Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2016. augusztus 9., kedd

Töprengés

Időnként talán mindenki eltöpreng azon, hogy van-e olyan, amit úgy hívunk Sors! És még ha van is, megkerülthető, kikerülhető, kijátszható?
Mi írjuk magunknak, vagy eleve adott dolog ez a ,,valami"?
Egy adott sorssal születünk, amit jobb elfogadni, vagy harcoljunk inkább ellene? Persze ehhez kell az is, hogy tudjuk, mi is a valódi sorsunk...
Hogy ezt honnan tudjuk? Jó esetben rájövünk, vagy egyszerűen érezzük. Ezt talán leírni, elmagyarázni nem is lehet, hiszen mindenkinek saját magának kell éreznie, hogy helyes úton van-e. Talán erre mondjuk azt, hogy lelkiismeret. Talán csak a kicsi belső hangunk által üzennek nekünk felsőbb körök, és próbálnak a helyes úton tartani. Na persze mi a helyes?Azért elgondolkodtató, hogy azok az emberek, akik törnek előre, átgázolva mindenen és mindenkin, nekik vajon nincsen lelkiismeretük, mert... talán mert ez a sorsuk? Vagy hogy is vagy ez? Egyáltalán érdemes ilyesmiken töprengeni, és van értelme szembe menni a sorssal?
Ha logikusan átgondolom, érdemes elfogadni. Csakhogy a logika nem mindig működik úgy, ahogyan kellene. Valljuk be, elég kevés ember elégedett a jelenlegi életével-mert soha nem jó az ami éppen van, mindig hadakozunk mindennel, de legfőképpen saját magunkkal. Pedig mindenki a nagy gépezet kicsinyke része, és ezért mindenkinek megvan a saját maga feladata ebben az életben.
Ha szembe megyünk a sorsunkkal, akkor talán az élet előbb-utóbb rákényszerít minket, hogy megismerjük saját magunkat, és elfogadjuk azt akik jelenleg vagyunk ebben az életben. Addig kapjuk a pofonokat, kellemetlenségeket, amíg be nem látjuk, bizony ez van, nincs menekvés, és igenis az van ami. Hadakozni szinte felesleges, mert életfeladattal születünk, amit mi vállaltunk be. Ha tetszik ha nem.
Lehet kissebb kitérőket tenni, de előbb-utóbb úgyis visszakerül mindenki arra az útra, amit vállalt.
Akárhogyan is legyen, az első lépés azonban minden esetben feltenni a kérdést- ki vagyok én, miért vagyok itt, mi a sorsom?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése