Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2019. július 3., szerda

Örök életű

Kép forrása:világfigyelő


Anno, még jó régen láttam egy filmet, amit azóta már el is felejtettem.
Pár napja azonban rábukkantam, amikor bizonyos dolgok után kutakodtam a Viághálón.
A film címe: Az őslakó- egy 14 ezer éves emberről szól, érdemes megézni és feltenni magunknak a kérdést, lehetséges-e? Nyilván a válasz az lesz, hogy miért ne? Mindjárt fel is vázolom, miért nem lehetetlen a dolog.

Először azonban röviden a filmről:
,,John Oldman történelemprofesszor 10 évnyi tanítás után otthagyni készül az egyetemet, ám búcsúbuliján kollégái és barátai magyarázatot követelnek a hirtelen jött távozási kényszerre. Oldman vonakodik, de végül megosztja velük titkát, vagyis, hogy immár 14 ezer éve jár a Földön, és mivel nem öregszik, 10 évente odébb kell állnia, mielőtt környezete gyanút fog. A kollégák először viccnek hiszik Oldman állítását, majd átverésnek, végül őrületnek, de a játék kedvéért belemelegednek a beszélgetésbe, és hamarosan ráébrednek, hogy nem tudnak megcáfolni semmit, amit mond. "
F:
https://geekz.blog.hu/

No akkor hogy miért nem lehetetlen. Ha egyszer elfogadjuk, hogy vannak számunkra ismeretlen, furcsa, már már megmagyarázhatatlan dolgok, de csak azért, mivel nem abban a szellemben nevelkedtünk, hogy ilyenek léteznek, akkor beláthatjuk, hogy bizony nem lehetetlen, ámbár elég fura.
De idővel ezek a fura dolgok, már talán ugyanolyan természetesek lesznek, mint most a számítógép, hogy stílusos legyek.

Azt is tudja a mai tudomány, hogy az öregedésért egyebek mellett a telomerek rövidülése a felelős, tehát ha veszem azt a rövidülés valami okból kifolyólag, vagy akár csak a természet tréfája folytán egyszer csak nem rövidül tovább, nos akkor nincs öregedés, nincs halál ilyen módon.

Akkor most játszunk el a gondolattal, hogyan is élné a napjait egy "halhatatlan" ember. Egy 14 ezer éves ember.
Tehát, mondhatni ősember lenne. Sokat tanult volna az évezredek alatt, és igen, mindig új cselt kellett volna kieszelnie hogy ne ismerjék fel. Na de kezdjük az elején. Csak mert érdekes.

Vegyünk egy embert, aki több ezer éves. Ha ősember volt, akkor jó sokáig megúszta betegségek és balesetek nélkül, na de tudjuk hogy jó nagy a világ, mindig van hova elrejtőzni és elvándorolni, pláne ha az ember nem öregszik.
Ez az ember tegyük fel elmeséli az életét, akarom mondani azokat a dolgokat amikre emlékszik, hiszen akárhogyan is de emberről van szó, akinek az agya befogadó képessége nem végtelen, és határtalan. Tehát csak a nagyon jó v. Nagyon rossz dolgok maradnak meg emlékként, és még néhány jelentősebb esemény, ami őt érte.

Akkoriban még a halál, öregedés, betegség stb..., mint fogalom aligha léteztek, inkább csak ez volt és kész. Valaki sétált, élt mozgott, tette a dolgait, aztán egyszer csak többet nem, elesett, nem kelt fel, később bűzleni kezdett, kész. 

 
Eleinte vezér volt, mert varázslónak hitték, hiszen nem öregedett, később viszont pont ezért üldözték. Azt hitték, ellopja más emberek életerejét és ezért nem öregszik, tehát menekülnie kellet.

Nomád törzsekben élt, akik a vadakat követték.
Az első 2000 évben hideg volt. Aztán alacsonyabban fekvő területekre mentek, mert rájöttek ott melegebb van. Régen még az égtályak neveit sem tudta, mindent csak később tudott már beazonosítani, ahogyan ezek neveket kaptak.
Idővel bejárta az egész világot, elindult nyugatra, majd keletre, a Nap irányába.

Képzeljük csak el, milyen lehet nem érteni azt, hogy miért nem hal meg, míg körülötte mindenki más igen. Mindenki akit ismert egykor, szeretett akár, öregednek, meghalnak, ő pedig csak él, és halány lila gőze sincs mi az oka. Vagy késpőbb ha a tudományos okát tudja is, de a miértet nem.
Mindig új cselt kell kieszelnie, hogyan maradhasson rejtve, akár a saját fiaként, vagy a halálát eljátszva.
Látni, ahogyan régen a hegyek, völgyek, erdős területek feldték a Földet, majd ez átalakult városokká, leszűkítve a teret. Mindenhol hatóságok, az idegenek gyanút keltettek, letartóztatások, börtön, sok szenvedés, és sok tanulás. Mindeközben ezt a titkot őrizni...

Vadászhatott anno Mamutra, bölényre, találkozhatott a történelemből ismert, mára híres emberekkel, tanulhatott tőlük. Ezek felbecsülhetetlenek. Láthatta a történelem alakulását, már persze ahol éppen ott volt, majd idővel rájöhetett arra, hogy mennyi mindent meghamisítottak, elferdítettek, csak hogy az emberek meglegyenek vezetve. Talán még megpróbált segíteni is az embereken, hogy jobban éljenek, de bizonyára nagyrészt ez kudarcba fulladhatott, hiszen egy ember kevés mindehhez.

Egy iciri-picirit játszunk el a gondolattal, hogy mi lenne ha tegyük fel ő maga lenne Jézus.
Tanulhatott mint említettem sok mindent, akár Buddhától is, gyógyításokat keletről, technikákat, hogyan csökkentse le az életfunkcióit annyira, hogy halottnak gondolják...

Lássuk, ki kíváncsi a folytatásra, hogy még mi, hogyan lehetett esetleg?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése