Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2018. június 2., szombat

Salamon-Orion-Pléjádok-Vatikán
Bevezetőként:

,,A Képes Krónikából tudhatjuk meg, hogy 1064-ben, amikor Salamon királyt Pécsett megkoronázták, a következő éjszaka támadt tűzben „a harangok lezuhantak a tornyokból”.

A Vatikáni pecsétben- bár már erről is írtam, megtalálhatóak a kulcsok, a fenyőtoboz, vödrök, nyolcágú csillag.
A nyolcágú csillag Melchizedek-et is jelképezi, aki a Szabadkőművességben a magas papi tisztséggel áll kapcsolatban (magas szabadkőműves fokozat).
Valójában a nyolcágú csillag (ogdoad) is kapcsolódik Egyiptomhoz, a templomosokhoz, sőt a Koránhoz, és még ha tovább akarok menni akkor Salamon király démoni pecstjeihez is akár.
Az egyiptomi vallásban több csoportra osztják az isteneket, de ami minket jelen esetben érdekel az :
A hermopoliszi Ogdoád: Jelentése nyolcrétű/nyolcak. A négy férfi-nő pár. A nőket a kígyókkal hozták kapcsolatba, a férfiakat a békákkal. Tagjaik Naunet és Nu, Amaunet és Amun, Kauket és Kuk, Hauhet és Huh. A hermopoliszi teremtéskultusz jelképe volt. A nyolcas számnak nagy jelentősége van az ezoterikus hagyományokban, a kabbalistáknál, a gnosztikusoknál, és nyolc pont van a templomosok keresztjén is.
Érdemes Sabbatáj Cvi után is olvasgatni és akkor kiderül, hogyan is lehet párhuzamot húzni a szefárd kultúra, a kabbalista hit, és a muszlim vallás között.

A kulcsok.
A Vatikán rejtett kódját feltörte Wayne Herschel író és kutató, aki kutatását a Salamon kulcsa című kéziratban található piktogram-kirakósra alapozta. A kulcs, az Orion övvel és a Pléjádokkal kapcsolatos titkok őrzését és elzárását jelképezi! Hogy hogyan jött erre rá, az alábbi videóból megtudható. Én mondjuk nem általa tudom, de ez lényegtelen. Csak azért írtam le ezeket, mivel Wayne is erre a megállapításra jutott.Itt magyarul és bővebben lehet megnézni és hallgatni az anyagokat:
Nézzük a Pléjádok jelentőségét kicsit régebbről, konkrétan egy 1908-as cikket idézek:

A csillagok csoportositása csillagzatokká már igen régi. A Nagy-Medve, a Kis-A^edve, a Bika V betűje, a Plejádok, a Kaszás (Orion) nagyon régóta ismeretesek. A tej-ut á skandi- návoknál „téli ut“, az irokézeknél és Amerika több népénél a „lelkek útja“. A lelkek azon a kapun jönnek ki a világra, mely a Zodiakus és a tej-ut metszés-pontján, az Ikrek csillagzata közelében van tárva, vissza pedig azon kapun térnek az istenekhez, mely ugyanígy a Nyilas mellett áll. A francia parasztok ma is Szent- |akab utjának nevezik, a görög hitrege pedig a Herkulest szoptató Junó melléből kiszökellett tejcseppnek tulajdonítja; a peruiak csillagpornak hiszik.
A plejádok csillagzatában az irokézek és több más régi népek táncosok és táncosnők csoportját látták; Indiában, Olasz-, Angol- és Franciaországban inkább kotlós-tyuknak képzelik. Népünk ma is „fias-tyuk“-nak nevezi.
A csokitapiákra, vagyis a feketelábu indiánokra a plejádok szemmel tartása föfontos- ságu dolog. E nép eme csillag-halmaz feltűnéséhez és leszálltához szabja ünnepeit. Midőn — ez országban ősszel — letűnnek az égboltról, akkor kezdik a mezei munkát és vetemé- nyezést. Ez az Inissziman, vagyis a férfiak ünnepe. Midőn újra megjelennek, a Montokét, vagyis az asszonyok ünnepét ülik. Az első a mag elvetésének, a második az elrejtett visszatérésének ünnepe. A plejádok feltűnése előtti napon az asszonyok mulatnak, a Mazzistamnak
nevezett árboc körül ugrálva. Az asszonyok a plejádokra, a férfiak a Napra esküsznek. „Hetekének nevezik őket, a hét kötelességet fejezve ki vele. Valamennyi vallásos ünnepükön feléjök nyújtják a béke-pipát s hozzájok könyörögnek, hogy áldást hintsenek az életre.
Szerintük a plejádok hét ifjú volt hajdanában, kik éjjelenként a szent veteményt őrizték és szent táncot jártak körülötte. Epizor, a hajnal-csillag, táncuktól elbűvölve, az égre emelte őket, ahol a csillagok gyönyörrel szemlélik lejtésüket.
Az indián orvosok számára elő van Írva „a megtisztulás fürdője.“ Egy háromszög-alakú gödörbe hét meleg téglát tesznek s hideg vizet öntenek belé. Megtévén bűvös szellem-idézéseiket, a plejádokhoz folyamodnak, hogy segítsenek leküzdeni a test betegségeit. Talizmánul hét csontot, hét golyót, vagy hét gombot hordanak magukkal.

A régieknél a plejádok a hajósok csillagzata voltak, mert csak májustól novemberig, a Földközi-tengeri hajózás időszakában láthatók, s mivel éjjel a sarkcsillag helyett a tengerészek tájékoztatására szolgáltak. A rege szerint a plejádok, vagy más néven az Atlantidák, Atlasz és Pleione hét leánya voltak. Busiris, Egyptom királya üldözte és Herkules megszabadította őket. Orion üldözése elől fölvitettek az égre és csillagokká változtak. A legfényesebb Alcyone ; a Bika harmadrangú; Electras és Atlas negyed-, Merope, Maia és Taygetes ötöd-, Cseleno, Pleione és Asterope hatod- és nyolcadranguak. A két utóbbi szabad szemmel nem látható I és Cselenot is csak az éles szem veszi ki. A trójai háború idejében hihetőleg megcsökkent a fénye, mert egy régi verzió szerint azért tűnt el, mivel megutálta e harcok vérengzéseit.

A fenyőtobor a tobozmirigyet szimbolizálja, a vödrök a fejlett genetikai tudást. Tehát igen, a Vatikán őriz titkokat, nem is keveset, hiszen véleményük szerint az emberek nincsenek felkészülve a titkokra. Sőt, nekem inkább olybá tűnik, hogy inkább még jobban elzárják a tudást, mint régebben tették. Ahogyan az is titok, hogy a Halottak városa/Nekropoliszban lévő egyik mauzóleumban nyugszik Szent Péter. Vagyis ez nem titok csak éppen nem fedi a valóságot, mert nem ott van, ezt csak elhitették az emberekkel. Szent Pétewr oltteste is ugyanoda került, ahova az Árpád-házi uralkodók testei.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése