Üdvözlök Mindenkit!

Ez az oldal azért indult, mert szerettem volna kicsit összerendezni az információs halmazokat, továbbá azért hogy akik kíváncsiak és szeretnek kutakodni, számukra ez egy alap lehessen ahhoz, hogy ezt megtehessék a továbbiakban. Bár az írások különállóak, mégis van kapcsolat közöttük, hiszen minden összefügg mindennel, így ez nem meglepő. Csak arra kérlek titeket, hogy próbáljátok úgy olvasni az itt leírtakat, hogy kicsit elengeditek a csőlátásotokat (ha van), és megengeditek magatoknak hogy az ösztönök, megérzések vezessenek. Mi emberek sokkal többek vagyunk, mint amit elhitettek velünk, amit belénk neveltek! Soha nem szabad elfelejteni, hogy ahol a sötét oldal jelen van, ott ugyanúgy a világosság is. Nem vagyunk rabszolgák, a lepel lassan lehull, de nekünk is tenni kell ezért! Az internet pedig nagyon sok lehetőséget tartogat, ha jól használjuk, és hagyjuk hogy vigyen az “ár”.

Az anyagok nagy részét az általam indított topikból szedtem össze: http://tttweb.hu/forum/kategoria/kotetlenul/topik/igazi-vampirokrol/oldalszam/1

Tehát érdemes ott is körbenézni, hiszen konkrét beszélgetések is olvashatók a tagok között.

Megjegyezném, hogy a (Teremtés-kezdetek) írásnál ajánlom kezdeni az olvasást, hogy érthetőbb legyen.

Az oldalon szó lesz többek között;
– Bibliáról
– meditációkról
– spiritualitásról
– reinkarnációról
– börtönbolygóról
– gyorsuló időről
– Illuminatiról és a háttérhatalomról
– zeneiparról
– manipulációról
– nazca-vonalakról
– Pápáról és a Vatikánról
– időjárás befolyásolásáról
– Frigyládáról
– Smaragdtábláról, Saint Germain Grófról
– földönkívüliekről
– Vámpírokról bővebben
– Pálosokról
– Ley vonalakról stb…

Mindenkinek nagyon jó időtöltést kívánok itt, és ha esetleg kérdésetek lenne, ezen az email címen kereshettek bátran:

weisze0@gmail.com

Közösségi oldal: Új oldal, mert a régit a face letiltotta, vagyis a fiókomat.

https://www.facebook.com/A-leplen-t%C3%BAl-368802803538088/?fref=ts


Itt a régi oldal is, mert ezen sok bejegyzés olvasható, csak újakat már nem tudok feltenni:

https://www.facebook.com/aleplentul/?fref=ts

Ezennel már a facebookon lévő kis csoportban is várok/várunk mindenkit nagy szeretettel: https://www.facebook.com/groups/1823380674552604/





2016. április 14., csütörtök

DNS, kísérletek- kell ez nekünk?





Először arra gondoltam, feldobok néhány témát, és kommentben választhattok, miről legyen szó legközelebb. Na de, ugye ehhez az is kellene, hogy legyen elég érdeklődő, és az érdeklődők, vagyis Ti, hozzá is akarjatok szólni. Talán majd ez lesz meglesz idővel, ám most akkor legyen egy olyan téma, ami reményeim szerint sok embert érdekel. Néha ugyan elgondolkozok azon, hogy ha egyszer annyi minden van már az interneten, akkor ez a kis blog ugyan miért is van, de maradjunk annyiban, hogy talán vannak még, akiket érdekelnek ezek a témák, ám valami oknál fogva mégsem találták meg máshol eme irományokat. És természetesen más oka is van.
Ám akkor jöjjön a következő téma, ami a DNS-el kapcsolatos. Egy hír folyamán gondoltam arra, hogy ez is megér egy ,,misét". Eme hír nem is olyan régen került előtérbe. 

,,Február 1-jével engedélyezték az Egyesült Királyságban a hólyagcsíra-állapotban lévő embriók génmódosítását. A brit példa egyedülálló a világon, egyelőre nem tudunk más országról, ahol ilyen támogatottságot kapott volna a génszerkesztés – nem is véletlenül, hiszen az emberi genom manipulálását komoly etikai vita kíséri, nem beszélve a közvélemény általános ellenzéséről.

Szigorú szabályozás és etikai engedély
Az angol HFEA (Human Fertilisation and Embryology Authority, azaz Emberi Megtermékenyítési és Fejlődéstani Hatóság) február elsején engedélyezte, hogy a Francis Crick Intézet kutatója, Kathy Niakan és csoportja emberi embriókon kísérletezzen egy új génszerkesztési módszer, a CRISPR/Cas9 használatával.

Itt megjegyezném, hogy a szabályok természetesen azért vannak, hogy azokat meglehessen szegni. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy csak most kezdték el ezeket a dolgokat?? Persze vígasztaljuk már ezzel az embereket:

Az embriók nem lehetnek hétnaposnál idősebbek, és a tényleges munka megkezdése előtt még egy független etikai bizottságnak is engedélyt kell adnia az egész tervre. A HFEA csak e feltételek teljesülése esetén adja áldását a kutatásokra


A kínaiak már kísérleteznek

Az emberi gének módosítása világszerte igencsak ingoványos terület: Magyarországon, Németországban és Olaszországban szigorúan tilos az ilyen eljárás, az Egyesült Államokban pedig magánúton elvileg szabad, csak állami támogatással nem – egyelőre azonban senki nem verte nagydobra, hogy belenyúlni készül az emberi DNS szerkezetébe. 
 
Óh, hát vajon miért nem? 
 
Kínában azonban kicsit más a helyzet: már korábban is pletykálták, hogy egyes intézetek kísérleteznek a génmódosítással, tavaly azonban be is bizonyosodott, hogy helyi kutatók megsemmisítésre váró emberi embriók génszerkezetébe nyúltak bele: a Szun Jat-szen Egyetem genetikusa, Huang Csün-csiu és csapata 86 embrió DNS-szerkezetét piszkálta meg. "
Aki a hosszabb cikkre kíváncsi, megtalálhatja az origo-n.
Nos, az ember mindig szeretett, és szeret most is Istent játszani.
Vegyünk egy másik hírt, miszerint Klóngyár is épül- juppiiii, de jó nekünk, mi? Hát hogyne...


,,A futurista létesítménytől azt várják, hogy 2020-ra évi 1 millió marhát fog előállítani.
Az észak-kínai Tianjin kikötőjében felépítésre kerülő gyárban nemcsak vágóállatokat, hanem génmódosított rendőrkutyákat és versenylovakat is tenyésztenek majd.
A Boyalife csoport és a dél-koreai Sooam Biothech kutatóközpont együttműködésével indított projekt építési költségvetése 21 millió dollár.
Hszu Hsziaocsun, a Boyalife elnök-vezérigazgatója a következőket nyilatkozta:
A szupermarketekben minden jól néz ki. Majdnem minden fényes, esztétikus és egységes formájú. A múltban ezt nem tudtuk elérni a háziállatoknál.
Új klóngyárunkkal azonban úgy döntöttünk, hogy mostantól ezt tesszük.
A technológia már itt van.
Amennyiben engedélyezik, azt hiszem, hogy nincs olyan cég, ami jobb technológiával rendelkezne, mint a Boyalife.”
Miközben bizonyos etikai kérdések felmerülése elkerülhetetlen, az amerikai élelmiszerbiztonsági hivatal, az FDA azt mondta, hogy „a marha, sertés és kecske klónokból és bármilyen klón utódjából származó hús fogyasztása éppen annyira biztonságos, mint minden egyéb, ma is naponta fogyasztott húsé.”
Emberek klónozását, a betegségek elleni harc nevében, egyelőre nem tervezik, de Hsziaocsun elmondta, hogy ez bármikor megváltozhat, amennyiben az emberek nyitottabbá válnak rá.
Sajnos jelenleg az egyetlen módja a gyereknemzésnek, ha félig az anyától félig az apától származik.
Talán a jövőben három választásunk lesz egy helyett. Fele-fele, 100% apa, vagy 100% anya. Ez csupán választás kérdése.
Szeretnénk, ha a nyilvánosság látná, hogy a klónozás nem őrültség, és a tudósok nem orvosi köpenybe öltözött különcök vagy bolondok, akik zárt ajtók mögött furcsa kísérleteket végeznek.”
Helyet kap a gyárban egy 15000 négyzetméteres laboratórium, egy állatközpont és egy génbank is.
A projektet eredetileg azért indították, hogy megoldást kínáljon a kínai piac egyre növekvő húsigényének, ami az előrejelzések szerint további 2,2 millió tonnával fog növekedni a következő 10 évben az elmúlt 5 év 25 százalékos emelkedéséhez képest.
A kitalálók ambíciója azonban jelentősen nőtt az indulás óta, így a csapat ma már azt reméli, hogy idővel embereket és elpusztult házi kedvenceket is klónozhatnak majd.
(A hírt közzétevő brit Express hírportál szavazást indított arról, hogy az olvasók etikusnak tartják-e a klónozást. Az eddig beérkezett több mint 5000 szavazat 68 százaléka “nem” volt.)
A cikk elolvasható az idokjelei-n, vagy az eredeti oldalon: express.co.uk



Szóval és tettel, mindenki vonja le a saját következtetését ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.
A következő irományban úgy gondoltam szintén a DNS-el fogok foglalkozni, csak kicsit másképpen.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése