Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2016. december 17., szombat

Gondolatrendőrség, ellenőrzés itt is ott is...
,, A Washington Post a következőket írja:
Az új Beware (jelentése: vigyázz) nevű veszélyelemző szoftver igen ellentmondásos és sokat elárul arról, hogy merre tartunk. A programot jelenleg Fresno városában teszteli a rendőrség.
Amikor egy rendőr kiérkezik egy riasztás helyszínére, a Beware automatikusan ellenőrzi a címet, aminek eredményeként kiadja az ott regisztrált lakók nevét, akiket azonnal le is ellenőriz a nyilvánosan rendelkezésre álló adatok alapján, majd zöld, sárga vagy piros színkóddal látja el a címet.
A szoftvert kifejlesztő Intrado nem árulja el program működési mechanizmusát, üzleti titokra hivatkozva, így nem tudni, hogy milyen súlyt nyom a latban egy korábbi vétség, büntetett előélet vagy egy veszélyesnek minősített hozzászólás a Facebookon, de az kiderült, hogy a szoftver bejelöl bizonyos incidenseket és jelentést készít róluk a felhasználó számára.
Promóciós anyagaiban az Intrado azt írja, hogy a Beware meg tudja állapítani például, hogy az adott címen lakó illető mondjuk egy poszttraumatikus stressztől szenvedő háborús veterán, akit korábban már elítéltek erőszakos cselekményért és aggasztó üzeneteket posztolt saját háborús tapasztalatairól a közösségi médiában.
Rob Nabarro, egy polgárjogi ügyekre specializálódott Fresno-i ügyvéd szerint az már önmagában aggasztó, hogy kizárólag az Intrado van tisztában azzal, hogy a Beware miként állapítja meg egy személy veszélyességi besorolását. Ezt még a rendőrség sem tudja. Aggasztónak tartja továbbá azt is, hogy a rendszer veszélyesnek minősíthet valakit egy ártalmatlan megjegyzés, például a rendőrséggel szembeni kritikus vélemény félreértelmezése alapján és így keményebb fellépést válthat ki a rendőrökből.
Hétfő délután. A központban óriási a sürgés-forgás. A rendőrségi rádió csatornája ontja a híreket ??acélrúddal felfegyverzett gyanúsított? ? miközben öt diszpécser ül a kijelzőkkel borított falak előtt, igény szerint kérdezve le a keresett információkat, hogy munkájukkal segítsék a napi átlag 1200 vészhívásra kiérkező rendőrök munkáját.
A kezelők folyamatosan ki-be zoomolnak a falakat borító, 200 rendőrségi kamera feedjét közvetítő 57 kijelzőn. További 800 csatorna információja áll rendelkezésükre szükség esetén, a város iskoláiban felszerelt térfigyelő illetve közlekedési kamerákból, amikhez hamarosan 400 új stream is hozzáadódik a rendőrökön viselt kamerák révén, de szükség esetén a cégek által üzemeltetett térfigyelő kamerák adását is le tudják hívni.
A kamerák azonban csupán egy területet képviselnek a rendőrök munkáját segítő eszköztárból. A rend őrei bármikor kereshetnek a 2 milliárd rendszámot tartalmazó adatbázisban dea ShotSpotter nevű rendszer és a városban elhelyezett mikrofonok segítségével azt is megállapíthatják, hogy egy bizonyos lövést pontosan hol adtak le. A Media Sonar nevű program pedig a közösségi médiát pásztázza, illegális tevékenységek után kutatva. Ezeket az eszközöket megfigyelésre, iskolák elleni fenyegetettségek és a bandákkal kapcsolatos kulcsszavak kiszűrésére használják."
F:időkjelei


Ebből sem nézek ki túl sok jót:
,,A Facebook egygombos feljelentésekkel és szakértői stábokkal venné fel a harcot a kamu hírek terjesztőivel szemben. A republikánusoknak nem tetszik az ötlet, Zuckerberg viszont belátta, hogy a Facebook nem egyszerűen hírközvetítő közeg, hanem felelőssége is van abban, hogy mit osztanak meg az oldalon.
A Facebook új lehetőségeket adna a felhasználóknak, hogy felvehessék a harcot az álhírekkel szemben. A világ legnagyobb közösségi oldalának 1,8 milliárd regisztrált felhasználója van, így technikailag nagyobb közönséget érhetnek el, mint bármelyik hírügynökség. Csakhogy az oldalon megjelenő tartalom ettől még nem lesz szerkesztett, és pláne nem igaz. Ebben kérnék a felhasználók segítségét.A Facebookot rengetegen kritizálták Donald Trump elnökké választása után. A kritikusok szerint a Facebook hírfolyamának algoritmusa nagyban hozzájárult Trump győzelméhez, mivel az ellenőrizetlen és bizonyíthatatlan hírek facebookos terjedése a republikánus szavazók malmára hajtotta a vizet.
Egyes felhasználók már eddig is fejlesztettek olyan böngészőkiegészítőket,amikkel szűrhetők a Facebookon megjelenő linkek, így magunknak állíthattuk össze, hogy milyen tartalmakkal szeretnénk találkozni a hírfolyamban. A Facebooktól azonban ez az első lépés a hírfolyam szerkesztésének irányába.

Legyen ön is besúgó!

A hivatalos közleményben Adam Mosseri, a Facebook alelnöke azt írta: úgy látják, az embereknek joguk van hozzá, hogy hallassák a hangjukat, de a Facebook nem lehet döntéshozó az ilyen helyzetekben, ezért nagyon óvatosan közelítjük meg ezt a problémát.


Vagyis a Facebook az emberekre bízná, hogy kialakítsák a saját hírfolyamjuk valóságtartalmát. Erre kétféle lehetőségünk lesz:
  • Kamuhírek (fake news). Az egyik, most bevezetett lehetőséggel egy gombnyomással bejelölhetjük a kamuhíreket: csak meg kell jelölnünk, hogy ilyet nem szeretnénk többet látni, mert ez kamuhír (fake news story), és a kamuhír már nem is jelenik meg többé. Bejegyzéseket eddig is lehetett jelenteni a Facebooknál, de ez többnyire a spammerek vagy más idegesítő tartalmak kiszűrésére szolgált. Mostantól olyan könnyű lesz kamuhíreket terjesztő oldalakat feljelenteni, mint letiltani egy érdektelen reklámot.
  • Vitatott sztorik (disputed stories). A Facebook egy külön címkét is bemutatott, amivel a kétséges hitelességű híreket lehet megjelölni: ezeknek a valóságtartalmát szakértők fogják elbírálni. A vitatott híreket külsős szakértői csapat fogja elbírálni, akik a Poynter etikai szabályzatának (International Fact Checking Code of Principles) megfelelően bírálják el a cikkek valóságtartalmát. A közösségtől érkező értesítéseket a Facebook más visszajelzésekkel is összeveti, majd a sztorit a külsősökre bízza. A vitatott sztorik külön jelölést kapnak, és bár nem tűnnek el a hírfolyamból, esetleg lejjebb kerülhetnek. Ezeket továbbra is megoszthatjuk, de előtte figyelmeztetést kapunk róla, hogy ez egy vitatott hitelességű hír. Ha egy hír kamunak bizonyul, erről egy új linken figyelmeztetést is kapunk.
A Facebook arra is felkészült, hogy ne csak a kamuhíreket, hanem a kattintásvadász kamuoldalakat is lebuktassa. Az olyan oldalak, mint az ABC News, vagy a Buzzfeed, rengeteg hirdetési bevételt termelnek a Facebooknak –és persze saját maguknak is –, így elemi érdekük, hogy senki ne az ő népszerűségüket próbálja meglovagolni. Vannak oldalak, amik arra építenek, hogy összekeverjék őket más, híresebb oldalakkal. A megtévesztő linkek (spoof domains) ezentúl nem tűnnek föl a hírfolyamban: a buzzfeedfeed.com vagy az abcnewscom.com mennek a kukába.
Azt senki nem tudja, pontosan hogy működik a Facebook hírfolyamának rangsorolási algoritmusa. Az viszont tény, hogy minden ilyen változtatás érzékenyen érinti az üzleti partnereket és a felhasználókat egyaránt. Amikor a Facebook augusztusban bejelentette, hogy a hírfolyamban ezentúl nagyobb hangsúlyt kapnak a barátok és ismerősök által megosztott tartalmak, néhány médiavállalat felháborítónak tartotta a lépést. Persze, ez érthető: nekik a megélhetésük függ a Facebook működésétől, így minden változtatás a létüket fenyegeti.
Az új változtatásokat Mark Zuckerberg, a cég vezérigazgatója így kommentálta egy bejegyzésben:
A Facebook egy újfajta platform, ami minden eddigitől különbözik. A magam részéről technológiai cégként gondolok a Facebookra, de azt is észre kellett vennem, hogy a felelősségünk túlmutat azon, hogy egy információt továbbító platformot hozzunk létre. Noha nem mi szerkesztjük a híreket, amiket elolvasol és megosztasz, tudjuk, hogy nem egyszerű hírközlési csatornaként működünk. Egy új platformot hoztunk létre a társadalmi párbeszédhez - és ez egyben azt is jelenti, hogy egy újfajta felelősséggel kell szembenéznünk, hogy biztosítsuk az embereknek az érdemi párbeszédet, és hogy olyan közeget hozzunk létre, ahol az emberek tájékozódhatnak.”
F: index

Véleményem szerint, pont hogy az igaz hírek, amiket úgy vélnek hogy kamu, vagy csak egyszerűen rosszindulatú emberkék célpontjává válnak a valódi hír terjesztők, ők lesznek így bajban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése