Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2018. május 31., csütörtök

Halálos vírusok itt is ott isA mostani írást egy film ihlette- tudom, már foglalkoztam ilyesmivel, de ez is megér egy misét, ha mondhatom így. A film címe Containment.
Természetesen elkaszálták egy évad után, holott volt terv a folytatásra. Olvastam filmkritikát is, és sajnálattal láttam, hogy mint annyi másik jó filmet, ezt is lehúzzák mert megrekednek a kapcsolatok taglalásában. Pedig azok mellett egy sokkal mélyebb értelme is van, illetve nem is annyira mélyen van elrejtve ám, hiszen a nyomozós szál a lényeg benne, az hogy ki hogyan hozta létre, milyen okból engedte szabadjára a vírust magát. A kisemberek akik átlátják, és kinyomozzák, kibogozzák a szálakat és próbálják napvilágra hozni a tényeket, nos, ahogyan a valóságban úgy a filmben is alapos lejáratásnak lesznek kitéve, ill. mivel késve lépnek, a felelős megússza a dolgot. Mindenkire szépen ráfogja a dolgot, csak hogy magát mentse... Persze a magyarázat is megvan ám miért tette mindezt, miért indította útjára a vírust..Ha úgy tetszik járulékos veszteség csupán néhány száz-ezer ember.
Mivel a kormány másra sokkal több pénzt fordít mint a bioterrorizmus megelőzésére, hát akkor megmutatjuk hogy mi van ha ilyen fenyegetést félvállról vesznek... az nem lényeg mennyi ártatlan ember életébe kerül. Az már sokkal lényegesebb hogy saját maga fényezve legyen, mint egy olyan ember aki mindent megtesz mind a bent lévőkért, mind pedig a kordonon kívül lévőkért. Közben odabent szó szerint élet-halál harc folyik. És belegondolva az a szomorú, hogy a valóságban is ez lenne.
A filmet érdemes megnézni, igaz feliratosan található meg.
Na de menjünk tovább...

Egy régebbi írásomból idézek:
Igazából nagyon sokféle mutálódott vírus létezik. Minden vírus, ami létezik ezen a Bolygón, úgy lett előállítva. Van amit üzleti fogásként a gyógyszeripar fejlesztett ki, és van, ami kifejezett népességcsökkentési célból jött létre. Sokfajta kísérlet folyt már ilyen-olyan kisebb népességgel rendelkező helyeken. Pl. A zombi vírus. Ez csak egy példa a sok közül. A harmadik világban már félnek az okos kis orvosoktól, és oltásoktól, elbújnak a nők, ha oltásról van szó. És milyen jól teszik!!
Egyébként próbálnak egy olyan vírust is kifejleszteni, amitől sokkal jobban kezelhetőbbek leszünk. Mostanra már túlságosan is gondolkodó faj lettünk, és ez egyeseknek nagyon nem tetszik, ami érthető, hiszen túl sokan vannak már akik átlátják a dolgokat.

Erről pedig csak annyit, hogy kellett egy titkos dologhoz, ezért „eltüntették” az eredeti helyéről. Egyébként pedig erről is készül már film, mint annyi mindenről. A címe: Fertőzés. Ebben nagyon szépen látszik, hogy hogyan is tárolják ezeket a veszélyes vírusokat, és bár a film végén úgy állítják be, mintha egy szerencsétlen disznó-denevér dologból alakult volna ki a vírus, azt bizony szánt szándékkal tenyésztették ki, és kísérleti céllal engedték szabadjára.

Nincsen olyan, hogy véletlenül tűnik el ilyen vagy hasonló víruska...Olyan viszont annál inkább, hogy eltüntetik, kifejlesztik, kieresztik és megnézik milyen hatást gyakorol az emberekre.

Lássuk kicsit mi a helyzet idehaza, csak hogy átláthatóbb legyen másnak is. Már a cím is sokat elárul.

Már a legvadabb vírusok is kutathatók Pécsen

,,Közép-Európában nincs még egy olyan biztonsági szintű víruslaboratórium, mint amilyenné most fejlesztették a Szentágothai Kutatóközpontban működő egységet. A kutatóhely révén a Pécsi Tudományegyetem egy világméretű hálózatba csatlakozott.

Betörhetetlen acélajtó, ablaktalan terem, odabent szkafanderben dolgozó tudósok. De mindez nem egy hollywoodi katasztrófafilm díszlete, hanem a valóság, a Pécsi Tudományegyetem víruslaborja, amely immár a legmagasabb biztonsági szinten a legveszélyesebb kórokozók kutatását is lehetővé teszi. A Szentágothai János Kutatóközpontban hétfőn délelőtt avatták fel a lehető legfejlettebb technikával felszerelt kutatóhelyet, amely Közép-Európa szerte egyedülállóan modern és biztonságos.

A labort bemutató Jakab Ferenc, a biológiai kutatócsoport vezetője elárulta: az EU-ban 10 ilyen szintű labor van, egyetemi kézben viszont csak kettő. Ez utóbbiakban, így Pécsen is zajlik az alapkutatás, a gyógymódok felderítése, mert a többi kutatóhely kapacitásait leginkább a diagnosztika köti le.

Nem fogom az egész cikket ide másolni, a linken elolvasható és el lehet gondolkodni sok mindenen ezzel kapcsolatban, illetve mutatok még néhány másik hírecskét is.
Link:Egy 2014-es hírecske következik:

Kartondobozban bukkantak a félretett halálos vírusraAz ötvenes években félretett halálos himlővírust találtak egy amerikai szövetségi laboratórium raktárának takarításakor Washington közelében.

Egy hónapon belül már másodszor derült ki valamilyen komoly hiányosság a halálos kórokozók kezelésével kapcsolatban az Egyesült Államokban - mutattak rá amerikai egészségügyi illetékesek.

Az Amerikai Betegségellenőrzési és -megelőzési Központ (CDC) arról számolt be, hogy a bethesdai Országos Egészségügyi Intézet területén található egyik régi laboratóriumot takarító munkások július 1-jén egy kartondobozban találtak meg hat fiola himlővírust. A minták épnek tűntek és nem utalt semmi arra, hogy bárki veszélyben lett volna.

A himlővírus helytelen kezelése egy hónapon belül már a második súlyos eset, miután kiderült, hogy lépfeneminták átszállításakor véletlenül élő baktériumtörzsek is átkerültek a CDC egyik laboratóriumából egy olyan alacsonyabb biztonsági fokozatú másikba, ahol erre nem voltak felkészülve, így potenciálisan több tucatnyi laboratóriumi dolgozó volt kitéve a kórokozónak.

Tom Skinner, a CDC szóvivője kedden elmondta: vizsgálják, hogy a himlővírusok életképesek-e és okozhatnak-e megbetegedést. A tesztek elvégzése után megsemmisítik a mintákat. A hat fiolát már átszállították a CDC atlantai intézetébe.

A himlőt 1977-ben világszerte felszámolták, a kórokozó mintáit egy nemzetközi egyezmény alapján már csak két raktárban szabad őrizni: a CDC atlantai központjában és Oroszországban, a novoszibirszki Állami Virológiai és Biotechnológiai Kutatóközpontban. Mindkét tároló - ahol a vírust kutatási célból őrzik - az Egészségügyi Világszervezet (WHO) megfigyelése alatt áll.

A CDC közölte, hogy értesítette a nemzetközi szervezetet a himlővírusminták előkerüléséről. Amennyiben a vírusok életképesnek bizonyulnak, a WHO megfigyelőit is meghívják a megsemmisítésükre.

Egyes aggodalmak szerint a himlővírust a bioterrorizmus fegyverként használhatná, a CDC azonban úgy véli, erre vajmi kevés az esély.
Link:
Látjuk ugye nagy összhangot a tudósok részéről.... ahogyan az is nyilvánvaló, hogy nem képesek, vagy inkább nem akarják megfelelően kezelni és védeni a víruskás fiolákat...


A végére tartogattam a legjobbat...

Ez egy szabadulós szoba élő játék. A leírás "lenyűgöző".
,,A Bio-Med gyógyszer és víruskutatásokat végző föld alatti laboratóriumában szintetikus úton előállított vírusokkal és gyógyszer alapanyagokkal végeznek kísérleteket. A cég engedélye a legfeljebb BSL-3-as fokozatú nem halálos anyagokkal történő kísérletekre szól, ám a kutatásokat ellenőrző bizottsághoz névtelen bejelentés érkezett tiltott, BSL-4-es szintű kísérletek végzéséről. A bizottság ellenőröket küldött a laborba, hogy kivizsgálják az esetet.
Ennek a csapatnak az egyik tagja Te vagy, kedves játékos. Vajon a bejelentés igaz volt? És ha igen, sikerül erre bizonyítékokat találni? A felelősök készségesek lesznek, vagy akadályokat gördítenek elétek?"Még nagyon sok információ, cikk és egyebek fellelhetőek a neten, aki gondolja, kutasson, keressen tovább.
Én most nem akartam túl hosszú irományt összehozni, nehogy a kedves olvasó a közepénél azt mondja, uncsi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése