Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2018. február 1., csütörtök

Megtévesztésen alapuló Világ.Most egy olyan írás következik, ami valószínűleg megosztó lesz, és sokan lesznek akik nem értenek egyet vele. Ez nem baj, sőt! Lehet hozzá szólni is teljesen nyugodtan. Több szem, többet lát alapon, vagy jelen esetben több elme, jobban átrágja alapon, hátha jutunk is valamire.
Az alábbiakban csak az én meglátásomat, tapasztalataimat tudom leírni.
De gondoltam, miért ne? Nyílvánítsunk szabadon véleményt ugyebár.

Tehát, az eddigi évek alatt-most vonatkoztassunk el a Valódi Vámpíroktól-sok magát vámpírnak kiadó emberkével volt "szerencsém" összefutni. Illetve egész Vámpír világot maguknak kitaláló embereknek, akik évek óta ebben a játékban tetszelegnek, és bár én magam nem értem miért is jó ez, de akkor lássuk az elméleteket és az emberi természetet.

Adva van egy lehetőség, ami a mai modern világban, nevén nevezve- Internet.
Sok-sok vámpír rajongó tini, fiatal, kamasz, mindegy. Szinte sírva könyörögnek, hogy had legyenek vámpírok, mert csak. Mert mondjuk szörnyen rossz az életük, stb,stb...
Ez egy roppant szuper lehetőség, az elmebajos, irányítás mániás embereknek. Hohó, akkor fogjuk a vámpír filmeket, vegyük azt alapul, vagy az internetet, és lássuk, kiket lehet irányítani, kik fölött lehet uralkodni szabadon, hiszen az Internet anonimitást is biztosít. Kivéve a valódiaknak ugye, mert ők bármikor belepillantanak bárki fiókjába, de ez most ugye nem lényeg az esetünkben.

Ezek a magukat Vámpír mesternek kiadó egyének, emberek, imádnak játszani. Valószínűleg az életükben egyáltalán nem sikeresek, de az ember imádja a hírnevet, és ha uralkodhat valaki felett. Sőt, lehet hogy ami egykor csupán játéknak indult, az idővel komolyra fordul, ha azt az oldalát szemlélem hogy mennyire könnyű a megfélemlítés általi tisztelet csapdájába esni és abban fürdeni önfeletten, hogy én vagyon a nagy valaki, aki a földbe döngöli a kis vinnyogó emberkéket, mert azt hiszik előttem semmi nem maradhat titok, vagyis kezemben az irányítás.

Ez egyébként szinte minden emberben ott van, jelen van, csak esetleg nem jön elő. Minden embernek több oldala van.

Isteni, bár nem valós mese köré szövik a kezdeményezők a történetet, harcokról, birodalomról, szerelemről, emberek meggyalázásáról, legyilkolásáról, felsőbbrendűnek titulált életükről. Aki kicsit is jártas az emberi lélek rejtelmeiben, annak nem nehéz befolyásolnia a másik embert. Illetve annak, aki szociopata mondjuk.

Jómagam soha nem tudtam megérteni ezeket az embereket. Egy darabig mondjuk eltudom képzelni ezt a játékot, tegyük fel, kell egy szakdogához, hogy hogyan reagálnak az emberek különféle helyzetekben. De ha már valaki(k) éveken keresztül ebben élnek, az már egy cseppet beteges, nem?
Vagy, ha nagyon bele akarnám látni a jót, akkor esetleg , de csak esetleg azért kezdték el, mert.... á, nem. Ennek nincsen mentsége!
Az is lehet hogy unatkoztak, és nem jutott eszükbe jobb időtöltés...?
Lehet, hogy az emberek többségével van baj, mert irányíthatóak, és könnyű őket megvezeti, ezt pedig sokan kihasználják.
Egyszer mondott nekem valaki egy nagyon jót: ,,A megfélemlítés általi tisztelet, nem egyenlő a szívből jövő tisztelettel!" Mennyire igaz.


4 megjegyzés:

 1. Szia Penelope! Nem értem, amiről írsz. Igaz, nekem nincs ilyenekkel tapasztalatom, de ha esetleg konkrétabban leírnád, hogy miről vagy kiről van szó, talán jobban megérteném. Úgy sejtem, hogy a veled történt dolgokból szűrted ezt le, de te egyedi eset lehetsz. Nem? Már úgy értem téged könnyebben megtalálnak ezek az illetők, mivel foglalkozol ezzel a témával.Egy átlagember, mint én nem találkozik ezzel, azért kérném, hogy egy kicsit bővebben fejtsd ki. Köszönöm, szia

  VálaszTörlés
 2. Bár azt el is felejtettem, hogy egyszer írt nekem egy Adaline nevű hölgy, mert kinyomozta az emailemet egy ezzel foglalkozó oldalról. Nem tudtam komolyan venni ezt az egészet, sokáig érdeklődött utánam, majd abbamaradt. Nekem csak ennyi a tapasztalatom.

  VálaszTörlés
 3. Szia Riella!

  Adaline is egy ember, aki nem annak képzeli magát. Volt " szerencsém" hozzá. Tudom ki ő valójában. Igazából nem olyan sokan mozognak ebben a körben, elég hamar kiismerhetőek.

  A lényeg, hogy van egy kis csoport, bár persze nyilván növeget a létszám. Egyszer valaki vagy többen elkezdte, kitalált egy számukra tökéletes kis világot, és kihasználva a net adta lehetőségeket, elkezdte ámítani az embereket azzal, hogy ők kik is. Vámpírok, akik harcolnak, területeket foglalnak stb... mondhatjuk egyfajta szerepjátéknak is, csek ehhez nincsen konrét internetes oldal vagy felület. És ha azt gondolod mondani nekik, hogy ideje lenne felébredni és nem álomvilágban éldegélni, még te vagy a szemellenzős. Tehát lényegében nincsen sok értelme ezekkel foglalkozni, mert halvány gőzük sincsen semmiről és nem is lesz. Mert ez így megfelel a számukra. Az irányítási vágy pedig nyilván eluralkodott egyeseken, ami valahol érthető mert az emberi természet ilyen.

  VálaszTörlés
 4. Teljesen igazad van Penelope.

  VálaszTörlés