Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/

2017. november 11., szombat

Ezúttal könyv ajánlás! :)


Nem olyan régen felkérést kaptam, hogy véleményezzek egy könyvet. Először meglepett eme megtisztelő felkérés, ám első zavarom után, természetesen belementem, hogy elolvasom és véleményezem.
 Bár korosztályát tekintve valahogy nem az én ízlésemnek gondoltam, azonban engedtem a belső kis hangnak, ami azt súgta érdekes lesz. És valóban. Nem csalódtam, sőt.
 Sokkal több minden van ebben a könyvben, mint amit gondolnánk. Sok-sok olyan apró dolgot találtam benne elrejtve, amivel többek között itt a blogban is már foglalkoztam. Érdekes, izgalmas könyvnek jellemezném, ami felnőttek számára is tökéletesen érthető, sőt, tovább megyek, mert irányadó lehet olyan embereknek, akik előszeretettel keresgélnek érdekességek után. Tény, hogy fiatalokról szól főleg, lévén ifjúsági könyv, tehát azt gondolhatnánk, hogy mi felnőttek nem fogjuk élvezni, de ez kicsit becsapós.
  A fantázia kérem nagy kincs, és általa válaszokat kaphatunk olyan kérdésekre, amelyekről nem is gondolnánk, hogy egyáltalán foglalkoztatnak bennünket. Ebben a könyvben minden megtalálható, ami a figyelem felkeltéséhez szükséges lehet.
 A mai fiatalok is már jóval a korosztájuk előtt járnak, éppen ezért számukra is tökéletes olvasmánynak tartom. És még nincsen vége természetesen, hiszen lesz folytatása. Biztos vagyok benne, hogy a további részei is ugyanilyen érdekes olvasmányok lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése