Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2018. március 18., vasárnap

Hawking és a földönkívüliek







,,Stephen Hawkingnak mindig is megvolt a véleménye az idegen élettel kapcsolatban.
Arról is sokat beszélt, hogy mi történne nagy valószínűséggel, ha valóban felvennénk egy idegen civilizációval a kapcsolatot.
Stephen Hawking tudós- fizikus szerint ugyanis nagy valószínűséggel léteznek idegenek az Univerzumban, sőt nem csak más bolygókon, de csillagok belsejében és a csillagközi térben is létezhet élet.
Vezető tudósunk szerint az idegenek leigáznának és rabszolga sorsba hajtanának minket, ezért nem javasolt a kapcsolatfelvétel.
Stephen hawking szerint mindössze egy vagy két generáción belül megtalálhatjuk az idegeneket.
Mint már felvetette, ennek a találkozásnak kétesélyes kimenetele lesz, de abban biztos, hogy még vagy a mi életünkben, vagy a következő generáció életében az idegen civilizációk nyomára akadunk.
Szerinte ez az első kapcsolatfelvétel nem oylan lesz, mint a filmekben látott kapcsolatfelvételek.
Sokkal egyszerűbb lesz, sokkal "unalmasabb", ha lehet így fogalmazni.
Bizonyosságot fogunk nyerni, hogy vannak mások is rajtunk kívül, de feltehetően nem leszünk képesek a hatalmas kozmikus távolságok miatt közvetlenül kommunikálni a másik világgal.
Egy rádiójelet fogunk madj fogni, vagy egy távoli exobolygón találunk olyan jeleket, melyek egy civilizáció jelenlétére utalhatnak.
A felfedezés az egész emberi jellemet, a világhoz való viszonyulásunkat át fogja formálni.
Mindenkire óriási hatással lesz az egyén szintjén is eza felfedezés, és a vallások hitéleti válsággal fognak szembenézni.
Nem minden vallás fogja tudni jól kezelni majd a helyzetet, ezért milliók fognak elfordulni, és ateistává válni, de lesznek, akiket pont ez fog megerősíteni a hitében.
Elmondása szerint a katolikus egyház, és maga az elmúlt 10 év pápái már érezhetően eltolódtak ebbe az irányba, és felkészítették az egyházat és a híveket arra az esetre, ha bizonyítást nyerne, hogy más lények is élnek az univerzumban.
Már maga II. János Pál pápa is úgy gondolta, hogy lehetetlen, hogy mi legyünk az egyetlen értelmes élet az univerzumban.
Minden bizonnyal az egyházon belüli irányváltás kikényszerített a tudomány által.
Azonban csak így élhetnek túl, ha egy olyan világba csöppen a hit, ahol Isten más lényeket is teremtett."


Annyira érdekes az emberek elutasítása olyan dolgok irányába, amik nem egyeznek addigi, beléjük nevelt elveikkel. Holott a földönkívüliek létezését még a tudósok is kutatják. Mégis sokan foggal-körömmel ellenkeznek a létezésük akár csak szikrája iránt is.
Hawking nagy koponya volt, aki semmit nem vetett el, bár mintha kissé sötéten látta volna a jövőt. Én csak feltetelezem, hogy halálának esetleg köze lehet valamihez, amit végül felfedezett és közzé akart tenni. Lehetséges? Igen. Badarságnak tartjátok? Talán igen. Én viszont nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése