Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2017. január 1., vasárnap

Látlak!







Tudom, ez most kicsit elcsépelt már, hiszen ki ne tudna rról, hogy mindent és mindenkit megfigyelnek.
De lévén, hogy a minap megnéztem az Edward Snowden filmet- ki látta? -ennek kapcsán,- mivel akkoriban amikor kirobbant ez az ügy, túl szerteágazó volt, hogy rendesen nyomon tudtam volna követni-, most mégis kicsit utána keresgéltem.

,,Mikko Hypponen korábbi TED-es előadásában - "Hogyan élt vissza az NSA a világ bizalmával - eljött a tettek ideje" ( How the NSA betrayed the world's trust) - minden eddiginél jobban összefoglalta a tömeges megfigyeléssel kapcsolatos aggodalmakat, nem véletlenül nézték már meg eddig több, mint 1 millió 300 ezren.

Amikor annak idején bebizonyosodott, hogy az XKeyscore többek közt például a Google kereséseket is figyelte/gyűjtötte, az e miatti felháborodás sodort aztán sokakat a Duck-Duck-Go keresőhöz, amely ígérete szerint anonim, azaz szándékosan nem naplóz, nem gyűjt, így egy későbbi esetleges ügyészi megkeresésre nincs mit átadni."

,,az is kiderül, hogy az adatgyűjtés kezdete még korábbi, ahogyan azt gondolták, kezdete 2008-ra tehető. Az infrastruktúrában több mint 700 szerver állt üzemben az USA-ban, Mexikóban, Brazíliában, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Oroszországban, Nigériában, Szomáliában, Pakisztánban, Japánban, Ausztráliában, és meg további más országokban.

A dokumentumok szerint a szerverek "full-take data" módban, azaz a teljes hálózati forgalom rögzítésével dolgoztak, és az így begyűjtött teljes adathalmazt 3-5 napig, a metaadatokat pedig 30-tól 45 napig őrizték meg. A The Intercept hoz is pár példát, mennyire testre szabottan lehetett adatokat - képek, dokumentumok, hanghívások, webkamera fotók, webes keresési előzmények, router infók, közösségi oldalak használatával kapcsolatos információk, billentyűzet naplózás, Skype VOIP beszélgetések, stb. - gyűjteni az éppen aktuális célszemélyekről.

Például amikor Barack Obama az ENSZ főtitkárral, Ban Ki-moon-nal tárgyalt, mennyivel könnyebb lehetett mindez a főtitkár összes munkatársa levelezésének ismeretében.

A lehetőségeket jól illusztrálja az példa is, amelyben magáncégek alkalmazottait is mennyire hatékony igyekeztek megfigyelni, ehhez pedig minden létező eszközt igénybe vettek, többek közt például a hamis Windows összeomlás jelentőt is.

Az is érdekes momentum volt, amikor idén májusban kiderült, hogy az XKeyscore mindezeken felül a Google App Store segítségével az Androidos okostelefonok nyomkövetésére is alkalmas volt.

Aki a privát szférájának megerősítésén gondolkodik, annak két érdekes olvasnivalót is ajánlunk. Az egyik egy felmérés, amelyben azt vizsgálták, az amerikai felhasználók milyen változtatásokat, lépéseket tettek az állami kémprogramok totális kontrollja ellen.

Például 25% használ azóta bonyolultabb jelszavakat, 15% félelmében ritkábban használja a közösségi oldalakat, 13% eltávolított a gépéről olyan programokat, amikben megrendült a bizalma, sőt 14% nyilatkozott úgy, hogy azóta az online kommunikáció helyett inkább személyesen beszél ismerőseivel.

A másik poszt inkább a gyakorlati teendőkre fókuszál, ebben a fájl-, lemez- illetve a levelezés titkosítása, a wifi biztonságosabb használata, a megbízható alkalmazások kiválasztása, a saját adatok rendszeres mentése, valamint készülékeink vírus- és fizikai védelme, és hasonló dolgok, tippek, jó tanácsok szerepelnek benne.

Nem kell ahhoz James Bondnak lenni, hogy olyan titkaink legyenek, amiket nem akarunk mindenkivel megosztani. Védeni a magánéletüket, védeni a privát szféránkat nem ördögtől való elrugaszkodott perverzitás, hanem egy teljesen normális hétköznapi emberi igény. "

F: http://www.pcguru.hu

A filmet pedig erősen ajánlott megnézni és kissé kielemezni, utána nézni ennek-annak.
Minden bizonnyal persze azóta sincsen semmiféle változás, ami a megfigyeléseket illeti, csak mondhatni már a "pórnép" is tud róla... A legjobb titok a nyílt titok.
És nem zavar senkit, mondván -nekem aztán semmi titkom nincsen ami a kormányzati okosokat érdekelhetné.
Jut eszembe emlékeztek a pokemon-os játék körül kirobbant megfigyelési"botrányra"? Nem is értem miért voltak ennyire felháborodva sokan, hiszen ha azt nézem, hogy bármikor bármiféle kamerát telón vagy gépen betudnak kapcsolni, akkor miről is beszélünk? Igen, van egy halom olyan járték teóra amihez bekell kapcsolni a GPS-t. Hajjaj- emberek! Mindig is megfigyelés alatt volt mindenki, csak már nagyobban megy a játék. Akinek nem tetszik, vagy végleg elakar tűnni, az megteheti-talán. De óh, nem, mégsem, hiszen manapság már olyan szuper megfigyelő műholdak röpködnek, amikkel egy hatalmas tömegből is rálehet közelíteni egyetlen kiszemelt emberre. Ahogyan vannak szuper távcsövek is, igaz azokat főként a csillagászatban használják. Ha emlékezetem nem csal- ami persze nem garantált- valamikor erről is említést tettem már.
Szóval megszoksz vagy megszöksz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése