Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2018. július 15., vasárnap

Mindennapi mérgeink...
Ezek csak azok az esetek amik kiderültek. Vleményem szerint néha kell is ilyen, mert így elaltatják a gyanút, hogy mennyi olyan mérgező, ártalmas étel-ital van forgalomban, amikről nem derül ki hogy nem éppen jó a szervezetünknek. Hog a sok adalékanyagokat ne is említsem!

Az utóbbi időben nagyon megszaporodtak a visszahívott termékek ilyen-olyan okkal, de lényegében mindig azért mert kiderült az ital avagy étel igencsak ártalmas az egészségre. Na persze mi nem az? -kérdezhetnénk és teljesen jogosan. Mindent permeteznek, ízfokozók tömkelegét tesznek bele és mi mind szépen lenyeljük. Na de nézzük az utóbbi napok híreit:Termékvisszahívás! Kedves Vásárlóink ! A Coop üzletlánc beszállítói információk alapján a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva élelmiszerbiztonsági szempontból azonnali hatállyal visszahív bizonyos Iglo fagyasztott zöldség és Iglo zöldségkeverék termékeket az üzletek polcairól. A visszahívásban érintett termékeket a Coop üzletek visszaveszik...


Itt az újabb botrány: büdös ásványvizet vontak ki a forgalomból

2018. július 09., 16:02
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) lakossági bejelentés alapján végzett helyszíni vizsgálata után elrendelte a 2019.11.25. minőség-megőrzési idejű San Benedetto Oligominerale Naturale megnevezésű, 1 literes PET palackos kiszerelésű ásványvíz forgalomból történő kivonását - közölte a Nébih a Privátbankár.hu-val.
Nem lehetett meginni

A hatóság döntését elsősorban a termék kénhidrogénre emlékeztető mellékszaga indokolja, amely miatt az ital fogyasztásra alkalmatlannak minősül. A Nébih kötelezte az ásványvíz magyarországi forgalmazóját, a VízSztár Kft.-t, hogy 2018. július 25-ig valamennyi üzleti partnerétől hívja vissza a fenti paraméterekkel rendelkező italokat!

Mint közölték: egy vásárló által jelzett minőségi kifogás, továbbá élelmiszer eredetű megbetegedés gyanúja miatt végzett helyszíni vizsgálatot és hatósági mintavételt a Nébih július 5-én a San Benedetto ásványvíz hazai forgalmazójánál.
Más probléma is volt

A hivatal szakemberei a helyszíni szemle során megállapították, hogy a fenti azonosítókkal rendelkező termék kizárólag olasz nyelvű jelölőcímkével rendelkezik. A magyar nyelvű jelöléssel el nem látott élelmiszerek nem felelnek meg a hatályos jogszabályi előírásoknak, és a vásárlók egyértelmű, közérthető tájékoztatásának hiányában nem hozhatók biztonsággal forgalomba Magyarországon.

A hatósági intézkedés kizárólag a 2019.11.25. minőség-megőrzési idejű San Benedetto Oligominerale Naturale megnevezésű, 1 literes PET palackos kiszerelésű ásványvizet érinti. A Nébih felhívja a lakosság figyelmét, hogy amennyiben vásároltak ebből a termékből, semmilyen körülmények közt ne fogyasszák el.
Nem ez az egyetlen botrány mostanában. Néhány nappal ezelőtt a Jana ízesített vizeit kellett levenni a boltok polcairól. Ennek okáról itt írtunk.

Termékvisszahívás: nem csak az epres-guavás Jana vízzel volt gond, 5 másik íz is érintett

Újabb Jana márkájú üdítőitalokat vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Június közepén az eper és guava ízesítésű vizeknek volt vegyszerszaguk és zavaros színük, most 5 másik ízt hív vissza a hivatal.
Még június közepén adott ki figyelmeztetést a Nébih az eper-guava ízesítésű Jana üdítő miatt, amelynek a vásárlói panaszok szerint vegyszerszaga volt, és apró fehér szennyeződések úszkáltak benne.Mint ahogy arról akkor beszámoltunk, a hivatal kivonta a forgalomból a 22.02.2019., a 23.02.2019. és 24.02.2019. minőségmegőrzési idejű tételeket.
Most újabb felhívás olvasható a Nébih honlapján arról, hogy további 5 Jana-terméket hívnak vissza, amelyek ugyanabban a gyártási ciklusban készültek, mint a hónap elején visszahívott ízesített vizek.

A Nébih az alábbi Jana-termékeket hívja vissza:

  • Jana kékáfonya- és vörösáfonya-ízű, energiaszegény szénsavmentes üdítőital 1,5 PET minőségmegőrzési idő: 24.02.2019 L1
  • Jana szőlő- és mirabellaízű, energiaszegény szénsavmentes üdítőital 1,5 PET minőségmegőrzési idő: 26.02.2019 L1, és 27.02.2019 L1
  • Jana alma- és licsiízű, energiaszegény szénsavmentes üdítőital 1,5 PET minőségmegőrzési idő: 26.02.2019 L1
  • Jana citrom- és limettaízű, energiaszegény szénsavmentes üdítőital 1,5 PET minőségmegőrzési idő: 16.02.2019 L1
  • Jana Ice Tea erdeigyümölcs- és áfonyaízű és vegyesgyümölcs-ízesítésű, szénsavmentes üdítőital 1,5 PET minőségmegőrzési idő: 30.11.2018 L1


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése