Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2018. január 28., vasárnap

Film elemzés!


Jöhet ismét egy film elemzése?

  
                               A címe: A látogatók

Igen, eléggé snasszos cím, semmi extra. 2017-es film.
Iszonyúan sok negatív kritikával illették, én azt mondanám azért, mert sok ember még mindig a sötétségben tapogatózik, vagy a feje a homokban van- akinek amelyik variáció tetszik.
Mert aki kicsit is utána néz a dolgoknak, láthatja a filmet megnézve, hogy roppant módon elkapták a lényegét az egésznek.

A film elérhetősége, de persze máshol is megtalálható:
Az elérhető tartalom: Öt barát vakációzni indul egy távoli tóhoz; semmi mást nem remélve a kiruccanástól, minthogy jól érzik magukat. Az erdőben belebotlanak a remeteként élő, Wesley Snipes által alakított karakterbe és közben nem is sejtik, hogy a földet hamarosan idegen invázió éri.

Hogy nagyon ne menjek bele a részletekbe, de mégis a sok kritika ellen beszéljek, lássuk az apró dolgokat.
Ano régen is vittek el embereket, majd feljavítva, visszaküldték őket a Földre.
Persze a kormány és a katonaság, titkos szervezetek felfigyeltek az eseményre- ezen nem csodálkozunk természetesen-így aztán bár még nem tudták mire vélni az akkori beszámolókat, mégis egy-két elraboltat fogva tartva megfigyelnek, és későbbiekben meghallgatják a történetüket.

Aztán lássuk csak, jönnek a furcsa fehők, amiket először betudnak és híresztelnek úgy, mint hogy a globális felmelegedés következménye. Ez aztán nem tart sokáig, hiszen elég nehéz lenne továbbra is fenntartani eme álhírt, miután mindenfelé idegen űrhajók ereszkednek alá a felhőkből. És megkezdődik a tömeges elrablás. A film az 5 fiatal főhős köré tevődik, és természetesen őket is elviszik, majd feljavítva visszaküldik a Földre.
Csakhogy jön a kormány és a katonaság, és mivel már a korábban elrabolt embereknek is visszatérve különös, mondhatni természet feletti képességeik lettek, és jelen esetben nem csak néhány ember elrablásáról szól a történet, hanem több ezerről, így aztán marad számukra a likvidálás!

Igen, amit nem ismernek, tartanak tőlük, hát akkor írtják is. Mert lássuk be, ki tudja mi lesz ezekkel a szuper emberekkel a későbbiekben, hova fognak fejlődni, és ne adjja isten, még esetleg átveszik a hatalmat a kormány felett. Ugyan már kérem mi az a több tízezer szuper ember megölése azért, hogy a kormányzati szervek hatalma megmaradjon!
És bizony, mi is kísérletezgetünk mindig a nálunk alacsonyabb rendűekkel, mondván miért ne ha egyszer megtudjuk tenni? Ők is csak ezt teszik, illetve időközönként beleavatkoznak az emberi evolúció fejlődésébe.
Miért ne, ha megtehetik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése