Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2016. március 7., hétfő

Vatikán, Hitler – Vril energia, és egy különös gépezet kapcsolata





Hitlerről sok információ megtalálható mindenfele, de mint mindenben, így ebben a témában is akadnak összefüggések, egyéb témákkal.
Az is szinte már köztudott, hogy okkult körökben is mozgott, azt viszont nem tudom mennyire tudjátok, hogy neki is van köze az Idegenekhez, illetve hogy miért is történt az, hogy a zsidók kiirtását igencsak előtérbe helyezte. Viszont ez a téma is előkészít egy másikat… konkrétan a Vatikánnal kapcsolatos érdekességekre gondolok.
Nos, a címben szereplő energia, amire Hitler is vágyott, hiszen ha birtokában lett volna, akkor mondhatni megállíthatatlan lett volna. Bizonyára nem jó dolgokra használta volna fel, hanem pusztításra. Ez egy spirituális energia, amit sumér nyelven Vrilnek, vagyis Isteninek hívnak, és amit az egykori Atlantisz leszármazottai bizony képesek használni. Tehát, ebből kiderült, hogy az atlantiszi nép nem tűnt el a föld színéről… na jó, a felszínről igen, hiszen jelenleg a Föld mélyén tartózkodnak. Ők azok a magas, szőke-fehér hajú idegenek, akik a létező fajok közül a legspirituálisabbak. – Egyébként több film is készült ebben a témában, amikor is az energia hatására, embereket, emberfeletti képességekkel ruháznak fel.- Nem meglepő, hogy egykor ezt a civilizációt-többek között- ki akarták irtani, hiszen fejlett spiritualitásuk, energiájuk révén, nagy veszélyt jelentettek azokra, akik a manipulálják az embereket, és akik szintén nem földi eredetű lények. Mivel pedig tartottak tőlük-atlantiszi néptől-, így megpróbálták eltüntetni ezt a csodás fajt végleg. -Itt viszont ismét kitérők kéne tenni a Vámpír Ős irányába …- Na persze, nem sikerült teljesen. Feltehetnénk a kérdést, hogy ha esetleg tudtak arról, hogy nem volt teljes siker, akkor miért is hagyták a többieket életben? Talán úgy vélték, kevesen maradtak, így már nem jelentenek fenyegetést rájuk nézve?
Legyen ez a bevezető is egy kis segítség azoknak, akik érdeklődnek hasonló témákban, mert persze lehetne még jóval többet írni, mondjuk a föld belsejében lévő világról, vagy hogy hogyan is lehetne oda lejutni, illetve a földalatti sok ezer alagútról, amik behálózzák a bolygót, de nagyon sok információt lehet találni. Kezdésnek itt egy link: http://tudatbazis.hu/hisz-sztori/a-fold-rejtelyei-titkos-folyosok

Azért még egy kis infó, bár ez is természetesen megtalálható a nagy Internet nevű találmányon:
A pilisi barlangokról : A barlang felfedezése egy régészeti feltárásnak köszönhető. Ekkor jöttek rá arra is, hogy több barlangot már az őskorban is használtak. Találtak emberi és állati csontokat is. Sokáig senki nem foglalkozott a járatokkal, talán úgy vélték, hogy semmi érdemleges nincsen ott. A 80 – as években aztán pár fiatal úgy gondolta felfedezi a barlangot és a környező erdőt is. Az erdőben nem sok érdekességet találtak, és mint tudjuk a hegytetőn az egykori Pálos kolostor romjai találhatók. Tehát felfedezőútra indultak a barlang járataiban. Idővel, szépen lassan, ahogyan haladtak előre, rájöttek, hogy több kisebb járat is található odabent, melyek összeköttetésben vannak egymással. És nem csak egymással, hanem más, kisebb-nagyobb barlangokkal és azok járataival is. Ahogyan telt az idő, úgy gyarapodott a kis kutatótársaság, idősebb, tapasztaltabb barlangászokkal. Így aztán megtanulták a barlangfelfedezés szabályait a fiatalabbak is. Később megalakult az Ariadné egyesület. A 90 – es években aztán már öt barlangot is felfedeztek, és mind összeköttetésben voltak egymással. El is nevezték őket. Ezek lettek a Legény -barlang, Leány-barlang, Rejtekút-barlang, Kőoszlopos-barlang, és a Vacska – barlang. Egységes nevet is adtak neki, így lett végül Ariadne-barlangrendszer. Már csak azért is, mert az Ariadne egyesület tagjai voltak a kutatók, no meg persze Szent Özséb barlang kutatócsoport tagjai is segítették őket idővel. Másik oka pedig a labirintusszerű felépítése volt. Több barlang bejáratot befedtek azóta vasajtókkal, de van olyan rész, ami látogatható is. Ez, jelenleg Magyarország harmadik legnagyobb barlangrendszere, persze csak azért tartják így számon, mert még csak kb. a felét tárták fel eddig. Ami még igencsak érdekes, hogy ezek a járatok összeköttetésben vannak a remetebarlangokkal.
Hitler pedig, mint tudjuk, megszállottan kutatta, hogyan is lehetne ő is a birtokában ennek az energiának. Kísérleteket szeretett volna végezni ezen az energiát. Talán úgy vélte megzabolázhatja, irányíthatja, főleg úgy hogy médiumok is voltak a Vril-társaság tagjai között, több híres személlyel együtt, mert természetesen eme energiáról már nagyon régóta tudnak az emberek. Egyébként úgy vélem, ha nem is ilyen szinten, de mindenki képes lenne egy bizonyos fokot elérni, és használni a belső energiáit. Na de ez szintén egy későbbi téma tárgyát képezi.
Akkor most térjünk rá a különleges gépezetre. Ez is valamennyire ismertnek mondható, ez az úgynevezett Kronovízor. Eredetileg más célokra használták, ám rájöttek, hogy képes megmutatni a jövőt. Hogy mi módon került Hitler kezébe, azt sajnos nem tudom, de tény, hogy ennek segítségével bepillantást nyert a jövőbe. Így pedig láthatta, hogy a majdani emberek, kiknek a zsarnoksága alatt fognak tengődni.- Zsidók-. Na de ebből megint csak egy új ágacska nyújtózkodik más téma irányába, mégpedig, hogy mi is a különbség az Illuminati, és a Háttérhatalom között. Hogy az Illumitani rend hogy is kapcsolódik mindehhez? Akkor, csak hogy ne legyen túl nagy képzavar, csak megemlítem, hogy az Illuminati tagjai mind igen okos, tapasztalt, zsidó származású emberek, tudósok. De itt meg megint kanyart kéne tenni, a média irányába, hiszen ott is igen nagy számban megtalálhatóak a zsidó emberek. Na de, azt hiszem kicsit eltértem az eredeti tárgytól. Nos, mivel Hitlernek megadatott a lehetőség, hogy bepillantást nyerjen a jövőbe, így aztán szépen nekilátott, hogy az összes zsidó embert megölesse. – Pedig nem mindegyik gonosz, vagy rossz ember!- Teljesen mindegy volt neki, hogy talán a többségüknek soha nem is lesz közük ahhoz, amit ő látott. Egy kalap alá vette a zsidó népet. Módszeresen összegyűjtötte, és likvidálta őket- talán mondhatom így. Csak éppen azon már nem gondolkodott el, hogy esetleg pont ezzel segítette őket hatalomra, hiszen , azt hiszem szinte mindenki tudja, hogy éppen azért, mert a háború után megcsappant a zsidó népesség, jó kis pénzeket kaptak kárpótlásul elvesztett szeretteik után, vagy mert őket is meghurcolták. Pl. Amerikában, ha azt mondod zsidó vagy, bárhova felvesznek, nem számít a végzettséged. Manapság már szinte minden tévé bemondó, színész, zenész, énekes és író zsidó származású. Sokan ugyan megpróbálják titkolni, és van, hogy egy darabig sikerül is, de előbb-utóbb mindig kiderül az igazság. Tehát mindenhol ott vannak. Politika, média, közélet- bármit nézhetünk. Lényegében Hitler is csak egy báb volt. Kihasználták, hogy későbbi céljaikat elérhessék, és oda ültethessék az embereiket, ahova őket szánták- felsőbb körökbe-, hogy aztán irányíthassák, manipulálhassák a kisembereket általuk.
Visszatérve a Kronovízorra. Ha rossz kezekbe került volna, mondjuk terroristákhoz, mindig előrébb lettek volna pár lépéssel, így érthető hogy ezt nem engedhették. Ezért végül szétszedték, de a legfőbb részét- ami még így is használható- a Vatikánban őrzik. Van valaki, aki ezen meglepődött? A Vatikán igencsak érdekes dolgokat rejteget- pl. a Biblia eredeti példányát is, többek között…
De ha már jövőbe látó szerkezet, akkor ajánlanék egy filmet is- hiszen olykor igen érdekes információk találhatók a filmekben- érdemes odafigyelni ezekre, és nyitott elmével levonni a következtetéseket a tartalmaikból.
Az ajánlott film pedig: A különvélemény címet viseli. Itt is láthatjuk a gondolatrendőrségnek nevezett cég ténykedését, és a jövőbe látó gépezetet. Lehet gondolkodni azon, hogy ha egyszer a gépezet része még így szétszedve is használható, vajon nem használják-e jelenleg is…
Ha már szó esett a Vatikánról, akkor kicsit erről is írok. Mint említettem fentebb, egyebek között, ott őrzik a Kronovízor egy igen fontos darabkáját, de a Biblia eredeti változatát is. Mert bizony létezik az eredeti Biblia, ami egyébként fordítás alatt van, és egy magyar tudós dolgozik rajta… Mivel ő a legalkalmasabb erre a feladatra, mégpedig abból az okból kifolyólag, mert az eredeti Biblia egyes részei ősi magyar rovásírással íródtak! Megtehették volna, hogy megsemmisítik, nehogy valaha is az emberek kezébe kerüljön, ám mégsem tették, hiszen túl értékes! Sok-sok módosításon esett keresztül, hiszen ez kellett ahhoz, hogy az embereket az orruknál fogva lehessen vezetni, nehogy ráébredjenek saját erejükre… De már a Biblia témáról is kezd lehullani a lepel szerencsére. A probléma csak az, hogy mégis sokan vakon követik a hamis tanításokat. Nem tehetnek róla, hiszen erre nevelték őket. Arra, hogy még csak véletlenül se merészeljenek gondolkodni, és tágítani azt a fránya csőlátást.
A vatikáni jelképről néhány mondat. A kulcsok Salamon kulcsai, az őrzött és elzárt tudást jelképezik, a kulcs, az Orion övvel és a Plejádokkal kapcsolatos titkok őrzését jelenti. A fenyőtoboz- a tobozmirigyet szimbolizálja, a vödrök-a fejlett genetikai tudást, a nyolcágú csillag pedig-a magas szabadkőműves fokozat jele. A Vatikáni elöljáróságok nagyon is tisztában vannak, a valódi teremtés történetével, de már késő, hogy előálljanak az igazsággal, hiszen az embereket elvitték ők már más irányba.
A Vatikán pedig összefüggésbe hozható Egyiptommal is, hiszen rengeteg egyiptomi szimbólum található a Vatikánban, illetveegy oszlop is, ami az udvar északi részén áll, és aminek oldalait egyiptomi hieroglifák tarkítják. A Pápa nyakában lógó medálon pedig megfigyelhető egy egyiptomi uralkodó jelképe.
A Vatikán alatti Nekropoliszról már biztosan sokan hallottatok, olvastatok. Jelenleg már bárki látogathatja egyébként. A Halottak Városát pedig nem véletlenül hívják így. Régen, valóban nekropoliszként működött. A római polgárok itt helyezték végső nyugalomra a szeretteiket, de egy idő elteltével úgy vélték azok itt nem lelnek megfelelő nyugalomra, ezért teljes otthonokat rendeztek be a számukra. Ez a város, több mint ezer évig a földfelszínen helyezkedett el, és csak V. Miklós pápa idején került a felszín alá, amikor felhúzták rá a Szent Péter Bazilikát. Az itt található egyik mauzóleumban nyugszik Szent Péter, vagyis a nagyközönség így tudja, de az igazság persze nem ez. Szent Péter holtteste is valójában ugyanoda került, ahová az Árpád-házi uralkodók teste.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése