolc európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, amiben felszólítják az európai kormányokat, hogy fogadják be az összes, Európába tartó bevándorlót. Nemleges válasz esetére azzal fenyegetnek, hogy újabb konfliktusokat szítanak Európában.
A francia Médias-Presse által közölt nyilatkozatban (itt) a szabadkőműves páholyok felszólítják az európai kormányokat, hogy engedélyezzék a korlátlan bevándorlást Európába, hogy ezzel “felülemelkedjenek a nemzeti egoizmuson”. A nyilatkozat szerint Európa vezetői tiszteletben kell tartsák az “emberi jogokat”, a “szolidaritás és testvériség eszméit”, valamint az elődeik által elfogadtatott “Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatára” hivatkoznak, amit szerintük Európa elsődleges irányelvnek kell tekintsen.
Hogy valójában mit is jelent a “nemzeti egoizmuson felülemelkedés”, arra a Corrispondenza Romana beszámolója rámutat;
a szabadkőműves páholyok aláásnák a HAZA eszmeiségét, az európai népek identitását.
El akarják árasztani Európát idegen népekkel, hogy az európai országok lakossága a demográfiai összetétel radikális átrendeződése miatt többé ne legyen képes nemzeti identitást kialakítani.
A nyilatkozatot jegyző szabadkőműves páholyok a felszólítást ultimátum jelleggel tették: arra az esetre, ha az európai kormányok nem engedélyezik a korlátlan bevándorlást, “megosztottságot és konfliktusokat” helyeznek kilátásba. A figyelmeztetésként tett kijelentés egyértelműen fenyegetésnek tekinthető: a szabadkőműves páholyok azzal fenyegetik Európát, hogy megosztottságot és háborút szítanak, ha Európa nem hajlandó többé az általuk elfogadott alapelvek mentén működni.
A nyilatkozat önmagában felhívja a figyelmet arra, hogy a szabadkőműves páholyok biztonsági kockázatot jelentenek Európában. Mint az köztudott, Olaszországon át húzódik az Európába irányuló bevándorlás egyik fő útvonala. A közös nyilatkozatot pedig Olaszország Nagypáholya is aláírta. Amennyiben az olasz nagypáholy tagjai döntéshozatali szinten jelen vannak Olaszország hatalmi struktúrájában, a szervezet önmagában is képes lehet arra, hogy ellenőrzés nélkül ráengedje Európára az Észak-Afrikából érkező bevándorlók millióit.
magyartudat.com"
És hogy a Zsidó származású, és a Talmud által felnevelt emberek miket is vallanak? Az alábbi videó jól bemutatja. De bizonyára vannak olyanok, akik nem ezt követik.
A Háttérhatalom viszont, egy náluk jóval nagyobb hatalommal bíró "szervezet", melynek tagjai, nem erről a Bolygóról, sőt, még csak nem is ebből a naprendszerből származnak. Ők azok a bizonyos, Hüllőszerű idegenek! Tőlük, ill.a szövetségeseiktől még a Vámpírok is tartanak, mert túlságosan is nagy a hatalmuk.
Az Illuminati egy nagyon jó takaró számukra, mert a legtöbben velük azonosítják őket. A Háttérhatalom rejtőzködése kétféle dolgot használnak. Egy saját technológiát, és a mi elménket. Ez is egyfajta elmemanipuláció, mert azt látjuk, amit látni akarunk, és amit elhitetnek velünk. Elképesztő dolgokra képesek! Ha az ember elé raknak egy almát, de előtte elmondják neki, hogy le fognak tenni elé egy körtét, akkor ő körtét lát majd az alma helyett. -Volt már ilyesfajta kísérlet.- Megkérték az illetőt, hogy harapjon bele, és mondja el, milyen ízeket érez. Mivel annak tudatában volt, hogy ez egy körte, azt mondta körte ízű, de mégis valamiért különösnek találja. Mintha más íz is vegyülne bele, de pontosan nem tudta megmondani, hogy milyen.
Ebből is látszik, miféle hatalommal bírnak ők. A Háttérhatalom mindent megfigyelés alatt tart. A szabadkőműveseket, a Vámpírokat, az embereket- mindent! A lényeg, hogy ők azok a bizonyos piramis tetején lévő szem, amit oly előszeretettel jelenítenek meg mindenfelé az alattuk lévő Illuminati társaság tagjai is. Többek között persze.
A zeneiparról már volt szó korábban, és aki már eléggé tályékozott ebben a témában az tudja, hogy ott is megtalálható ez a jel, és persze nem csak ez, hanem sok egyéb, amit az Illuminatihoz társítanak.

Talán ti is tudjátok, hogy sokan csatlakoznak az Illuminatihoz, és hogy miért, vagy miért reklámozzák őket? Mindenkit meg lehet győzni így vagy úgy. Van akit a pénz és hatalom hajt. Jobb élet neked és a családodnak életetek végéig. Ez már önmagában elég csábító, és bizony sokan bármire képesek lennének ezért. Aztán vannak azok, akiket nem lehet megvesztegetni, őket megfenyegetni, megfélemlíteni kell. Ott van pl Britney. Ő visszakozott volna egy ponton, és akkor jött a megfélemlítés. Megfenyegették, még a haját is le kellett vágatnia kopaszra, hogy megmutassák, ők ezt is megtehetik. Nyilvánosan megszégyenítették, hogy az emberek gyengeelméjűnek, őrültnek titulálják őt, egy életre rajta hagyva ezzel a „bélyeget”. Ennek is utána tudtok nézni, ha érdekel bővebben is.

És ott van Michael Jackson is, akit állandó bódulatban tartottak különböző szerekkel, és ettől mindig úgy tűnt, mint egy gyengeelméjű, aki nincs tudatában a tetteinek és azok következményeinek. Rá is bélyeget nyomtak a „pedofil” jelzővel, és folyamatosan ferdítettek minden vele kapcsolatos hírt. Elhíresztelték, hogy fehér akar lenni, és ezért fehérítteti magát, miközben az igazság az, hogy beteg volt, aminek következtében pigmenthiány lépett fel nála. Emiatt fogyott le, és mivel folyamatos fájdalmai voltak, állandóan pumpálták belé az ilyen-olyan fájdalomcsillapítókat. Természetesen erről is sok információ található, az ilyeneket általában összeesküvés elméleteknek hívják. Pedig az elmélet sokszor a valóságot takarja.

Ezzel kapcsolatosan itt olvashattok bővebben:
http://jacksonaktak.wordpress.com/2011/04/09/mitol-lett-feher-michael-jackson/

És még egy picit arról, hogy a gyerekek is mekkora veszélynek vannak kitéve, a mesék által. Hogy erre csak egy példát említsek. Rejtélyek városkája c. Gyerekeknek szánt "mese". Bár én inkább agymosásnak nevezném, mert hogy jajj de aranyos kis háromszög, nem kell tőle félni, aztán hirtelen szeme lesz, lába, karja, és szörny lesz belőle...nézzetek utána, érdemes.

Tehát a lényeg, hogy a Háttérhatalom bármit megtehet bárkivel!

Ha pedig Háttérhatalom- Földönkívüliek, akkor lássunk egy kis információt a földönkívüliekről, és arról, hogy mennyire érdekes is az emberi agy:
Földönkívüli infó:

"FÖLDÖNKÍVÜLIEK SZÓLNAK A FÖLD BOLYGÓ LAKÓIHOZ
Érdemes elolvasni. Tudom, hosszú, tudom nincs idő, de én azt mondom, erre legyen.

Ez pedig -Titkos interjú a roswelli ufó túlélő pilótájával:
Igen, ez is hosszú, és az emberek nem igazán szeretnek már olvasni ennyire hosszú irományokat, de a tudásért legalább ezt a kis erőfeszítést érdemes megtenni.

A lényege az, hogy semmi sem létezik, mindent mi magunk teremtünk meg. Nincsenek színek és formák, de mivel mi "úgy tudjuk", vagy hisszük, hogy vannak, ezért azok vannak is. Az agyunk tudja, hogy mit kell látnia, és milyennek kell látnia, ezért azt megjeleníti a szemünk előtt.

Ideje lenne az embereknek elfogadni, hogy rajtunk kívül még nagyon sokféle létforma létezik. Talán ennek is eljön az ideje egyszer. Na de, muszáj betennem ide még egy linket, hiszen ez is bizonyít néhány dolgot, azoknak, akik már olvasták az előző írásokat itt az oldalon.


Egy újabb kicsi kitérőt tennék, ami a Kristálykoponyákról szólna, mert ugyebár ez is több mindennel kapcsolatba hozható.
Azt biztosan tudjátok, hogy több van belőlük. Mindegyik koponya egyfajta erőt bocsájt ki, és mindegyik rendelkezik valamilyen különleges tulajdonsággal. Együttes erejük elképesztő, és talán számunkra felfoghatatlan hatást képes kifejteni, azonban nem mindegy, hogy hol egyesítik őket. Megvan erre a megfelelő pont, ez a pont pedig a kishazánkban van. Valószínűsíthető, hogy a föld belsejéből származnak, egyesítésükkel pedig fény derülhetne az Univerzum titkára! Csak tudni kell őket használni.
Megjegyezném, hogy nem a semmiért voltunk annyi támadásnak kitéve mindig, sőt egykor felröppentek olyan hírek is, hogy a Zsidók hatalmas területeket vásároltak meg a Pilisben, szeretnék rátenni mindenre a kezüket, még Dobogókőre is. Na azért nem eszik olyan forrón ám a kását! Ezt csak megemlítettem érdekességnek, és mert eszembe jutott.

1 megjegyzés:

  1. Szia Penelope. Az lenne a kérdésem, hová sorolnád be azt a személyt,akivel mint Rejtett Kézzel készítettek interjút. Illumináti család tagjaként határozta meg magát, de végigolvasva nem az volt az érzésem, hogy hüllőszerű lény lenne.

    VálaszTörlés