Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2016. március 7., hétfő

Vámpírok-Idegenek- és egy kis Egyiptom



Hogy a fenti címben szereplők között mi is az összefüggés? Sok minden. Igazából a Vámpírokra annyira nem szeretnék kitérni jelenleg,- ezt a témát majd kicsit később boncolgatom- viszont nem lehet Őket kihagyni most sem, hiszen ahogyan mi, úgy Ők is részesei a nagy egésznek. Nem mondom, hogy tökéletesen átlátható az egész, ami persze nem véletlen. Hiszen pont azért lettünk ilyennek”teremtve”, hogy nehogy ráébredjünk a valódi világra, mert hát az kinek lenne jó? Nekünk igen, de sokaknak nem. Bár azt sem mondom, hogy nem lehetetlen kicsit összerakni a dolgokat, vannak akiknek ez sokkal jobban megy, mint másoknak, de tulajdonképpen csak idő kérdése lenne, és mindenki képes lenne fejleszteni magát, és az agyának a kapacitását, ha szeretné. Illetve természetesen sok idő is szükségeltetik hozzá, aminek, valljuk be híján vagyunk. Na de ez sem véletlen. A VÉLETLEN szócskát, mint olyat, felejtsük el egy kicsit, vagy akár örökre, én azt mondom. Viszont kezdek elkanyarodni az eredeti témától. Nem is olyan egyszerű csak egy-két dologra szorítkozni, mert mint említettem már, egyikből adódik a másik téma, és így kicsit bonyolult szelektálni, hogy éppen miről is írjak.
Na tehát- Egyiptom. Sokan szeretik, sokan érzik, hogy oda húz a szívük. Szintén nem véletlenül. Aki hasonló témákban kutakodik, mint amiről ez az oldal szól, ők már nagyon jól tudják, hogy az egyiptomi három nagy gízai piramisok elhelyezkedése megegyezik az Orion csillagkép övcsillagainak elhelyezkedésével. De nem csak Egyiptomban találhatók ilyen piramisok, hanem megemlíthetjük a Pilisben, a Dobogókőnél található Magas-hegy, Rám-hegy, Árpád vár piramisait is, amik szintén az Orion-Nimród három csillagának elhelyezkedését tükrözik. Nimród pedig a Magyarokhoz köthető.k? Hiszen lényegében csak a magasból láthatóak… És ha már kérdések- akkor vajon hová tűnt el az Egyébként itt megemlíthetném még hogy a Pilisben is- akárcsak mindenfelé- megtalálhatóak a Nazca szerű ábrák, Nazca-vonalak. Vajon ezek kiknek is szólnak a civilizáció akik ezeket a csodálatos műveket létrehozták. Én úgy vélem ,ilyen képek csak akkor tudtak készíteni, ha rendelkeztek bizonyos technikával hozzá, vagyis ehhez elég fejlettek voltak. Hogy miért lett ez is letűnt civilizáció? Erről majd szintén később…
Próbálok nem csapongani, meg kell mondanom, ez igencsak nehéz. De majdcsak kialakul. Ha pedig valami még érdekelne titeket, amiről úgy vélitek, itt nem esett szó- mert biztos, hogy lesz ilyen-, akkor ott az elérhetőség.
Mint említettem, a Vámpírokat sem tudom kihagyni a témából. Kezdeném talán azzal, hogy az egyiptomi emberek már régóta keresték a halhatatlanság titkán, hiszen, mint a korábbi írásból is kiderült, a lehetőség ott van, hogy az ember is örök életű lehessen. Tehát, sokáig keresték, hogyan is lehetne jó sokáig élni, míg végül segítséget kaptak a kísérleteikhez, és így létrejött az első Vámpír. Meglehetősen régi időkről beszélünk- ezt hangsúlyoznám. Egyébként az Ősi vámpír még ma is él, ami talán nem meglepő. Itt azért megemlíteném, hogy sok információ megtalálható a ttt web-en lévő topikban, http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1 amit kimondottan azért indítottam egykor, hogy kicsit tájékoztassam az embereket, szóval bővebb információ ott is megtalálható eme csodás fajról. Ha pedig azért mégiscsak úgy gondoljátok, hogy tudtok várni addig, amíg erre az oldalra is átkerülnek a főbb jellemzők, akkor annak csak örülök. Itt most csak egy kis összefüggésre szerettem volna rámutatni Egyiptom és a Vámpírok között. Említettem azt is korábban, hogy amikor látták a”teremtők”, hogy eme faj mennyire félresikeredett, el akarták pusztítani teremtményüket, hiszen veszélyt jelentett az emberiségre, már csak azért is, mivel életben maradásukhoz vérre van szükségük. Bár az első néhány generáció, akik az első Vámpírt követték, nos nekik, ha lehet így mondani, gyenge az emberi vér. Nekik a saját fajuk vére kell. Lényeg a lényeg, végül inkább úgy döntöttek, megkímélik az életüket, persze azóta is figyelemmel kísérik fejlődésüket, ténykedéseiket, csakúgy ahogyan az embereket is. De Róluk jelenleg ennyi elég lesz, úgy vélem.
Visszatérve Egyiptomra, és a Piramisokra. Bizonyára sokan tudjátok, hogy egyes piramisokban micsoda kincsek rejtőznek. Itt a kincs szót úgy értem, mekkora tudás van a falakon. Pl. hogy már akkoriban jóval előrébb jártak technológiailag, mint azt a mai történelemkönyvek oktatják. Egyik nagy probléma, hogy a mai generáció is csak töredékinformációt kap az iskolába, és sokszor az is hamis információ. Az akkori embereknek voltak repülő szerkezeteik is, mint mondjuk a mai vadászgépek. A bizonyítékok ott vannak, csak vagy félreértelmezték őket, vagy pedig nagyon is tisztában vannak ezekkel a tudósok, csak nem tehetik hogy megváltoztassák a történelem könyveket. A piramisokat pedig fejlett technikájuk révén tudták annyira tökéletesre felépíteni, és ha azt mondom hogy ez a technológia nem földi eredetű volt, akkor azt hiszem elég egyértelmű a piramisok elhelyezkedésének tökéletes mivolta az Orion-csillagképével. Ha Piramisok, akkor pedig Pálosok is, illetve érdemes azon is eltűnődni, hogy miért is vannak néhány piramis alatt olyan alagútrendszerek, amelyek elvezetnek a piramisokhoz… itt most főleg a pilisi piramisokra gondolok. És ha Piramis, ha Pálosok, akkor ismét előkerülnek a Vámpírok is. Mivel hogy a Vámpíroknak és Pálosoknak közük van egymáshoz. Bővebben erről is majd később.
Egy picit kitérnék az egyiptomi séma szerinti beavatásra is, így itt meg kell említenem a Magnum Opust -Nagy Művet- is. Ez lényegében azt jelenti, hogy az ember az egyiptomi beavatások szerinti magnum opus által eléri a halhatatlanságot, akárcsak az”Isteneink”, akik, mint már tudjuk szintén halhatatlanok, de azt is tudjuk, hogy mi is azok lehetünk, tehát az ember próbál visszatérni ehhez az állapothoz- na akkor itt szintén vonhatunk párhuzamost a Vámpírok halhatatlansága között.
Szeretnék még egy cseppnyi kitérőt tenni a Szfinx lába alatt lévő titkos kamrára, ha már egyszer Egyiptom- ami azért már talán nem is annyira titkos, legalábbis az hogy ott van-, és ahol érdekes dolgok rejtőznek. A bejárat “kulcsa” pedig a Szfinx füle mögött keresendő.
Teszek egy linket ehhez a témához, hogy aki keresgél, az találjon is:
http://www.angyalszarny.eoldal.hu/cikkek/szellemtan/megfogo-beszelgetes-egy-indigogyerekkel_.html
Egy másik kitérő a Nibiru lenne: Sokan úgy tudják, mert ez terjedt el , hogy ez egy bolygó. Pedig valójában egy bolygó méretű szerkezetről, űrhajóról van szó. Bár mivel ilyen nagy, így persze mondhatjuk rá, hogy bolygó, de nem a szó szoros értelmében vett bolygó. Egyiptomban is megtalálhatóak a Nibiru képei egyes piramisok falain, vagyis feltételezhetjük, hogy vagy tisztelték őket, vagy tartottak tőlük, és ezért kerültek fel ezek a képek. Na és egy kis információnak a jövő emberei számára. Feltéve ha elfogadjuk azt a lehetőséget, hogy a Nibiru egy anyahajó, amiről kisebb járművökön keresztül szálltak alá az akkori “Istenek”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése