Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2018. március 18., vasárnap

Kóma és képességek
Az agyunk egy különleges szerv, ez nem titok. Jóval kevesebb százalékát használnuk, mint amennyit lehetne, ha megtanulnánk. Vannak akik képesek tudatosan használni az agyuk nagyobb részét, ezáltal irányítani testünket. Na de van olyan, amikor kómába esve, majd abból felébredve, agyunk furcsa dolgokat produkál. Olyanokat amiket a kóma előtt nem tapasztaltunk.
Erre a témára kerestem rá, és összegyűjtöttem néhány különös esetet.

,,Két hetet töltött kómában Kelemen Kata, és az élete gyökeresen megváltozott. A vendéglátós asszonyból festőművész lett, s nyelvtanulás nélkül is megértett sok angol szót. Egyetlen kullancs fertőző csípése örökre megváltoztatta a szolnoki Kelemen Kata életét. Az asszony még 1992-ben agyhártyagyulladást kapott, és kómába esett. Katát korábban mindenki gyakorlatias asszonyként ismerte, aki keményen dolgozott a vendéglátóiparban, annyi munkát végzett el, amennyi egy férfinak is sok lett volna. Rajzolni azonban soha nem szeretett, a művészetek sem érdekelték. Nem úgy az ébredése után.

– A kóma állapotára pontosan emlékszem, fényes volt minden, nyugalom és béke vett körül – kezdett bele a hihetetlennek tűnő történetbe Katalin.
– Nem éreztem semmi fájdalmat, olyan volt, mintha a mennyországban lennék. Az orvosok lemondtak rólam, de magamhoz tértem. A

kórházban eltöltött hetek után Katát Amerikába hívták rokonai. Amint megérkezett a másik kontinensre, különös képességeket fedezett fel magában. Soha nem tanult angolul, mégis megértette, mit mondanak az emberek. Három hónap elteltével pedig már a nyelvvizsgát is letette. Otthon ült és a tévében meglátott egy felhívást: rajziskolába kerestek tanulókat.

– Úgy éreztem, el kell mennem. Korábban nem tudtam rajzolni, sőt az iskolában a rajzleckéimet a nagymamám csinálta meg – magyarázza az asszony.
– Kezdetben nagyon csodálkoztam, milyen jól megy a festés, és alig hittem el, hogy valóban a saját alkotásomat látom a vásznon. Főként tájképeket és portrékat készítek, 2003 óta több száz képet festettem, amelyek eljutottak Európába és Amerikába is – mondja Kata, akinek annyira megtetszett a festészet, hogy képzőművész tanári diplomát szerzett. Az élete nyugalmasabbá, teljesebbé vált. "

,,Egy horvát kislány, miután felébredt a kómából, németül kezdett el beszélni és az anyanyelvét szinte teljesen elfelejtette. A 13 éves gyermek a kóma előtt nem tudott németül.

– Nem tudjuk, hogy milyen trauma érte a kislányt, amire az agya így reagált. Nem ez az első eset, hogy egy kómából visszatérő beteg az általa korábban nem ismert nyelven szólalt meg. Sőt, arról is vannak feljegyzések, hogy a kómából ébredő ember holt nyelven kezdett el beszélni – szögezte le akkor Dujomir Marasovic, a horvát kórház igazgatója. A kislány esetére az orvosok logikus magyarázatot kerestek, ám azóta sem találtak. "

,,Egy 35 éves brit nő heves migrénes rohamtól szenvedve került kórházba. Annak ellenére, hogy másfél éves kora óta ugyanott, Plymouthban él, és soha életében nem tanult kínaiul és nem is járt Ázsiában, kínai akcentussal kezdett beszélni a kórházban. Mikor felhívta őket, még a családja és a barátai is azt hitték, valaki viccel velük, mert nem ismerték meg a hangját.

Egy fiatal nő pedig így ébredt a mosdósi kórházban egy műtétből: "Amikor ébredezni kezdtem, egyedül voltam a szobában. Egy nővértől megtudtam, hogy mozoghatok, beszélhetek, így felhívtam a barátomat, és pár percet beszélgettünk, elmeséltem neki a műtét alatt történteket, és hogy jól vagyok. Utólag tudtam meg, hogy egy szót sem értett a beszámolómból, számára teljesen ismeretlen szavakat használtam, míg én azt hittem, csupán jó öreg anyanyelvemen beszélek. Fél órával később az orvosokkal már érthetően kommunikáltam."

Sokan csak a kézzel fogható, racionális dolgokban hisznek, elvetve minden olyat amit nem értenek, mert nem megmagyarázható. Pedig ha körbe nézünk a világban, megannyi esetet találhatunk, ami azt támasztja alá, hogy sokkal több minden létezik, mint amit látunk és kézzel megfoghatunk. Ez pedig tény!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése