Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2018. április 20., péntek

Fehérüröm, Tündérek, KoboldokA Sámánok szertartásaikhoz különböző tuadtmódosító szereket alkalmaznak, egy igen egyszerű okból: az elme kikapcsolására. Minden tudatmódosító szer képes az agyat "félalvó" állapotba hozni, ezáltal az nem generál felesleges gondolatokat az utazások során. Ennek a gondolatmentes állapotnak viszont ára van, nem is kicsi: minden ilyen szer kinyit egy kaput egy másik világ, egy másik világ lényei felé. Aki nem tudja, hogy kik ezek a lények, és milyen módon lehet velük kommunikálni, igencsak nagy bajt képes okozni magának. Sok olyan eset ismert, amikor a fiatalok éltek ezekkel a szerekkel, majd a megjelenő szellemlények meggyőzték őket, hogy angyalok és segíteni jöttek nekik, ezért magukba engedték őket, aminek a végeredménye démoni megszállás lett.

A görögök Artemisz istennő ajándékaként tekintettek rá. A keserűségi skálán a legamagasabb fokozaton áll, vagyis nincs nála keserűbb. Szinte minden keserű likőrt anno fehérürömmel ízesítettek. A híres-hírhedt Abszint fő alapanyaga is a Fehérüröm volt. Zöld Tündérként is emlegették az Abszintot a zöld színe és hatása miatt.
Az Abszintot akár Sámánpálinkának is lehetne tekinteni, mivel a Fehérüröm láthatóvá teszi a szellemvilágot, megnyitja a kapukat az evilágot üzemeltető, fenntartó fénylények felé. Ők a Tündérek, Koboldok, Elfek, Szilfidek, Szalamanderek. Aki Abszinttal élt hosszú időn keresztül, ezek a lények számukra is láthatóvá váltak. Az akkori orvostudomány ezt hallucinációként, skizofréniaként értelmezte.
A Sámánok akkor tesznek Fehérürmöt a pipájukba, ha a fényoldallal kívánnak kapcsolatba lépni, vagyis a felső világba szeretnének utazni. Ha az alsó világ a célpont, a Sámán akkor is tesz Fehérürmöt a pipájába védelem gyanánt, hogy a fényoldal segítse az utazást a sötétség birodalmában.
Természetesen, mint minde fehér dolognak van fekete oldala is. Létezik Ürömből fekete is. A Fehérüröm a fényoldal felé nyitja a kapukat, a Feketeüröm a sötét oldal felé. Ha Ürömmel kívánsz élni, első próbálkozásként inkább a fehér változtatot próbáld ki, majd amikor elég erőd lesz és tudod mi vár rád, csak akkor próbálkozz a fekete változattal!Már az egyiptomiak és a görögök ismerték és gyógyításra használták. A Magyar Királyság területén a középkori kolostorkertekben megtalálható volt, a szerzetesek különböző elixíreket készítettek belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése