Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2016. október 21., péntek

Transzhumanizmus, Inferno könyv-film
No, úgy gondoltam, boncolgassuk kissé az Infernót. Pláne most, hogy végre elkészült a könyvből a filmváltozat is. Ami, meg kell mondanom, nekem kicsit csalódás volt. Reméltem, hogy sokkal részletesebben kidolgozzák a filmet, csakúgy ahogyan a könyv volt. Persze tévedtem, de éppen ezért csak azt tudom hangoztatni, hogy aki a könyvet még esetleg nem olvasta, akkor pótolja be nyugodtan, mert ezerszer jobb, és részletesebb, mint a belőle készült film. Sőt- továbbmegyek, mert egyenesen elgondolkodtató dolgok vannak benne, és bár az emberiség pártját fogom természetesen, egy ilyesmi vírus igenis kellene az emberi fajnak.... na de akkor lássuk kicsit részletesebben is.
A könyvből idézek mert így érthetőbb, aztán majd mutatok néhány linket, illetve írást a transzhumanizmusról is. Egyébként pedig, amit nagyon elszúrtak a filmben, de persze biztosan nem véletlenül alakították így, az az volt, hogy eredetileg a vírus kiszabadult, sőt, már jó egy héttel korábban, minthogy megtalálták a tasakot. A másnapi dátum pedig a globális elterjedését mutatta. De a lényeg, hogy nem kimondottan gyilkos vírusról van só, hanem egy olyanról, ami... Lentebb mutizom.

,,
azért pusztulnak ki fajok, mert túlszaporodtak az élőhelyükön. Képzeljen el egy felszíni algakolóniát, amelyik egy kis erdei tóban él, élvezve a tó tökéletes táplálékegyensúlyát. Kontroll nélkül olyan gyorsan fog szaporodni, hogy hamarosan beborítja a víz felszínét, elzárva a napfény útját és megakadályozva mindannak a fejlődését, amiből táplálkozik. így azonban elhal az egész kolónia, és nyom nélkül eltűnik "

A parazita természetű vírusok egy organizmusba bejutva az adszorpciónak nevezett folyamat során rátapadnak egy sejtre. Befecskendezik a saját DNS-üket vagy RNS-üket a gazdasejtbe, és arra kényszerítik a megszállt sejtet, hogy a vírussal azonos vírusokat replikáljon. Ha ezek elérik a kellő számot, megölik a sejtet, és felrepesztve a sejtfalat kiszabadulnak, hogy új gazdasejteket szálljanak meg, ahol megismétlődik a folyamat.
A megtámadott egyed kilélegzés vagy tüsszentés útján fertőzött cseppeket juttat a levegőbe, amelyeket aztán mások belélegeznek, és maguk is vírushordozóvá válnak.

Egy vírusvektor... nem öli meg a gazdasejtet... hanem elhelyez benne egy előre meghatározott DNS-szekvenciát, lényegében módosítja a sejt genomját. egy alattomos természetű vírus.
Senki nem tudja, hogy megfertőződött. Senki nem lesz beteg. Nem okoz észlelhető tüneteket, amelyekből kiderülne, hogy genetikailag megváltoztatott minket. A vírus képes arra, hogy... terméketlenné tegye az emberi testet. Ezért hozott létre egy véletlenszerűen aktiválódó vírust. Noha az Inferno immár minden emberi DNS-ben jelenvaló, és tovább fogjuk adni a következő nemzedéknek is, csak az emberek egy bizonyos százalékában aktiválódik. Vagyis hiába hordozza a vírust a föld egész lakossága, csak az emberek egy véletlenszerűen kiválasztott részében okoz meddőséget .

Bertrand megszállottja volt a Fekete Halálnak... a pestisnek, amely válogatás nélkül pusztította el Európa lakosságának egyharmadát. Hitt abban, hogy a természet tudja, hogyan kell selejtezni. Amikor Bertrand elvégezte a meddőségi számításokat, örömmel fedezte fel, hogy a pestis egyharmados halálozási aránya pontosan az az arány, amely fenntartható számra rostálja az emberi népességet
A Fekete Halál megtizedelte a nyájat, és utat nyitott a reneszánsznak – mondta Sienna –, és Bertrand úgy teremtette meg a maga Infernóját, mint az egyetemes újjászületés egyfajta modern kori katalizátorát. A transzhumanista fekete halál annyiban más, hogy akikben megjelenik a betegség, azok nem pusztulnak el, csupán terméketlenek lesznek. Feltételezve, hogy Bertrand vírusa működik, a világ népességének egyharmada meddő lesz... és a népesség egyharmada mindig is meddő lesz. A hatás nagyjából olyan, mint egy recesszív géné... amelyet továbbadnak az utódoknak, de csak egy kis százalékukban válik dominánssá.

Nem lesznek tele a kórházak betegekkel és haldoklókkal, nem hevernek rothadó holttestek az utcán, nem gyászolják túlélők szeretteik elvesztését. Csak nem születik többé olyan sok gyerekük az embereknek. Addig csökken a bolygón a születésszám, hogy a népesedési görbe megfordul, és elkezd lefelé haladni.
Az eredmény hatásosabb lesz, mint a pestisé volt. mert nem csak átmenetileg fog visszaesni a népesség növekedése.


WHO nagyon komolyan veszi a túlnépesedést. Legutóbb is dollármilliókkal küldtünk orvosokat Afrikába, hogy ingyenes óvszert és felvilágosítást adjanak az embereknek a születésszabályozásról.
Tehát az Afrikai népességet érintené a születésszabályozás, és vírus.Gyakorlatilag már évek óta alkalmazzuk a génsebészetet és más módszereket... vakcinákat fejlesztünk ki, amelyek immúnissá teszik a gyerekeket bizonyos betegségekre... járványos gyermekbénulás, himlő, tífusz. Annyi a különbség, hogy most, Zobrist ivarsejt-manipulációs eredményeinek segítségével már azt is tudjuk, hogyan hozhatunk létre átörökíthető védettséget, amelyet az ivarsejtek szintjén visznek át az utódokba, így a következő nemzedékek is immúnisak lesznek az adott betegségre.

Zobrist azonban, ahogy sok más transzhumanista is, határozottan azt képviseli, hogy az emberiségnek evolúciós kötelessége használni mindazt, ami a rendelkezésére áll... többek közt az ivarsejt genetikai mutációját, a fajunk tökéletesítése érdekében.“

-egy tökéletes faj, ami ellenáll a betegségeknek, és erősebbé válik.

Tehát, igenis olvassátok el a könyvet, ha érdekel titeket az ilyesmi, és ne elégedjetek meg a filmadta válasokkal, mert az kutyafüle!!

No, akkor nézzük, mi is a transzhumanizmus:

,,Transzhumanizmus: az a hit, illetve elmélet, miszerint az emberi faj jelenlegi fizikai képességein és mentális korlátain túl is képes fejlődni a tudomány és a technológia segítségével (Oxford szótár meghatározása szerint). Hit és tudomány egyazon definíción belül, ugyanarra utalva? Lehetséges ez? Az Egyesült Államokban mindenesetre már működik a ,transzhumanizmus párt amelynek ráadásul egy magyar származású filozófus, sci-fi író, Zoltan Istvan a vezetője, amint arról a 444 beszámolt.
Ez a 2014-ben készült dokumentumfilm a különböző vallási hiedelmek és ősi misztériumok mentén értelmezi újra az emberiség múltját és jövőjét. Először magyarul!


Hamarosan több százmillió ember hisz majd benne” - állítja Zoltan Istvan

Zoltan Istvan 36 éves korában kezdte írni első könyvét, amellyel egyből műfajt teremtett.
Mit lehet mondani egy olyan regényre, amelyben a pozitív főszereplő lebombáztatja a Szent Péter teret az ott lévő, több száz imádkozó hívővel és a katakombában imádkozó pápával együtt, majd megsemmisíti a Kába-követ Mekkában, ezután a jeruzsálemi Templom-hegyet törli el, de nem kerüli el a pusztulást a Buckingham Palota, a Notre Dame és a brüsszeli EU-központ sem? Mondjuk azt, hogy radikális?” - írja Kánai a The Transhumanist Wager (A transzhumanista fogadás) című könyvről írt ismertetőjében.
A regény főhősének célja a halhatatlanság elérése. Jethro Knights túl racionális, túl okos, a társadalmi érintkezésben pedig bántóan őszinte alkat; a Victoria Egyetem negyedéves filozófia szakos hallgatója. Igazi különc, úgy érzi, egyedül van az egész Univerzumban. Se kutyája, se macskája, ahogy mondani szokás. A new yorki Transzhumanista Fórumon gyújtó hangú vádbeszédet tart szenátorok és az USA elnöke előtt. Ostorozza az anti-transzhumán nézeteket.
A legtöbb ember gyáván idióta
veti oda később egyik professzorának, akinek a könyvét diáktársai előtt a földbe döngöli. Az egyetemről mennie kell, de nem is bánja: ötszáz válogatott könyv társaságában saját építésű hajójára száll, hogy ott fogalmazza meg transzhumanista nézeteit. Közben állást kínál neki az International Geographics nevű magazin, és ő utazó riporter lesz. Írásai hatalmas sikert aratnak, a világ legveszélyesebb helyeiről tudósít. Pénzt gyűjt, hogy egy kompromisszum nélküli, globális transzhumán szervezetet hozzon létre, amely megváltoztathatja a földi történelmet.
Ami a regényem első harmadát illeti, részben önéletrajzi. Az egyetemi időszak, a hajózás és a National Geographicnál szerzett újságírói szerzett tapasztalatok (főleg a Kashmirhoz kötődőek) természetesen sok szempontból a saját életemen alapulnak. A könyv többi része ellenben kitaláció.” - mondja István a mű születéséről az interjúban, amit érdemes végigolvasni itt.
Kedvcsinálónak néhány idézet:
Az volt a célom, hogy az emberek érdeklődni kezdjenek a kiterjesztett élet és a transzhumanizmus iránt, és arra jutottam, hogy erre az a legjobb módszer egy izgalmas és elgondolkodtató regény kiadása.”
A könyvem talán besorolható a tudományos fantasztikum kategóriájába, de nagyon is a „közeljövő”-ben játszódó olvasmány. Úgy vélem, a transzhumanizmus olyan téma, amely egyre közelebb és közelebb kerül a megvalósuláshoz. Egyszóval olyan dolog, amely hamarosan fősodorbelivé fog válni. Ami azt illeti, szerintem a közeli jövőben több százmillió ember fogja transzhumanistának tartani magát.”
Megértem, hogy értelmezheti valaki a transzhumanizmust vallásként. De számomra a vallás egy isteni erőben való hitet és az ahhoz való odaadást jelenti. És az én értelmezésemben effélék nem részei a transzhumanizmusnak – az okozatiságban való hitet, valamint lehetőségeinek fejlesztését jelenti, hogy az ember javíthasson az életén.”
Olyan folytatást szeretnék írni, amelyben Jethro Knights olyan spirituális kérdésekkel és dilemmákkal néz szembe, amelyekkel csak egy halhatatlan transzhumán lény képes.”
A 42 éves Zoltan Istvan San Franciscóban élő vállalkozó. Származása ellenére ő maga nem beszél magyarul. A Columbia Egyetemen filozófiai és vallástudományi tanulmányokat folytatott. 21 éves korától teljes magányban évekig tartó föld körüli vitorláshajózással töltötte idejét. A National Geographic tudósítójaként száznál is több országban járt. Szöveges és filmes beszámolói, cikkei olyan médiumokban kaptak helyet, mint például az NBC, CBS, ABC, FOX, Animal Planet, Travel Channel. Kasmíri háborús beszámolójáért díjat is kapott. Világhíres lett egy új extrém sportág, a vulkándeszkázás kitalálásáért és népszerűsítéséért. Később a WIldAid nevű környezetvédelmi csoport igazgatójaként a dél-kelet-ázsiai illegális vadkereskedelem ellen küzdött. Az Egyesült Államokba visszatérve sikeres üzletember lett.
F:vigyazo.blog.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése