Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2017. január 23., hétfő

Tali-tali?

Arra gondoltam, amint kicsit jobb idő lesz, szerveznék egy kis talit. Nem tudom mennyien olvassák a blog  bejegyzéseit, de bizonyára többen, mint amennyien hozzá is szólnak. Szóval véleményeket kérek, legyen-éééé valamikor tali, avagy halva született ötlet? Lenne -e kedvetek eszmecserét folytatni? 
A témát egyébként szavazásra bocsátottam a face csoportunkban is :)
Ide pedig jöhet kommentben nyugodtan, kinek lenne kedve összefutni más, hasonló témák iránt érdeklődő emberkékkel egy kis traccsparti-ra. Illetve jelezhetitek nekem priviben is, hogy egyáltalán tudjam mennyien is tartjátok ezt jó ötletnek.

5 megjegyzés:

 1. Üdv!

  Nem ide tartozik, de azt szeretném kérdezni, tudna-e írni Artúr Király idejéről?

  VálaszTörlés
 2. Üdv!

  Artúr király idejéből mire lenne kíváncsi?
  Merlinről pl. tettem említést egy korábbi bejegyzésemben. Konkrétan: Az egyiptomiak „a Mágia és az Idő Ura”-ként, THOT-ként, a görögök „az istenek küldötteként” HERMES-ként tartották számon, sőt még a kelta mondákban is megjelenik mint Merlin, a titokzatos varázsló a misztikus Avalonban, aki a halhatatlanság titkát kutatja megesküdvén, hogy visszatér. Enochnak/Thothnak sikerült elérnie a halhatatlanságot, megfejtette a titkot, hogyan „válhatunk istenekké” és megígérte, hogy visszatér az idők végezetéig „hogy elhozza a szent földhöz vezető kapuk kulcsait”.

  VálaszTörlés
 3. Amit csak tudni lehet. Nagyon érdekesnek találom. Mi rejtőzik a legendák mögött? Ki volt Artúr Király? Hol van Avalon? Megegyezik más mitológiai helyszínekkel? Mi az eredete az Excalibur-nak? Ki készítette?

  VálaszTörlés
 4. Értem.
  Amint időm engedi utána nézek és kutakodok majd a témában.

  VálaszTörlés
 5. Nos, taliról bővebben: A helyszín az Zalaegerszeg. Időpontot egyeztetünk, ehhez arra kérlek- téged, aki szeretne beszélgetni személyesen is velem- hogy írjál rám az email címemen, és megbeszéljük, kinek mikor lenne jó. Közös, sok emberes találkozó nem lesz ugyan, de talán így célszerűbb is :)

  VálaszTörlés