Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2016. március 7., hétfő

Teremtés-kezdetek



 (Az emberekben a sejmegújító képességet, „funkciót” átkódolták. Mikor eljön az idő, a sejtmegújító képesség leáll, és folyamatos sorvadásnak indul, vagyis az emberi szervezet megkezdi a leépülési folyamatokat, holott, ha nem változtatnak a DNS-én, akkor ugyanúgy örök életű lenne, mint az Elohimok. Amit értelem szerűen ők nem akartak. De mivel már szaporodásra képesek, nem lehetnek örök életűek, mert az felborítaná az egyensúlyt.
Mikor az Elohim vezetői rájöttek hogy az ember már képes szaporodni, megtiltották az embereknek az Elohim létesítményeibe való belépést, vagyis, „elűzték” az embert az Istenek közeléből. (De mivel az ember tudta, hogy képes lehetne az örök életre, hiszen a génjeiben benne van, ezért attól kezdve megszállottan kutatta az örök élet titkát, vagyis a sejtmegújítás lehetőségét. Így alkotódott meg, némi segítséggel persze a legelső „halhatatlan” ember,(VÁMPÍR) aki, nem egészen olyanra sikeredett, mint azt szerették volna, hiszen nekik az életben maradáshoz vérre van szükségük. De erre már jóval később került sor. Így majd én is kitérek rá, amikor odaérek az írásban.)
Háború a Mennyben:
A lázadó genetikus végül ugyanarra a sorsra jutott, mint az emberek, saját népe kivetette, száműzte őt. (Később a Vámpírok esetében is ez történt, bár először elakarták őket pusztítani, hiszen mégiscsak egy félresikeredett kísérlet volt, ennek ellenére életben hagyták teremtményüket, figyelve, hogyan boldogul. Meg kell hagyni nagyon is jól elboldogulnak.) E nézete végül mások véleményét is megváltoztatta, de azok sorsa is száműzetés lett.
A Nefilimek :
A száműzöttek összefogtak, s hogy céljaikat megvalósíthassák, ember-isten egyedeket hoztak létre azáltal, hogy emberekkel párosodtak. Így jöttek létre a legelső ember-idegen hibridek. Ám ez sajnos kevésnek bizonyult az örök élethez.
A Nagy “ÉN”:
Végül az Istenek visszatértek a bolygójukra, egy olyan emberiséget hagyva maguk után, ami évmilliókkal fejlettebb volt annál, mint amilyennek természetes úton kellett volna lennie. Azóta sok különböző idegen faj látogatta meg a bolygónkat, ezek közül néhány elhatározta hogy letáborozik, és a saját céljaira használja az emberiséget. Az egyik idegen faj, különböző energia-entitásokból áll, amik a létezésnek egy olyan síkján élnek, amit korlátozott érzékelésünkkel nem tudunk megtapasztalni. Ezek az energia-entitások képesek az agy által létrehozott elektromágneses energiákat átalakítani a saját céljaiknak megfelelő energiaforrássá. Az erős érzelmi állapotokon élősködnek, mint a félelem, bűntudat és szenvedély. Éppen ezért remek otthonra találtak a vallások szent templomaiban, elszívva a gyülekezet érzelmi energiáit. Ezek az entitások Ábrahám ideje óta használják az emberiséget saját energiaforrásuknak.
Az Angyalokról és Ördögökről:
Az energia-entitások több más idegen fajt is toboroztak, hogy irányítsák és terelgessék az emberi nyájat. A fő pásztorok a humanoid reptilianidák (gyíkemberek), akik közvetlenül az energia-entitások felügyelete alatt dolgoznak.
Az emberiség elleni összeesküvés:
A vallást mindig is eszközként használták arra, hogy az embert tudatlanságban tartsák és megosszák, nehogy újra fenyegetést jelentsenek az Istenek számára.

(Tehát összegezve, a kitaszított Elohim, Lucifer vagy Sátán néven vált ismertté a történelmünkben, a többi kitaszítottak a Bukott Angyalok, és az emberek kitaszítása lett az elűzetés a Paradicsomból. Ez ad némi betekintést a valódi Bibliába. Kicsit visszakanyarodva a Vámpírokhoz, ők azért lettek olyanok, amilyenek, mivel amikor a lázadó genetikust száműzték, már nem volt meg a kellő technológiája ahhoz, hogy tökéletes lényt hozzon létre. Olyat, aki minden további beavatkozás nélkül örök életű lehetne. Természetesen még így is mondhatjuk, hogy félig-meddig sikerrel járt-jártak, eltekintve attól a ténytől hogy a Vámpírok sejtjei csak a vér által tudnak megújulni, és így tudnak életben maradni olyan sokáig. Róluk bővebben is lehetne írni, amit majd meg is teszek, de ez az írás most a kezdetekről szól, és Ők csak később kerültek be a képbe. De hogy némi reménnyel is szolgálhassak, hiszen remény az mindig van, természetesen nem csak rossz fajok léteznek, hiszen egyes fajok próbálnak minket a jó útra vezetni, és megtanítani arra, hogyan hívjuk elő és használjuk a bennünk lévő erőt. Ezt nevezzük spirituális erőnek. Viszont ez addig nem fog működni, míg a többség nem akarja. A jók a rosszak egyeduralmának-persze jó és rossz olykor csak nézőpont kérdése- akarnak véget vetni. Viszont ha több a negatív összefogás, akkor a másik oldal semmire sem megy, vagy csak igen nehezen, hosszabb idő múlva. Ez egy háború, amiben, akárcsak nálunk, szövetségeseket kell találni a győzelemhez.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése