Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2017. december 15., péntek

Oktatási rendszer a 21. században....

Hogy hogyan lehet tönkre tenni egy kisdiák lelkivilágát? Elmesélem. Legfőképpen oktatásra alkalmatlan mai tanárok segítségével.
Kezdjük azzal, hogy ebben a rohanó világban nem elég, hogy kicsi gyermek bekerülve az Óvodába, Iskolába, egy leépítási vagy hogy is mondják? -Asszimilációs- folyamat veszi kezdetét, ha ez nem a tervek, elvárások szerint megy, akkor jön a fekete leves.
Ugyanis, vannak különc gyerekek- egyébként belőlük kellene több! Hiszen a cél az lenne, hogy minden gyermek kibontakozhasson a saját maga képességei által- ez lenne az ideális, egy ideális világban- De nem a mostaniban.
Nos, ezek a gyermekek szenvednek a közösségekben, görcsösen megakarnának felelni, hiszen ez frankón beléjük nevelődött, csakhogy nem tudnak. Mondjuk van egy visszahúzódó gyermek, aki minden áldott nap gombóccal a torkában és a gyomrában megy iskolába. Megfelelés a rendszernek, a tanároknak, mindenkinek. És akkor a tanár nem röstell értetlenkedni, mire fel feszeng, görcsöl a gyerek, láthatóan görcsöl, hiszen remeg, reszket, ha megkell mukkannia már rosszul lesz akár. Erre aztán jön a taktikai váltás, óóóó, hát akkor szégyenítsük meg a kölköt, mert hát mi az hogy nem képes beilleszkedni. Egy egyébként nyugodt, kedves, csendes, őszinte gyermek. Ha őszintén elmond valamit, mit kap? Megalázást a többi gyerek szeme láttára, leüvöltve a feje, többiek röhögnek, a tanár nagy elégedettségére. A helyett, hogy ha valami probléma van, és nem tetszik a tanárnak valami, fogna magát, behivatná a szülőt és ketten megbeszélnék, mert bizonyára megvolt az oka mindennek, és nem a gyereket kell megalázni! Az ilyen a szememben se nem tanár, se nem felnőtt és még csak apának, anyának sem való!!! Aki tanár létére képtelen arra, hogy minden egyes gyermeket, rá bízott kicsiny csemetét szeressen és azon legyen hogy fejlődjön, és inkább azon munkálkodik, hogy tönkre tegye a lelkét, az ássa el magát jó mélyre! És akkor a későbbiekben meglepődnek, felháborodnak, ha a felcseperedő gyerek szemében már semmiféle tekintélyük nincsen, sőt akár még nekik is mennek? Tényleg meglepő lenne ezek után? Aligha.
Hogy hogyan lehet egy őszinte, kedves gyerekből, apránként szívtelen, kegyetlen, mindenkire fújó kamaszt, majd pedig felnőttet faragni? Többek között kérem így! Rendjén van ez????

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése