Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2017. január 16., hétfő

Erő-erő





,,Mikor valamilyen erős érzés kerít hatalmába, amely lehet negatív, vagy pozitív is, libabőrösek leszünk, feláll a szőr a hátunkon is, szoktuk mondani. Vajon mit akarnak üzenni a szőrszálak?
Létezik egy olyan nézet, miszerint a szőr- és hajszálak antennához hasonlóan viselkednek, amelyek felfogják és összegyűjtik az Univerzumból érkező erőket, a cél pedig az, hogy erősítsék az egyén öntudtatás és kreativitását.
A haj nem más mind az idegrendszer, az idegvégződések meghosszabbítása, és a szerepe az, hogy információkat szolgáltasson az agynak a külvilágról, az érzékelés útján. Képes egyensúlyba hozni a test körüli elektromágneses mezőt, amely köztudottan hatással van az életerőre, az energiaszintre és az intuícióra.
Pár ezer évvel ezelőtt a haj levágása, eltávolítása ritkaságnak számított, mivel a hosszú haj az erő, a vagyon, a hatalom jelképe volt. Azokban az időkben csak a rabszolgáknak volt rövid hajúk, kötelezték is őket, hogy levágassák hajkoronájukat, így fosztva meg őket az erejüktől, energiáiktól.
Mindenki számára ismerős Sámson bibliai története, hiszen amikor levágják a haját, elveszti hatalmas erejét és gyenge lesz.
A modern tudomány rájött arra, hogy a hajat alkotó fehérje, a keratin, olyan kristályos molekulákat is tartalmaz, amelyek a drágakövekben is megtalálhatók.


Most nézzünk 6 jótanácsot, amivel a hajunkon keresztül javíthatjuk szervezetünk energiaellátását:
1. Használjunk olyan samponokat, balzsamokat, természetes hajápoló és hajvédő készítményeket, amelyektől ragyogóak és egészségesek lesznek a fürtjeink, tincseink. A hajfestés azért nem ajánlott, mert a szintetikus festékanyag blokkolja a hajreceptorok funkcióját.
2. Ne vágjuk le a hajvégeket, annak ellenére se, hogy a divat ezt követeli. A töredezett hajvégek elkerülése érdekében fogyasszunk inkább sok zöldséget, gyümölcsöt és olyan élelmiszereket, amelyek egészséges zsírokban igencsak gazdagok. Ez az étrend megakadályozza, hogy a hajvégek kiszáradjanak és megtörjenek. Éjszakára készíthetünk kókusz-, vagy mandulaolaja hajpakolást is.
3. Ne vasaljuk ki a hajunkat, és a hajszárítót sem kell gyakran elővenni, ha nem muszáj. Ha lehet, szárítsuk meg természetesen a hajunkat, a napon, a szélben, hiszen ilyenkor D-vitaminoz juttatjuk hajkoronánkat, ezáltal még erősebb és szebb lesz. A hajsütő káros elektronjai negatívan befolyásolhatják a harmadik szem csakrát is.
4. Sampont módjával használjunk, nem kell mindennap hajat mosni. A haj rendelkezik egy természetes védő olajréteggel, amit maga termel, és ezzel ápolja a hajszálakat, így csak akkor kell samponnal megmosnunk a hajunkat, ha már szükségét érezzük.
5. Stresszhatás után érdemes hajat mosni, főként, ha egy csúnya veszekedés után vagyunk, hiszen képes egy jókora adag negatív energiát magában tárolni, így ha megmossuk, akkor megszabadulhatunk ezektől a káros erőktől.
6. Teliholdkor és napnyugtakor ne vágjunk hajat. Ha máskor tesszük ezt, akkor hajunk erősebbé, szebbé válik és még gyorsabban is fog nőni vágás után."
F: filantropikum.hu


Ezt már régebben is olvastam:
,,
Vajon véletlen, hogy férfiaknak, nőknek egyaránt hosszú haja volt a „szerelem nyarán?” A Vietnámi háború után a kormány különféle kísérleteket végzett, melyek bizonyították, hogy a hajban rengeteg energia van. Ezeket a hajjal kapcsolatos információkat a Vietnámi háború óta rejtegetik a nyilvánosság elöl.
A mi kultúránk az embereket abban a hitben erősítette, hogy a hajviselet egyéni preferencia kérdése, vagy divat és kényelem kérdése, illetve egyszerűen csak egy kozmetikai igény.
A kilencvenes évek elején, Sally (nevét megváltoztatták a személyes adatok védelmében) összeházasodott egy hivatásos pszichológussal, aki egy Virginiai kórházban (egészségügyi központ) dolgozott. Ott háborús veteránokkal, kiknek többsége Vietnamban szolgált, dolgozott együtt ’PTSD’ a poszttraumás stressz zavar feloldásán.
Visszatekintve a vietnami háború idejére, egy egészen más kép tárult elénk.haj004
Sally a következőket mondta; Tisztán emlékszem arra az estére, amikor a férjem belépett a lakásba egy vastag hivatalos dossziéval a kezében. A mappa több száz oldalnyi különféle tanulmányt tartalmazott, melyekre a kormány megbízásából került sor. A férjem szinte sokkot kapott a tartalmától. Amit ezekben a dokumentumokban olvasott teljesen megváltoztatta az életét.
Attól a pillanattól kezdve az én konzervatív férjem elkezdte növeszteni a haját és a szakállát, és soha többé nem vágatta le őket. Sőt mi több, a Virginiai egészségügyi központ megengedte neki ezt a hajviseletet, és a más nagyon konzervatív emberek is a személyzetből követték példáját. Ahogy olvastam a dokumentumokat, világossá vált, hogy miért.
Kiderült, hogy a vietnami háború idején a hadügyminisztérium különleges erői titkos szakértőket küldött, hogy fésüljék át az amerikai indián rezervátumokat és keressenek tehetséges, edzett fiatal férfiakat felderítéshez, mivel azok jól tudnak lopakodva mozogni nehéz terepeken.
Kiemelkedő, már-már természetfölötti nyomkövető képességekkel rendelkező férfiakat kerestek. Ezt megelőzően már voltak megkeresések, s a gondosan kiválasztott férfiakat nagy körültekintéssel úgy dokumentálták, mint a nyomkövetés és a túlélés szakértőit. Ezek a csábító frázisok jól beváltak a jelentkező újoncoknál, akik mellé néhány indián nyomkövetőt is besoroztak. haj005
A sorozás után hihetetlen dolog történt. Mindennemű képesség, adottság, mellyel a sorozást megelőzően még rendelkeztek az újoncok, titokzatos módon eltűntek, és képtelenek voltak teljesíteni a várt területen. E komoly kudarc után a kormány költséges kísérletekbe kezdett, hogy megtalálják a lehetséges okokat.
Mikor megkérdezték az újoncokat, hogy miért nem sikerült végrehajtaniuk a feladatot az elvárások szerint, a régebben besorozott újoncok következetesen azt válaszolták, hogy miután, megkapták a hivatalos katonai hajviseletet, (rövidre nyírt haj) már nem tudták érzékelni az ellenséget, nem működött "hatodik érzékük", illetve már nem volt megbízható, nem tudták "olvasni" a finom jeleket, és nem tudtak telepatikusan, vagy extraszensz képességeikkel informálódni.
Tehát a kutatóintézet újabb indián nyomkövetőket toborzott, s engedélyezték nekik, hogy megtartsák hosszú hajukat, majd különböző területeken tesztelték őket. Azzal kezdték, hogy párosítottak két olyan férfit, akik egyforma eredménnyel teljesítettek. A párosban most az egyik félnek hosszú hajat engedélyeztek, a másik előírt katonai rövid hajat viselt.
És elkezdődött a teszt. Időről időre a hosszú hajú férfi tartotta a magas pontszámokat. A rövid hajú férfinak folyamatosan gyenge pontszámai voltak, holott ugyanezekkel a teszt-feladatokkal azelőtt magas pontszámokat ért el.
Lássuk az egyik alapvető tesztet; Az újonc alszik az erdőben. Egy fegyveres "ellenség" közeledik az alvó férfihoz. A hosszú hajú férfit felébreszti álmából az erősödő veszélyérzet, és elkapja az ellenséget még azelőtt, hogy hallaná az általa keltett zajokat.
A teszt egy másik változatában a hosszú hajú férfi érzékeli a közeledést, és valahogy ráérez, hogy az ellenség egy testi támadást akar végrehajtani. Csendben a „hatodik érzékét” követve úgy tesz, mintha aludna, majd megragadja a támadót és „megöli” mikor az fölé hajol, hogy megfojtsa.
Ugyanez az ember, miután levágták a haját és az előírt katonai hajviseletben végezte ugyanezeket a teszteket, cserbenhagyták a megérzései, és nem jól teljesített egyéb más teszteken sem.
Innentől kezdve egy dokumentált inkább előírás, mint "javaslatt" lett, hogy minden indián nyomolvasó, illetve felderítő mentesül a katonai hajviselettől, illetve hosszú hajat viseljenek.”
Megjegyzés: Az emlősök teste évmilliók során fejlődött ki. Az ember és állat túlélőképessége néha szinte természetfelettinek bizonyul. A tudomány folyamatosan újabb és újabb felfedezéseket tesz az ember és az állatok csodálatos túlélési képességeit illetően.
A test minden része nagyon érzékeny műveletet hajt végre a túlélés és a test egészének jóléte érdekében. A haj az idegrendszer egy kiterjesztése, de tekinthetjük az idegrendszer egyfajta rendkívül fejlett „tapogatóinak”, vagy „antennáinak” is, amik hatalmas mennyiségű információkat továbbítanak az agytörzsbe, a limbikus rendszerbe, és az agykéregbe. haj003
Az emberi haj, és az arcszőrzet nem csak egy információs út az agyhoz, a haj kifelé is továbbít energiát, mégpedig elektromágneses energiát, amit az agy bocsájt ki a külső környezetbe. Ezt a Kirlian fényképészetben látták először, amikor egy személyt hosszú hajjal fényképeztek, majd a felvétel után a hajat levágták.
Amikor a hajat levágják a befogadás és a továbbítás nagymértékben korlátozva van. Ennek eredménye az eltompultság és érzéketlenség. A haj levágása is közrejátszik, hogy nem vagyunk tudatában a környezeti, ökológiai problémáknak. Ugyancsak egy tényező, hogy érzéketlenné váltunk a baráti és párkapcsolatainkban, továbbá hozzájárul a szexuális frusztrációhoz is.
Következtetés: Miközben a szenvedés enyhítésének megoldása után kutatunk világunkban, ideje lenne már felismerni, hogy a valóságról alkotott legalapvetőbb feltételezéseinkben van a hiba. Lehet, hogy a megoldások nagy része minden reggel ránk tekint, mikor a tükörbe magunkra nézünk?"
F:vilagok.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése