Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2018. július 9., hétfő

Az a csúnya-csúnya CIA


Nézzünk körül a CIA háza táján kicsit.

CIA börtönök és illegális eszközökkel történő kihallgatások sokasága írható a számlájukra.
A börtönök miatt elmarasztalták ugyebár Litvániát és Romániát is.
Persze peren kívül is meglehet egyezni ám:
,,A két pszichiáter több mint 80 millió dollárt kapott azért, hogy kidolgozta a kihallgatások forgatókönyvét. Utasításaik alapján a kínzás határát súroló – az emberi jogi szervezetek szerint a kínzás fogalmát bőven kimerítő - módszerekkel próbálták vallomásra birni Hálid Sejk Mohammedet, a 2001. szeptember 11-i, New York és Washington elleni al-Kaida terrorcsapások kitervelőjét, Abu Zubajda magasrangú al-Kaida vezetőt és más terrorizmussal gyanúsított al-Kaida tagokat."

Mert egyeseknek mindent lehet.
A mai napig is működnek sajnos titkos bázisok, pl. Irakban, ahol egy repteret az amerikaiak üzemeltetnek, de magyarok végik, és a CIA is megmutatkozik ott, hiszen kihallgatásra visznek számukra fontosnak gondolt embereket. Talán jobb is nem tudni, miket művelnek velük...
Még a magyar honvédségnél sem igazán beszédtéma a bázis megléte, kivéve azok között akik voltak ott, és tudják hogy a CIA is képviselteti ott magát. Jah kérem a titok az titok, bármi áron annak kell lennie. A titkokkal csak az a gond, hogy előbb-utóbb mindig minden kiderül és a titok nem titok többé.

,,Kiderült, hogy még az amerikai állampolgárok sincsenek biztonságban, ha valaki úgy gondolja, hogy fenyegetést jelentenek az Egyesült Államok biztonságára, a külföldiek ellen pedig szinte korlátlanul bevethetők a CIA drónjai. "


,,Abed Hamid Movhus iraki tábornok, vezérezredes, Szaddám Huszein volt diktátor köztársasági gárdájának vezető főtisztje 2003. november 26-án a "klausztrofób vallatási technika" áldozata lett: egy elektromos vezetékkel körbecsavart hálózsákban lelte halálát, amelybe amerikai vallatói rakták. Két nappal előtte az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) által pénzelt félkatonai speciális alakulat tagjai a katonai kihallgatókkal közösen félholtra verték a foglyot, akit nem tudtak szóra bírni. "
,,Az amerikai kézre került Movhus tábornokot nagyjából az Abu Graib-i kegyetlenkedések idején kínozták halálra egy nyugat-iraki sivatagi fogolytáborban. Az iraki főtisztet a későbbi katonai közleménnyel ellentétben nem harc közben ejtették foglyul. Önmaga jelentkezett a Tigris nevű amerikai bázison, hogy közbenjárjon napokkal korábban fogságba esett fiainak szabadulásáért. Az amerikaiak az észak-iraki felkelés egyik kulcsfiguráját látták benne, és az eleinte együttműködő iraki katona ellen különböző, rögtönzött megfélemlítési, vallatási eszközöket vetettek be. Elhurcolták egy titkos sivatagi börtönbe, ahol a CIA Skorpió nevű csoportjának tagjai ököllel, botokkal és egy gumitömlővel kis híján agyonverték. A CIA később a létezését is tagadta ennek a speciális alakulatnak; nemzetbiztonsági okokra hivatkozva arra igyekezett rávenni a bíróságokat, hogy titkosítsák a meghallgatások anyagait. A dokumentumok csak később, ügyvédi fellebbezés után kerülhettek napvilágra."

,,A foglyokat részben a külföldön létrehozott titkos börtönökben hallgatták ki. Haspel állítólag 2002-ben a Thaiföldön létrehozott egyik titkos börtönben irányította a kihallgatásokat. Gina Haspel munkájának legtöbb részlete ma is titkos, ezért a szenátusi meghallgatáson sem fedhető fel. A megszüntetett kihallgatási programról és a titkos börtönökről szóló dokumentumokat - feljegyzéseket és videókat - 2005-ben megsemmisítették."

Ezek nem légből kapott, kitalált dolgok, hanem a kemény valóság. Csak éppen mindenki a szőnyeg alá söpri a tényeket.

,,Howard kifejtette: "Robbanóanyagként szuperfinom katonai minőségű nanotermit kompozit anyagokat használtunk." Azt is közölte: "a 7-es épület szinte minden egyes irodáját a CIA, a titkosszolgálat vagy a hadsereg bérelte, ami megkönnyítette" az akciót."

,,Malcom Howard elmondta: "Azt hittük, hogy forradalom lesz, ami egészen Bush elnökig vezet. (...) De egyik sem történt. Szinte senki sem kérdezett semmit. A média lelőtt bárkit, aki megkérdőjelezte, amit mondanak."

Malcom Howard elmondta, hogy a többi épület megsemmisítéséről nincs közvetlen ismerete, mert
"a CIA műveletei nagyon egyediek", és gyakori, hogy akik egy nagyobb projecten dolgoznak, valójában az egésznek csak egy kis puzzle darabjába vannak beavatva.
"Ha meg akarod tudni, ki van mögötte, csak kövesd a pénzt!" - mondta Malcom. - "Nézd meg a kereskedéseket, amik a 9/11 előtt történtek! Ezek a srácok tudták, mi jön! A CIA ügynökeinek fiai, kormányzati tisztviselők. A legerősebb amerikaiak közeli hozzátartozói. Cheney, Rumsfeld. Mindannyian gazdagok."
,,Malcom emlékeztet, hogy ezek kaszáltak az építõiparban és a háborúkban. Egyszerűen kijelenti:
"Bennfentes kereskedelem volt."

Egyébként a magyar nép elől abszolút elhallgatták, de számos ország - köztük Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Olaszország, Japán és Monaco - elindították a bennfentes kereskedelem vizsgálatát a szeptember 11-i támadások nyomán. Az Al-Kaida akciósorozatán sokan iszonyatosat profitáltak a tőzsdén. A Malcomról szóló hírforrások is leírják: a 9/11 körül bonyolult bennfentes kereskedelem volt. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése